Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Σκοπιανοί είναι αυτοί?
τι εχετε να πειτε κυριοι για αυτο το ηχειο. η ομαδα του 5ιντσου is over μας νικησε ο κυριος με το 2ιντσο (η τι ειναι) του.
αμερικανοι, αλλα που ξερεις μπορει να ειναι και να μεταναστευσαν στην αμερικηΣκοπιανοί είναι αυτοί?
Τον Γιάννη όχι ακόμα, στην 2η επίσκεψη μιας και στην 1η είχε κάποιο τεχνικό πρόβλημα.Αφού και τους δύο (Μάρκου και Κο Χρήστο) τους έχεις πιστοποιήσει και εσύ προσωπικά και το έχεις γράψει μάλιστα και δημόσια. Γιατί τα λές τώρα αυτά ;
Το μάτιαξες το σύστημα του ανθρώπου.είχε κάποιο τεχνικό πρόβλημα
ΚαβλωδιοπρόβλημαΤο μάτιαξες το σύστημα του ανθρώπου.
Σε βολτάρω για να μην βαριέσαι.Τι θα γίνει με την συνεχή μεταφορά των πόστ μου σε και απο διάφορα νήματα ; Θα το συνεχίσεις για πολλά χρόνια ακόμη ;
Άσε την ποστιέρα και πιάσε την... τοστιέρα.Σε βολτάρω για να μην βαριέσαι.
Οι audio people ακούνε ως γνωστόν μόνο ήχους (υψηλά , μεσαία. χαμηλά) ... όχι μουσική. Και λογικό με τέτοια συστήματα που έχω ακούσει ότι θεωρούν καλά μόνο ξεχωριστούς ήχους θα πεθάνουν και θα ακούνε και θα προσπαθούνε να τους "ταιριάξουνε" (αποσπασματικά).
Τι έγραψες για τους audio people ;Τι σου είπα ; Πολύ διαβάζεις. όπως όλοι Εγώ ενα τεύχος του ήχου δεν έχω πάρει ή δαιβάσει ποτέ μου.
Εάν περιμένατε (και σας έμαθαν) το ενδιαφερον για τον ηχο και την ανάγκη επιλογής και χτισίματος ενος σύστηματος ή εύρεση της "αισθησης" σας να σας την δώσει και διαμορφώσει το διάβασμα ή η συμμετοχή σε ένα φόρουμ και τι conditioning περιλαμβάνει που οι ίδιοι μάλιστα το αποζητάτε ή τι λέει ο καθένας .... καταλαβάινω πλέον τους audio people και πως κατέληξαν εδώ που κατέληξαν και παρατηρώ τέτοιες συμπεριφορές και επίπεδο.
Κάτι σαν τα αμάξια, ρολόγια, γκάτζετ ως λατρεία και όχι σαν εργαλείο για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό κλπ. Τον σκοπό θα σας τον μάθουν οι άλλοι, αυτοί που δεν τον ξέρουν ή και στην καλύτερη να τον ξέρουν ... είναι ο δικός τους σκοπός όχι ο δικός σας.
Εξηγήσεις δόθηκαν, ερμηνείες και ερμηνείες των ερμηνείων καλύφθηκαν, το θέμα ο κύκλος του έληξε (και σε διάφορα νήματα), γελάσαμε κιόλας .... η μεταφορά αποσπασματικά και μάλιστα εν μερη χωρίς τις ερωτοαπαντήσεις και αμφότερα εξηγήσεις είναι λάθος εκτός ότι για το συγκεκριμένο έληξε στο ελεύθερο νήμα. Δε διάβασες ; Μη με κουράζεις.Αναγκαστικές μεταφορές.
Τι έγραψες για τους audio people ;
παλι τον πας βολτα;Αναγκαστικές μεταφορές.
Τι έγραψες για τους audio people ;
παλι τον πας βολτα;