JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.547
Εμείς πάλι που γνωρίζουμε 5 πράματα , είμαστε πεπεισμένοι , ότι την μουσική την παίζουν τσιπάκια και ηχεία.
Όλοι έχουμε ακούσει ζωντανή μουσική (και χωρίς μικρόφωνα), πολλοί δε, ακόμη και στο σπίτι μας.Ωραία απάντηση αλλά τα περί φιλοσοφίας είναι σε άλλη ενότητα νομίζω
Anyway επειδή είσαι και καλά και σε εκτιμώ δεν συνεχίζω άλλο τις φιλοσοφίες και θα κλείσω λέγοντας ότι πάρα πολλοί νομίζουν ότι ακούνε μουσική ενώ στην ουσία ακούνε τσιπάκια και ηχεία![]()
Ο Μαθουσάλα δικαιούται να το πει, χα χα...H ζωή δεν είναι μικρή, αλλά μπορεί να γίνει αν το θελήσετε
Δεν υπάρχει μακρύτερη ζωή από εκείνη που περνάει αδιάφορα, οπότε μικρότερη σημασία έχει άμα θα ικανοποιείται κάποιος με live μουσική, δικαναλικά και βινύλια ή με πλήθος καναλιών , sub και τσιπάκια.H ζωή δεν είναι μικρή, αλλά μπορεί να γίνει αν το θελήσετε
Η επίκληση ποιητικής αδείας είναι μαγική αφού ανοίγει τους κρουνούς της στιχουργίας...
Δεν υπάρχει μακρύτερη ζωή από εκείνη που περνάει αδιάφορα, οπότε μικρότερη σημασία έχει άμα θα ικανοποιείται κάποιος με live μουσική, δικαναλικά και βινύλια ή με πλήθος καναλιών , sub και τσιπάκια.
Derived σαν σκέψη απο ένα άλλο πόστ μου (σε "πολιτικό- στρατιωτικό" νήμα) που αφορούσε γιατί δεν πρέπει να διαβάζει κάποιος military περιοδικά ή να βλέπει ταινίες με τον Τομ Κρούζ να καταστρέφει με μια μόνο βόμβα και μάλιστα απο αεροπλάνο όλες τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Τατζικιστοαφγανιστάν ώστε να μάθει πολεμικό στρατηγικό σχεδιασμό να καταθέσω μια ίσως υπερβολική στα αυτιά όλων των ασχολουμένων με το audio (δικάναλων , πολυκάναλων) πρόταση με σκοπό να τους ταρακουνήσω.Ωραία απάντηση αλλά τα περί φιλοσοφίας είναι σε άλλη ενότητα νομίζω
Anyway επειδή είσαι και καλά και σε εκτιμώ δεν συνεχίζω άλλο τις φιλοσοφίες και θα κλείσω λέγοντας ότι πάρα πολλοί νομίζουν ότι ακούνε μουσική ενώ στην ουσία ακούνε τσιπάκια και ηχεία![]()
Εσύ σίγουρα δεν ακούς τσιπάκια γιατί το dac που πήρες δεν παίζει από τσιπς (χαχα) αλλά απλά παίζει μουσικήΌλοι έχουμε ακούσει ζωντανή μουσική (και χωρίς μικρόφωνα), πολλοί δε, ακόμη και στο σπίτι μας.
Όποιος ψάχνει όλη του τη ζωή ηχοσύστημα ή καλώδια ή όποιο συστατικό του, που να μπορεί να αναπαράξει αυτή την αίσθηση ...θα ψάχνει μια ζωή..
Οπότε ας απολαύσουμε τις μουσικές μας με ό,τι έχει ή μπορεί ο καθένας μας, γιατί η ζωή είναι μικρή.
Τα περιοδικά για τον ήχο είναι πολύ χρήσιμα για πολλούς λόγους, ένας απο αυτούς είναι η παρουσίαση συσκευών και μετρήσεων των τεχνικών χαρακτηριστικών τους.Derived σαν σκέψη απο ένα άλλο πόστ μου (σε "πολιτικό- στρατιωτικό" νήμα) που αφορούσε γιατί δεν πρέπει να διαβάζει κάποιος military περιοδικά ή να βλέπει ταινίες με τον Τομ Κρούζ να καταστρέφει με μια μόνο βόμβα και μάλιστα απο αεροπλάνο όλες τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Τατζικιστοαφγανιστάν ώστε να μάθει πολεμικό στρατηγικό σχεδιασμό να καταθέσω μια ίσως υπερβολική στα αυτιά όλων των ασχολουμένων με το audio (δικάναλων , πολυκάναλων) πρόταση με σκοπό να τους ταρακουνήσω.
Όπως έχω ξαναπεί καθώς έχω παρατηρήσει ότι θέλουν λίγο πολύ όλοι να καταλάβουν τι εστί ανπαραγωγή μουσικής απο ένα σύστημα και όχι μόνο αναπαραγωγή ήχου .... οι audio people (τουλάχιστον οπωσδήποτε αυτοί που έχουν συνειδητοποιήσει ότι ενδιαφέρονται ότι θέλουν και κυνηγούν το πρώτο ή ψάχνουν κάτι καλύτερο απο το δεύτερο και θεωρούν ότι υφίσταται ή οτι υπάρχει ή βιώσει το πρώτο) πρέπει να πάψουν να διαβάζουν περιοδικά για τον ήχο. Είναι σαν να περιμένεις απο την παρακολούθηση πορνό να μάθεις κάτι για τον έρωτα και την αγάπη σε σχέσεις.
Αυτοί που ενδιαφέρονται για το δεύτερο και έχουν κρίνει ότι για αυτό έχουν εισέλθει στο χόμπι και αυτό βρίσκουν σαν ενδιαφέρον τους και είναι αρκετό ή υπεραρκετο για αυτούς ... μπορούν να συνεχίσουν να διαβάζουν.
Τσ παραπάνω αφορούν όλους είτε δικάναλους , είτε πολυκάναλους.
Ναι είπα ... ανάλογα και για ποιόν λόγο μπήκε και θέλει να είναι κάποιος σε αυτό το χόμπι.Τα περιοδικά για τον ήχο είναι πολύ χρήσιμα για πολλούς λόγους, ένας απο αυτούς είναι η παρουσίαση συσκευών και μετρήσεων των τεχνικών χαρακτηριστικών τους.
Επίσης η ανάγνωση εφημερίδων, βιβλίων και περιοδικών ξεκουράζει το μυαλό καθότι είναι γνωστό σήμερα ότι η ανάγνωση απο τον υπολογιστή κουράζει και τα μάτια αλλά κσι το μυαλό του ανθρώπου.
Το βιβλίο δεν πρόκειται να αντικατασταθεί από την τεχνολογία
Ούτε η δημοσιογραφια σε όλους τους κλάδους της πολιτικης, της διασκέδασης και της τεχνολογίας .