Sugah
Ζαχαρούλης
- Reaction score
- 3.326
Απο την εμπειρία που έχει αποκομιστεί, το σύστημα της Lyngdorf δεν είναι συγκρίσιμο με το Dirac;
οχι βεβαιαΕπειδή δεν εχει auro;
ρε dimi αυτο το ειδα τωρα !Όλες οι σοβαρές το έχουν
Γιατί αν δώσεις πχ τρία dB από 60-150 Hz σε δυο μη συμμετρικά ηχεια, για παράδειγμα το ένα σε γωνία και το άλλο από την μια μεριά ελεύθερο, (όπως οι τυπικές σαλόνο -κουζίνες) το αποτέλεσμα δεν θα είναι ομοιογενές σε κάθε ηχειο. Επίσης, σε αυτήν την περίπτωση θα έχεις και μη ομαλό αποτέλεσμα στην περιοχή του crossover.
Μπορω να πω και πολλά άλλα παραδείγματα.
Rew έχετε. Μια δοκιμή θα σας πείσει
Για μετρήστε RT60 από μη συμμετρικά ηχεία, όπως προαναφέρθηκαν. Θα δείτε πως έχει σημαντικές διαφορες. Άρα, η οποιαδήποτε παρέμβαση θα έχει διαφορετικο, και δύσκολα προβλέψιμο αποτέλεσμα.
Λόλα να ένα μήλο.
Ξαναδιάβασε το τρεις φορές, κράτα σημειώσεις και έλα με τον κηδεμόνα σουρε dimi αυτο το ειδα τωρα !
στο λολα να ενα μηλο εχεις μεινει, ετσι εξηγειται
Τώρα τα λες ωραία.audyssey καλε......
...δουλεια καλη και τζαμπε
ειναι καιρος να δινεις χιλιαρικο για ισοσταθμιση που δεν προσφερει τα αναμενόμενα
εγω δεν ειμαι οπαδος σε μηχανηματα εικονας και ηχου......αλλοι ναι και δεν με ενδιαφερει....Τώρα τα λες ωραία.
Δουλειά καλή και τζαμπέ.
Καλή. Οχι καλύτερη όπως το λανσάρεις.
Πιθανότατα η καλύτερη απο τις τζαμπέ ισοσταθμίσεις.
Για να μην με θεωρείτε οπαδό (όπως είναι το Μέλος ), έχω συστήσει σε στενό συγγενικό πρόσωπο και αγόρασε Marantz -και είναι και ευχαριστημένος- γιατί πράγματι το Audyssey είναι καλό και τζάμπα, και τα Marantz καλές κατασκευές.
Και όχι για το θνησιγενές auro φυσικά.
μου το γυρισες τωρα.....Τα περί ισοστάθμισης/χώρου τα έχουμε συζητήσει αρκετές φορές. Οπως επίσης και τα οπαδικά.
Ας μείνουμε στο Audyssey που ειναι το θέμα του θρεντ, έχω ακόμα μερικές απορίες:
- Αν κάποιος χρησιμοποιεί δυο σαμπ, δίνει την δυνατότητα ξεχωριστής για το καθένα manual ισοστάθμισης;
- Υπαρχει δυνατότητα ισοστάθμισης μέρους μόνο του φάσματος; Πχ 15-500Hz, όχι παραπάνω.
- Αν ναι, διορθώνει φασικά προβλήματα στις συχνότητες πάνω απο το ανώτατο επιλεγμένο όριο, στο παράδειγμα μας 500-20000Hz;
καλα εκανες και πηρες το app....Καλησπέρα. Διαβάζω το θέμα μιας και με ενδιαφέρει. Είχα κάνει κάποιες αλλαγές στο χώρο ακρόασης και ήθελα να ξανακάνω καλιμπραρισμα. Διαβάζοντας το θέμα πήρα και εγώ το προγραμματακι (audyssey) Έκανα το καλιμπραρισμα που όντως χρειαζόταν. Ερώτηση. Εγώ στη τελευταία ρύθμιση που είχα κάνει το gain το είχα στη μέση.μου άρεσε το μπάσο που είχε. Τώρα με το προγραμματακι όταν ήταν η σειρά του sub ειχε μια γραμμή, στη μέση πράσινη και στα άκρα κόκκινο και έπρεπε να ρυθμίσω την ένταση του sub να ειναι στη μέση. Το gain τώρα είναι στο 1/4. Έτσι είναι το σωστο η είναι υποκειμενικό και μπορω να το ανεβάσω;; Ανεβάζω και τις μετρήσεις που πήρε πριν και μετά.
Βρε Μέλος, σοβαρά ρώτησα, δεν εχω διαβάσει το μάνιουαλ.μου το γυρισες τωρα.....
εχει τα παντα λεμε