Audio Spectrum Artemis

Reaction score
1.187
Απάντηση: Audio Spectrum Artemis

Λοιπόν η A.S. με το χείριστο marketing που διαθέτει, με μηδέν promotion των προϊόντων της:
Δεν υπάρχουν ενημερωτικά φυλλάδια, δεν έχει παρουσία στο internet: http://www.audiospectrum-hifi.com/
...και ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ διαφήμιση σε ΚΑΝΕΝΑ έντυπο του χώρου εδώ και πολλά χρόνια καταφέρνει και βγαίνει ΠΑΝΤΑ πρώτη... Ε, αυτό κάτι σημαίνει!!!

Reaction score
0

Λοιπόν η A.S. με το χείριστο marketing που διαθέτει, με μηδέν promotion των προϊόντων της:
Δεν υπάρχουν ενημερωτικά φυλλάδια, δεν έχει παρουσία στο internet: http://www.audiospectrum-hifi.com/
...και ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ διαφήμιση σε ΚΑΝΕΝΑ έντυπο του χώρου εδώ και πολλά χρόνια καταφέρνει και βγαίνει ΠΑΝΤΑ πρώτη... Ε, αυτό κάτι σημαίνει!!!
θα συμφωνήσω απόλυτα με το πρώτο σκέλος,
δηλαδή το θέμα του ανύπαρκτου marketing. Από κει και πέρα δεν συμφωνώ ότι είναι πάντα πρώτη. Που το στηρίζεις? Στα τεστ του Ήχου και τα πράσινα αστεράκια....?
Ακόμη και στο τελευταίο τεστ του τεύχους του 1/2010, που κάποιοι το έχουν βάλει σημαία, για ρίξε μια ματιά στα υπόλοιπα ηχεία (Brands). Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος(Εξαίρεση η Sonus).

Reaction score
1.187

Τυφλός η Elac που χαίρει τόσης εκτίμησης εδώ μέσα; Το ίδιο ισχύει και για τα PMC, PSB και Xavian;

Τέλος πάντων αυτό που λέω δεν το στηρίζω στα πράσινα αστεράκια του Ηχου, το λέω βασιζόμενος στα αυτιά μου που από το 1997 που ήρθα για πρώτη φορά σε επαφή με AS δεν έχω βρει ακόμα κάτι άλλο που θα μπορούσε να με ικανοποιήσει τόσο πολύ. Απλώς ο Ηχος επιβεβαιώνει αυτό απου ακούω και λέω τόσα χρόνια τώρα!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Καλά είναι τα Audio Spectrum ειδικά στις τιμές που τα αγοράζουμε στη χώρα μας. Σίγουρα καλύτερα από πολλά ηχεία του ανταγωνισμού στα ίδια χρήματα (σε πραγματικές τιμές, όχι καταλόγου).
Ειδικά αν πετύχεις "σκοτωμένα" στα μεταχειρισμένα, κλέβεις εκκλησία.
Π.χ. πρόσφατα είδα αγγελία με Artemis, Estia και Sirene (όλα V2) στα 1400 ευρώ. Δεν έχω καμία σχέση με τον άνθρωπο που τα πουλάει αλλά η τιμή είναι χώμα για αυτό που αγοράζεις.
Το κακό είναι ότι με έναν AV δε θα πάρεις ούτε το 20% της απόδοσής τους.
Το ακόμα χειρότερο είναι ότι αυτός που θα έχει την οικονομική άνεση να αγοράσει σοβαρό πολυκάναλο τελικό ή μονομπλόκς δε θα έχει πρόβλημα (και για την ακρίβεια, θα προτιμήσει) να πάρει ακριβότερα ηχεία που μπορεί να παίζουν καλύτερα και σίγουρα θα έχουν και καλύτερο.. "image".

Από την άλλη, καλό είναι να μην γράφουμε υπερβολές.
Αν, όπως γράφτηκε, ήταν πολύ ακριβότερα υπάρχουν άλλες "πορτοκαλιές" με μεγαλύτερη ιστορία και τεχνογνωσία..
Κι άντε ότι εγώ δέχομαι (που δεν δέχομαι αλλά λέμε τώρα) να έχω χειρότερο ήχο για πατριωτικούς λόγους... Γιατί να το κάνει ο Άγγλος ή κάποιος άλλος Ευρωπαίος;

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Audio Spectrum Artemis

Π.χ. πρόσφατα είδα αγγελία με Artemis, Estia και Sirene (όλα V2) στα 1400 ευρώ. Δεν έχω καμία σχέση με τον άνθρωπο που τα πουλάει αλλά η τιμή είναι χώμα για αυτό που αγοράζεις.
Το κακό είναι ότι με έναν AV δε θα πάρεις ούτε το 20% της απόδοσής τους.
εκ των οποιων τα sirene k estia πηρα εγω...κ πιθανον,αφου ακολουθησουν καποιες ακροασεις απο βδομαδα (κυριως για τα aelite 3),να τα πουλησω με την σειρα μου...

Reaction score
0

Δεν καταλαβαίνω όμως, γιατί ο κ. Πετρόπουλος δεν δοκιμάζει να "φορέσει" στην καλή σειρά της AS τα μεφάφωνα της σειράς Seas Excel. Μπορεί να ανέβει λίγο το κόστος, αλλά νομίζω θα γίνει μπατιρντί μεγάλο. Δεν συμφωνείτε...????

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Audio Spectrum Artemis

Δεν καταλαβαίνω όμως, γιατί ο κ. Πετρόπουλος δεν δοκιμάζει να "φορέσει" στην καλή σειρά της AS τα μεφάφωνα της σειράς Seas Excel. Μπορεί να ανέβει λίγο το κόστος, αλλά νομίζω θα γίνει μπατιρντί μεγάλο. Δεν συμφωνείτε...????

τα AELOS και ELECTRA με excel ειναι

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Audio Spectrum Artemis

και γιατι να τα φορεσει στην αρτεμις? οι σειρες που βαζει ειναι εξαιρετικες. Προφανως δεν εχει παρατηρησει τι μοναδες παιζουν στην κατηγορια τιμης και οχι μονο...... Αν λειπει κατι στο ηχειο, αυτο ειναι η μουρη και το made in the u.k

Εκτος αν το πας προς xtz που αποτελει παραδειγμα προς μιμηση οσον αφορα το πλασαρισμα στην ευρωπαικη αγορα, αλλα μεχρι εκει. Γνωμη μου ειναι οτι η as εχει καλυτερα ηχεια. Αλλα γιατι το κουραζουμε, σε οποιον αρεσουμε...

Reaction score
1.187
Απάντηση: Re: Απάντηση: Audio Spectrum Artemis

και γιατι να τα φορεσει στην αρτεμις? οι σειρες που βαζει ειναι εξαιρετικες. Προφανως δεν εχει παρατηρησει τι μοναδες παιζουν στην κατηγορια τιμης και οχι μονο......
Σωστός. Η Αρτεμις έχει εξαιρετικές μονάδες! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φορέσει μονάδες Excel και να πάει η τιμή στον Θεό εφόσον απευθύνεται στον πολύ κόσμο. Και εφόσον καταφέρνει να έχει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα με αυτές τις μονάδες!

Αν λειπει κατι στο ηχειο, αυτο ειναι η μουρη και το made in the u.k
Αυτό ξαναπές το, είναι όλη η ουσία.

Εκτος αν το πας προς xtz που αποτελει παραδειγμα προς μιμηση οσον αφορα το πλασαρισμα στην ευρωπαικη αγορα, αλλα μεχρι εκει. Γνωμη μου ειναι οτι η as εχει καλυτερα ηχεια. Αλλα γιατι το κουραζουμε, σε οποιον αρεσουμε...
Σε όποιον αρέσουμε...
Απλώς κοιτάμε τους άλλους αφ' υψηλού! :142:

Reaction score
0
Καλά ρε παιδιά..

Να το δεχθώ ότι παίζουν όμορφα.

Προσωπικά, έχω ακούσει και καλές αλλά και κακές υλοπόιήσεις της εταιρείας.

Την απόκριση συχνότητας που συνοδεύει το τεστ του ΗΧΟΥ δεν την είδε κανένας?? Μα καλά, 12 dB διακύμανση (200 - 2000)????

Για δείτε και των υπολοίπων στο συγκριτικό ...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Audio Spectrum Artemis

"Σωστός. Η Αρτεμις έχει εξαιρετικές μονάδες! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φορέσει μονάδες Excel και να πάει η τιμή στον Θεό εφόσον απευθύνεται στον πολύ κόσμο. Και εφόσον καταφέρνει να έχει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα με αυτές τις μονάδες!"

Εγώ δεν είπα να καταργήσει τα υπάρχοντα. Απλώς να υπάρχουν διαθέσιμα τα ηχεία αυτά και με μονάδες excel, που σίγουρα θα τα ανέβασουν 2 σκάλες.

"Σε όποιον αρέσουμε...
Απλώς κοιτάμε τους άλλους αφ' υψηλού!"
Μάλλον δεν έχεις διαβάσει τις πρώτες μου απαντήσεις καλά. Για ρίξε μια ματιά....
Απλώς μου αρέσει το σωστό.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Audio Spectrum Artemis

Μάλλον δεν έχεις διαβάσει τις πρώτες μου απαντήσεις καλά. Για ρίξε μια ματιά....
Απλώς μου αρέσει το σωστό.
Όοοχι, δεν υπάρχει περιθώριο για μετριοπαθή στάση.
Άμα δεν είσαι μαζί μας, είσαι με τους άλλους. :136:

Reaction score
1

Μια που μιλάτε για την τιμή του γούφερ.......
Πρόσφατα ε'ιπα να φρεσκάρω τα γούφερ του xanadu.. Μαντέψτε πόσο μου τα χρέωσε ο Πετρόπουλος
250 ΕΥΡΩ . Ναι καλά ακούσατε. Για 2 8ιντσα prestige, όταν το madisound όσο είχε στοκ τα πουλούσε 60 ευρώ αν δεν κάνω λάθος. Διστυχώς τα ίδια δεν μπόρεσα να τα βρω πουθενά αλλού , ούτε στην ίδια την SEAS, και έτσι με ψιλομάδησε.
Αυτά προς γνώση , και συγνώμη για την παρένθεση

Reaction score
1

Ειχε και αγόρασα αυτά που φορούσε το S 37 Gold σε άκρως λογικές τιμές για το ζευγάρι S 37 που επίσης έχω.
Η φιλικότητα η εξυπηρέτηση και η παροχή οποιασδήποτε βοήθειας ειναι δυνατή απο τον Μανώλη δεν έχει καμία σχέση με την ψυχρότητα της Spectrum

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.862
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef