Audio Spectrum Artemis

Reaction score
1.187
Απάντηση: Audio Spectrum Artemis

Το ότι συγκρίνετε την Artemis με ηχεία που έχουν λιανική 3.200€ αποδεικνύει πως έχω απόλυτο δίκιο!!! :119:

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Audio Spectrum Artemis

Το ότι συγκρίνετε την Artemis με ηχεία που έχουν λιανική 3.200€ αποδεικνύει πως έχω απόλυτο δίκιο!!! :119:
κοιτα το να πω για τα ηχεια σου δεν το θεωρω πρεπον γιαυτο και μιλησα για τα δικα μου τα παλια.τα εχω ακουσει σε μια εκθεση αλλα δεν μου κινησαν το ενδιαφερον δεν ξερω μπορει σε συνδιασμο με τον ενισχυτη σου να παιζουν καταπληκτικα αν και πιστευω οτι τον ψιλοαδικεις τον accu.τα παλια τα αρτεμις που τα ειχα ακουσει πολλες φορες τα ειχε φιλος δεν παιζαν και τοσο σπουδαια τα xanadu ηταν ανωτερα, μονο στο μπασο ηταν πιο γεματα.χωρις καμια διαθεση να στα θιξω ουτως η αλλως περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.:126:

Reaction score
864

Το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει ο ιδιοκτήτης τους είναι να τα αντιμετωπίσει σαν φτηνά ηχεία.

Αν δεν υπάρχει πίσω τους ενα αξιόλογο σύστημα απογοητεύεσαι και τα πουλάς.

Αγοράζεις κάτι άλλο που ίσως παίξει καλλίτερα στο φτωχό σύστημά σου και θα σου δώσει την ψευδαίσθηση πως είναι καλλίτερο.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Για να μην νομίζει κάποιος πως μιλάω στο αέρα, είχα τα Άρτεμις φίλου για πάνω από ένα μήνα σπίτι μου και μάλιστα προχώρησα σε μια σειρά αναβαθμίσεων σε αυτά.

Το ηχείο σίγουρα είναι ένα πολύ καλό ηχείο για την κατηγορία τιμής του.
Κρίνοντας το όμως με απόλυτα κριτήρια δεν είναι κάτι περισσότερο από ένα μέτριο ηχείο.

Να πω εδώ πως η άποψη μου αυτή βρίσκει απολύτως σύμφωνο και το φίλο μου που είναι ιδιοκτήτης τους.

Reaction score
1.187

Το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει ο ιδιοκτήτης τους είναι να τα αντιμετωπίσει σαν φτηνά ηχεία.

Αν δεν υπάρχει πίσω τους ενα αξιόλογο σύστημα απογοητεύεσαι και τα πουλάς.

Αγοράζεις κάτι άλλο που ίσως παίξει καλλίτερα στο φτωχό σύστημά σου και θα σου δώσει την ψευδαίσθηση πως είναι καλλίτερο.
Σωστός!

Reaction score
0
Μία ερώτηση από εμένα:
οι "πολέμιοι" των Artemis λοιπόν ποιο άλλο ηχείο θα πρότειναν στα ίδια χρήματα??

[Σπεύδω να διευκρινίσω πως ούτε κάτοχος των Artemis είμαι ούτε έχει ειρωνική διάθεση η ερώτηση (επειδή ο γραπτός λόγος παρεξηγείται...)
Απλά στο εγγύς μέλλον θα στήσω σύστημα σε μεγάλο χώρο και είχα τα Artemis ως πρώτη επιλογή.]

Reaction score
1.187
Απάντηση: Re: Audio Spectrum Artemis

Μία ερώτηση από εμένα:
οι "πολέμιοι" των Artemis λοιπόν ποιο άλλο ηχείο θα πρότειναν στα ίδια χρήματα??
KANENA! :143: :142: :139: :140:

Reaction score
0
Για τι budget συζητάμε;
Των Artemis!

Αν εννοείς όλου του συστήματος δεν ξέρω ακόμα, αλλά σε ανάλογα επίπεδα. Ο ενισχυτής θα αγοραστεί αργότερα, προσωρινά θα οδηγηθούν από έναν Marantz PM 7003

Reaction score
2.207
Εγώ πάντως μόλις πήρα τα Focal Chorus 826w 30th limited edition και είμαι ενθουσιασμένος.
Καταπληκτικό ηχείο.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Των Artemis!
Υπάρχουν αρκετά ηχεία σε αυτά τα χρήματα, τόσο καινούργια όσο και μεταχειρισμένα. Αν ανοίξεις σχετικό thread θα μπορούμε να το συζητήσουμε εκτενέστερα.

