- Reaction score
- 80.161
έτσι για την αλητεία...γιατί το ψάχνεις? μια χαρά κάνει τη δουλεία του, δεν υπάρχει τρόπος να βρεις σωστά αποτελέσματα με το rew.
έτσι για την αλητεία...γιατί το ψάχνεις? μια χαρά κάνει τη δουλεία του, δεν υπάρχει τρόπος να βρεις σωστά αποτελέσματα με το rew.
Toole καλέ!και γιατι να μην κανεις σε ολες τις συχνοτητες ?
ως 4 sub και με την καταλληλη τοποθετηση εισαι οκ σε ολα......
.....προχωρα και προς τα πανω αφοβα .....εγγυηση audyssey
είσαι σίγουρες με jbl να μη θέλεις πιο ψηλά. εγώ που δεν μπορ΄ψ να κάνω κάτι και με το χώρο μου, αν δε κόψω τις κόρνες σε καρφώνουν.Toole καλέ!
το σκεπτικό μου δεν έχει να κάνει με τα subs αλλά με την αποδέσμευση των δορυφόρων από την ισοστάθμιση
schroeder <250hz
η αλήθεια είναι ότι καιρο σκεφτόμουν να δοκιμάσω την προσέγγιση σρέντερ.....σήμερα είχα χρόνο για μια δικιμουλα πρόχειρη έστω και με απώλειες ....είσαι σίγουρες με jbl να μη θέλεις πιο ψηλά. εγώ που δεν μπορ΄ψ να κάνω κάτι και με το χώρο μου, αν δε κόψω τις κόρνες σε καρφώνουν.
η αλήθεια είναι ότι καιρο σκεφτόμουν να δοκιμάσω την προσέγγιση σρέντερ.....σήμερα είχα χρόνο για μια δικιμουλα πρόχειρη έστω και με απώλειες ....
από βδομάδα περιμένω τα γουφερ από τα jbl που τα εστειλα για ριφομ...τώρα παίζω με 5.1 ένα κεντρικό 8340 καλό...L-R μόνο με τα τουιτερ και σαραουντ 2 8320 ....δεν θα πω παραπάνω....η' τι μου άρεσε κ τι όχι...,.λόγω ελλείψεων.... .αλλά πήρα κάτι που έχανα πριν (ισως να έχασα κάπου άλλου αλλά δεν είμαι σιγουροσ αν δεν έρθουν τα γουφερ) και σίγουρα θέλω να σιγουρευτώ για αυτό που ένιωσα στις χαμηλές....από βδομάδα θα έχω νέα.....αν θέλεις δοκίμασε το στο app κόψε τις συχνότητες των φίλτρων από 250 και πάνω και πες μου αν κατάλαβες διαφορά στα μιντ-μπασα στη μουσική....
έτσι..ακριβώς ....αυτό το πλούσιο το έχω κ εγώ μόνο που σε όλες τις εντάσεις σταθερά....κ νιώθω πιο τονισμένο μιντ-μπάσα ακόμα κ με ένα κεντρικό...αλλά δεν έχω πλήρη εικόνα....το έχω κάνει όπως και να τα αφήσω χωρίς eq. σε χαμηλή ένταση σε γενικές γραμμές ακούγετε πιο πλούσιο μεσοψηλά.
χαμηλά δεν είναι καλύτερο.
Και έρχεται η ώρα να τσιτώσεις. χάος δεν ακούς τίποτα. μόνο κόρνες.
ναι ..... ο toole ειχε προβληματα με τον τρινοφ 32 που εχει και απενεργοποιησε καποιες λειτουργιες γιατι του χαλαγε τον ηχο.......αποτι λεει στο avsforum.Toole καλέ!
το σκεπτικό μου δεν έχει να κάνει με τα subs αλλά με την αποδέσμευση των δορυφόρων από την ισοστάθμιση
schroeder <250hz
μη νομίζεις, εδώ και 3 μήνες τα έχω όλα στο ράφι. απλά δε μπορώ να ακούω συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.δεν είναι θέμα εμπιστοσύνης καλέ...
έχω να κάνω καιρό αλλαγές και μετρήσεις...και με τρώει ο κwλος μου για πειραματισμό
το πρώτο impulse είναι με τα 2 sub?μη νομίζεις, εδώ και 3 μήνες τα έχω όλα στο ράφι. απλά δε μπορώ να ακούω συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.
ορίστε όποιος έχει αντίρρηση ας αποδείξει το αντίθετο.
οι περισσότεροι δεν έχουν δουλέψει το τελευταίο audyssey ούτε το app και λένε αερολογίες. 3 χρόνια τώρα το έχω ξεσκονίσει
ναιτο πρώτο impulse είναι με τα 2 sub?
οχι ...το ενα εβαλε μ@ρητο πρώτο impulse είναι με τα 2 sub?
3 χρόνια τώρα το έχω ξεσκονίσει
ναι....δεν το διατύπωσα σωστά....οχι ...το ενα εβαλε μ@ρη
τον βλεπω να παιρνει αλλα 2
σπασικλάκι
2018- 2019-2020
Ταβάνι και προβόλι17-18-19 ειναι το θεμα σου, ποιο 20 !!!!!!
το 20 πας για ταβανι ?