Audio People Fan Club

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.867

τι εχετε να πειτε κυριοι για αυτο το ηχειο. η ομαδα του 5ιντσου is over μας νικησε ο κυριος με το 2ιντσο (η τι ειναι) του.
Σκοπιανοί είναι αυτοί? :whistling:

Reaction score
4.098
Αφού και τους δύο (Μάρκου και Κο Χρήστο) τους έχεις πιστοποιήσει και εσύ προσωπικά και το έχεις γράψει μάλιστα και δημόσια. Γιατί τα λές τώρα αυτά ;
Τον Γιάννη όχι ακόμα, στην 2η επίσκεψη μιας και στην 1η είχε κάποιο τεχνικό πρόβλημα.
Στον Χρήστο δεν έχω πάει.

Reaction score
19.564
είχε κάποιο τεχνικό πρόβλημα
Το μάτιαξες το σύστημα του ανθρώπου. 😍

Τι θα γίνει με την συνεχή μεταφορά των πόστ μου σε και απο διάφορα νήματα ; Θα το συνεχίσεις για πολλά χρόνια ακόμη ; :D

Reaction score
4.098
Αναγκαστικές μεταφορές. :idk:
Οι audio people ακούνε ως γνωστόν μόνο ήχους (υψηλά , μεσαία. χαμηλά) ... όχι μουσική. Και λογικό με τέτοια συστήματα που έχω ακούσει ότι θεωρούν καλά μόνο ξεχωριστούς ήχους θα πεθάνουν και θα ακούνε και θα προσπαθούνε να τους "ταιριάξουνε" (αποσπασματικά). :D
Τι σου είπα ; Πολύ διαβάζεις. όπως όλοι :D Εγώ ενα τεύχος του ήχου δεν έχω πάρει ή δαιβάσει ποτέ μου.

Εάν περιμένατε (και σας έμαθαν) το ενδιαφερον για τον ηχο και την ανάγκη επιλογής και χτισίματος ενος σύστηματος ή εύρεση της "αισθησης" σας να σας την δώσει και διαμορφώσει το διάβασμα ή η συμμετοχή σε ένα φόρουμ και τι conditioning περιλαμβάνει που οι ίδιοι μάλιστα το αποζητάτε ή τι λέει ο καθένας .... καταλαβάινω πλέον τους audio people και πως κατέληξαν εδώ που κατέληξαν και παρατηρώ τέτοιες συμπεριφορές και επίπεδο. :D

Κάτι σαν τα αμάξια, ρολόγια, γκάτζετ ως λατρεία και όχι σαν εργαλείο για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό κλπ. :D Τον σκοπό θα σας τον μάθουν οι άλλοι, αυτοί που δεν τον ξέρουν ή και στην καλύτερη να τον ξέρουν ... είναι ο δικός τους σκοπός όχι ο δικός σας. :D
Τι έγραψες για τους audio people ;
:hunter:

Reaction score
19.564
Αναγκαστικές μεταφορές. :idk:

Τι έγραψες για τους audio people ;
:hunter:
Εξηγήσεις δόθηκαν, ερμηνείες και ερμηνείες των ερμηνείων καλύφθηκαν, το θέμα ο κύκλος του έληξε (και σε διάφορα νήματα), γελάσαμε κιόλας .... η μεταφορά αποσπασματικά και μάλιστα εν μερη χωρίς τις ερωτοαπαντήσεις και αμφότερα εξηγήσεις είναι λάθος εκτός ότι για το συγκεκριμένο έληξε στο ελεύθερο νήμα. Δε διάβασες ; Μη με κουράζεις.

Reaction score
4.098
Κάνεις λάθος για τους audio people και οι τυχόν διευκρινήσεις εδώ έπρεπε να δοθούν.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.055
Members
38.288
Νεότερο μέλος
Sergios15