- Reaction score
- 76.812
Ποτέ δηλαδή;
Οταν πάρετε όλοι μαραντζ
Όχι. Δεν χρειάζεται. Αυτοί που ξέρουν τα ισοσταθμίσουν και ανα τετράδες αν βιάζονται.
[DOUBLEPOST=1539812230][/DOUBLEPOST]Πραγματικά τώρα...την έχει ή όχι αυτήν την επιλογή;
Σοβιέτ δηλαδή. Να σας φέρω σε επαφή με τον @haris1308Οταν πάρετε όλοι μαραντζ
Δεν ισχύει.Όχι. Δεν χρειάζεται. Αυτοί που ξέρουν τα ισοσταθμίσουν και ανα τετράδες αν βιάζονται.
ΦιξντΟι πιο κουφοί τα γκρουπαρουν όλα μαζί 5.2.4 και τα σιαχνουν με τη μια. Παλέψτε εσείς ένα ένα και τσούκου τσούκου.
[Μέλος mode on]Άσε αγάπη, αυτοί δεν ξέρουν[/Μέλος mode off]Οι πιο μάγκες τα γκρουπαρουν όλα μαζί 5.2.4 και τα σιαχνουν με τη μια. Παλέψτε εσείς ένα ένα και τσούκου τσούκου.
[τζιμης μοουντ ον] πείτε μου σας παρακαλωωωω!!!!![τζιμης μοουντ οφφ]Γιατί;
Δεν έχουν επεξεργαστική ισχύ σε hardware?
ανα ηχειο κανει ισοσταθμιση ματια μου ......Πότε θα δώσουν δυνατότητα να ισοσταθμίσεις καθε ηχείο χωριστά και όχι σε δυάδες;
Ή γίνεται ήδη;
εχουν ολοκληρο τσιπ για παρτη τους καλε...!Ειναι τελείως παράλογο να μην δίνουν αυτήν τη δυνατότητα. Γιατί; Δεν έχουν επεξεργαστική ισχύ σε hardware?
παρε απο εναν δικο σου εναν marantz-denon για καμια βδομαδα να παιξεις και μετα το συζηταμε παλι.....Δεν ισχύει.
Αν δεν εχεις απολύτως συμμετρικό δωμάτιο, με απολύτως συμμετρική τοποθέτηση δεν ισχύει ούτε για δυάδες, τον κwλο σας να βαράτε κάτω.
Πρέπει να αναγράφεται ως προειδοποίηση πάνω στο κουτί: “Αν δεν έχετε την απόλυτη συμμετρία μην το αγοράζετε”
Φοβερό eq
Σωστές οι επισημάνσεις ή έχω καταλάβει λάθος;ανα ηχειο κανει αυτόματη ισοσταθμιση ματια μου ......
...ανα ζευγος πειραζεις χειροκίνητα αφου εχει γινει αυτόματη ισοσσταθμιση ολων μεμονομενα
λογικο δεν ειναι ;
Αν μετά απο τόσα χρόνια δεν καταλαβαίνεις πόσο λαθος είσαι, τι να σου πω τώρα...ανα ηχειο κανει ισοσταθμιση ματια μου ......
...ανα ζευγος πειραζεις αφου εχει γινει ισοσσταθμιση ολων μεμονομενα
λογικο δεν ειναι ;
δεν υπαρχει λογος να πειραζεις μισο η ενα db για να σιδερωνεις γραφηματα...
...μηπως κανεις κατι λαθος ;
Αν μετά απο τόσα χρόνια δεν καταλαβαίνεις πόσο λαθος είσαι, τι να σου πω τώρα...
Όλες οι σοβαρές το έχουν*ποτε μην λες ποτε βεβαια ,αυτο δε γνωριζω αν το εχουν αλλες pro -εφαρμογες
Γιατί αν δώσεις πχ τρία dB από 60-150 Hz σε δυο μη συμμετρικά ηχεια, για παράδειγμα το ένα σε γωνία και το άλλο από την μια μεριά ελεύθερο, (όπως οι τυπικές σαλόνο -κουζίνες) το αποτέλεσμα δεν θα είναι ομοιογενές σε κάθε ηχειο. Επίσης, σε αυτήν την περίπτωση θα έχεις και μη ομαλό αποτέλεσμα στην περιοχή του crossover.Γιατι να χρειαστει μεμονωμενα καθε ηχειο? ειναι σαν να αναιρει την ιδια την υπαρξη του ,τον τροπο λειτουργιας του.*