Audio Spectrum Greek Club

Reaction score
7
Γεια σας και από μένα ! Πρόσφατα απέκτησα ένα ζευγάρι tls 10 για δεύτερο , να συνοδεύσει έναν Harman Kardon PM 660 που έκανα restore και τον τουμπανίασα .. Τα δοκίμασα με τον Harman Kardon citation 16 που έχω και έμεινα έκπληκτος !!! Πολύ αξιόλογος ήχος για ηχείου αυτού του μεγέθους !!! Πολύ θα ήθελα κάποια στιγμή να ακούσω κάποιο από τα μεγάλα της με τον ενισχυτή μου !!!

Attachments

Reaction score
220
Ηχειαρες έφτιαχνε ο Πετροπουλος.
Πέρασαν από τα χέρια μου artemis v2, orfeas v2 και xanadu σε κατάσταση βιτρίνας πάρα τα χρόνια τους.
Χτυπάω το κεφάλι μου ακόμη που τα έδωσα.
Τα δε xanadu παρ ότι λένε κάποιοι πως είναι δύσκολα είναι λανθασμένη άποψη.
Πανεύκολο φορτίο με εξαιρετικά ακούσματα και το ίδιο ισχυρίζεται και ο ίδιος ο Πετροπουλος.
Το θέμα ειναι να βρεθούν σε καλή κατάσταση

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
12.852
Τί απόψεις υπάρχουν για τα studio 6 ?
Αξίζουν να ασχοληθεί κάποιος μαζί τους ?
Πολύ γενική η ερώτηση σου. Εξαρτάται από την κατάσταση των ηχείων.
Αν έχουν θέματα οι μονάδες ή οι καμπίνες τους, σε τι τιμή, για τι απαιτήσεις και άλλα.
Χωρίς ιδιαίτερα θέματα θεωρώ χαμηλές τις τιμές τους στα μεταχειρισμένα, στο επίπεδο της ευκαιρίας.

Reaction score
64
Πολύ γενική η ερώτηση σου. Εξαρτάται από την κατάσταση των ηχείων.
Αν έχουν θέματα οι μονάδες ή οι καμπίνες τους, σε τι τιμή, για τι απαιτήσεις και άλλα.
Χωρίς ιδιαίτερα θέματα θεωρώ χαμηλές τις τιμές τους στα μεταχειρισμένα, στο επίπεδο της ευκαιρίας.
Αναρωτιέμαι αν ηχεία ηλικίας είκοσι - τριάντα ετών μπορούν να κάνουν τώρα αυτά που έκαναν τότε που βγήκαν.
Κοιτάζω τις αγγελίες και καμιά φορά που ξέρεις μπορούν να βγουν διαμαντάκια.
Τί γνώμη υπάρχει για τά AVS3 .v2 ?
Γνωρίζω ότι δεν ανήκουν στις καλές σειρές αλλά έχουν μία αξιοπρέπεια ;

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
12.852
Αναρωτιέμαι αν ηχεία ηλικίας είκοσι - τριάντα ετών μπορούν να κάνουν τώρα αυτά που έκαναν τότε που βγήκαν.
Κοιτάζω τις αγγελίες και καμιά φορά που ξέρεις μπορούν να βγουν διαμαντάκια.
Τί γνώμη υπάρχει για τά AVS3 .v2 ?
Γνωρίζω ότι δεν ανήκουν στις καλές σειρές αλλά έχουν μία αξιοπρέπεια ;
Εξαρτάται την ποιότητα των ηχείων, την χρήση τους και την προσοχή από τον ιδιοκτήτη, αλλά και την συντήρηση που τους έχει γίνει.
Στα τόσα χρόνια πολλά μπορούν να αλλάξουν σε ένα ηχείο. Από την σωστή συμπεριφορά των μεγαφώνων, τα χαρακτηριστικά των πυκνωτών του, τις επαφές κόλλησης, ακόμα και την οξείδωση των καλωδίων.
Θεωρώ απολύτως απαραίτητο τον σχολαστικό έλεγχο τους.
Με όλα τα παραπάνω μπορώ να πω με σιγουριά πως ναι, ένα ηχείο 20 ή 25 ετών μπορεί να έχει την αρχική του <<νιότη>> ή και να αποδίδει καλύτερα, μετά από ανάλογες ενέργειες.

Το AVS3.v2 δεν είναι ιδιαίτερα παλιό ηχείο.

Reaction score
0
Καλησπερα, εχω τα sound specrum studio 50 και μου εχει καει το ενα απο τα δυο μπασα και τα μεσαια, ξερεις κανεις καποιον που ισως εχει ανταλλακτικά ή μπορει να τα επισκευασει?

Reaction score
220
Καλησπερα, εχω τα sound specrum studio 50 και μου εχει καει το ενα απο τα δυο μπασα και τα μεσαια, ξερεις κανεις καποιον που ισως εχει ανταλλακτικά ή μπορει να τα επισκευασει?
Αναζήτησε το μέλος Peter Meni, ίσως μπορεί να σε βοηθήσει

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.566
Members
38.201
Νεότερο μέλος
Alex Nik