Reaction score
70
Re: Απάντηση: Audio Spectrum Artemis

κοιτα το να πω για τα ηχεια σου δεν το θεωρω πρεπον γιαυτο και μιλησα για τα δικα μου τα παλια.τα εχω ακουσει σε μια εκθεση αλλα δεν μου κινησαν το ενδιαφερον δεν ξερω μπορει σε συνδιασμο με τον ενισχυτη σου να παιζουν καταπληκτικα αν και πιστευω οτι τον ψιλοαδικεις τον accu.τα παλια τα αρτεμις που τα ειχα ακουσει πολλες φορες τα ειχε φιλος δεν παιζαν και τοσο σπουδαια τα xanadu ηταν ανωτερα, μονο στο μπασο ηταν πιο γεματα.χωρις καμια διαθεση να στα θιξω ουτως η αλλως περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.:126:

Με τι ενισχυτή τα παίζατε τα xanadu???

Reaction score
70
Πάντως οι περισσότεροι που έχουν ακούσει ηχεία της audio spectrum κάνουν ένα πολύ μεγάλο λάθος. Τα συνδέουν με ενισχυτές με λίγα watt. Είχα ηχεία audio spectrum axxia και κατάπινε όλους τους ενισχυτές που είχαν 50-60 watt για πλάκα. Τον pathos classic one που έχει 70 watt τον είχε γονατίσει.

Πήρα τα artemis που έλεγαν όλοι ότι είναι ποιο εύκολα ηχεία. Όντως έπαιξαν καλύτερα με ολοκληρομένο με 60watt άλλα φαινόταν ότι ήθελε κάτι παραπάνω για να παίξει άνετα.Πλέον έχω τα artemis με διπλοενίσχυση (100watt στα μπάσσα και 60 watt στα πρίμμα) και επιτέλους ακούω audio spectrum με επαρκή οδήγηση να παίζουν ροκιές όπως λίγα ηχεία μπορούν. Ακούστε artemis με ενισχυτή 150-200 watt και θα πάθετε πλάκα.

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Πάντως οι περισσότεροι που έχουν ακούσει ηχεία της audio spectrum κάνουν ένα πολύ μεγάλο λάθος. Τα συνδέουν με ενισχυτές με λίγα watt.
Οι περισσότεροι κάνουν αυτό το λάθος, ανεξάρτητα από το τι ηχεία έχουν επιλέξει.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Μη χάσεις εσύ ευκαιρία να τα πεις για την ισχύ...
Ναι μεν αλλά.
Όταν αναφέρεσαι σε μέτριους ενισχυτές σαφώς ένας ισχυρότερος, με απόθεμα ισχύος, θα τα οδηγήσει καλύτερα.

Αν τώρα πάρεις έναν 2 x 40 watt και του χώσεις διπλή τροφοδοσία και φίλτρα θα τα πάει μια χαρά μέχρι εκεί που μπορεί.

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Μη χάσεις εσύ ευκαιρία να τα πεις για την ισχύ...
Απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν είναι καμία ανακάλυψη ή ιδιαιτερότητα των AS το παραπάνω, ούτε είναι τα μόνα ηχεία που οι ιδιοκτήτες τους τα άλλαξαν χωρίς να τα έχουν ακούσει ποτέ σωστά (και δεν αναφέρομαι μόνο στην ισχύ)...

[Ξέρω, κινδυνεύω να χαρακτηριστώ "πολέμιος των Artemis" - παρόλο που τα πρότεινα από τότε που οι "fan" δεν ήταν καν μέλη στο forum - αλλά θα το ρισκάρω! :143:]

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
ούτε είναι τα μόνα ηχεία που οι ιδιοκτήτες τους τα άλλαξαν χωρίς να τα έχουν ακούσει ποτέ σωστά (και δεν αναφέρομαι μόνο στην ισχύ)...

]
Αυτό ξανά πες το...
Πολλοί έχουν πουλήσει συσκευές πριν καν στρώσουν ή πριν τις ακούσουν όπως πρέπει.
Αν καταφέρεις να πάρεις από ένα ηχείο το 80-85% των δυνατοτήτων του είσαι μια χαρά.

Από εκεί και πάνω θέλει γνώση και εργαλεία.

Έχω συνδέσει φτηνό ηχείο σε ενισχυτικά υψηλής ποιότητας και έμεινα με το στόμα ανοιχτό από το πως έπαιξαν.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Όσον αφορά την Άρτεμις την γνωρίζω καλύτερα από τους ιδιοκτήτες της και ξέρω που πονάει.

Μόλις βγει η καινούρια έκδοση ίσως κάνω και μια αναφορά σε πιθανές βελτιώσεις.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef