alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.775
Καλημέρες....
Καλημέρες....
Αυτά τα λέω εδώ και χρόνια, και έχω δώσει άπειρη βιβλιογραφία επί του θέματος.αυτη η σφαιρικη διαταξη ειναι το κλειδι της απολαυσης, για τα υπολοιπα δεδομενα αποσταση, ομοιοτητα, και full range θα πρεπει οσο ειναι δυνατον να τηρουνται διοτι οπως τονιζει , τοτε τα ηχητικα σηματα ανεξαρτητα απο ποιο ηχειο ερχονται, ειναι ιδιας εντασης και φθανουν την ιδια χρονικη στιγμη στην θεση ακροασης.
Ο "γκουρού" δεν έστησε το καλύτερο δυνατό σεταπ, προφανώς λόγω κοστολογίου, διότι τα ξέρει, δεν είναι ότι δε τα ξέρει..βεβαια να τονισουμε οτι ακομη και ο γκουρου οπως φαινεται και οπως αναφερει εχει στο στουντιο διαφορετικου τυπου ηχεια υψους ενω κατω τζενελεκ.
Μη βαφτίζεις αδίκως την ημι-σφαιρική (όχι σφαιρική) διάταξη ως διάταξη Auro, διότι λες αρλούμπες.παντως το θεμα τοποθετηση εληξε οριστικα. Σφαιρικη διαταξη τυπου Auro.
Το αντίθετο, άμα θέλετε Auro πάτε σε κινηματογράφο, αυτά υποστήριξε μέχρι κι ο κεφάλας...Αν θελετε ντολμπυ, πατε στον κινηματογραφο απλα πραματα
θα σε παρακαλούσα να μιλάς πιο όμορφα στην μπουρού τηλεπερσόνα μας..λες αρλούμπες.
Ζητώ ταπεινά συγνώμη.θα σε παρακαλούσα να μιλάς πιο όμορφα στην μπουρού τηλεπερσόνα μας..
σας ευχαριστώ αγαπητέ...Ζητώ ταπεινά συγνώμη.
Αυτά τα λέω εδώ και χρόνια, και έχω δώσει άπειρη βιβλιογραφία επί του θέματος.
Σφαιρική διάταξη είναι βεβαίως λάθος ορολογία, καθώς πρόκειται για ημισφαίριο. Μισή σφαίρα.
Και βεβαίως τα έχω εφαρμόσει.
Και τα έχω γράψει με πολύ λεπτομέρεια άπειρες φορές, και με σοβαρές παραπομπές.
Ψάξε στα κείμενά μου..
Ο "γκουρού" δεν έστησε το καλύτερο δυνατό σεταπ, προφανώς λόγω κοστολογίου, διότι τα ξέρει, δεν είναι ότι δε τα ξέρει..
Μη βαφτίζεις αδίκως την ημι-σφαιρική (όχι σφαιρική) διάταξη ως διάταξη Auro, διότι λες αρλούμπες.
Το κατωτέρω είναι από pdf για dolby atmos στήσιμο, κι όπως βλέπεις, τηρείται τόσο ο κύκλος στα ηχεία εδάφους, όσο και στα ταβανιού, εφόσον τα τοποθετήσεις όπως προβλέπεται κατά dolby atmos :
View attachment 226825
Η παπαριά του στησίματος κατά Auro, που μας τα έχετε πρήξει με τις αηδίες του πεθαμένου αυτού φορμά, είναι ότι στήνονται οι δορυφόροι ταβανιού ακριβώς πάνω από τα ηχεία εδάφους, οπότε στο σεταπ κατά Auro δεν υπάρχει η σφαιρική διάταξη του σεταπ κατά dolby atmos.
Στο σεταπ κατά Auro υπάρχει ιδανικά ένας κύκλος κάτω, στα ηχεία εδάφους, κι ένας ομοιας ακτίνας κύκλος επάνω, στα ηχεία ταβανιού, δηλαδή σχηματίζεται ένας κύλινδρος, όχι σφαίρα.
Να:
View attachment 226826
Πού πήγε η "σφαιρική" διάταξη οεο;
Καμία σφαίρα δε σχηματίζεται (ημισφαίριο) στο Auro, ξεκόλλα κεφάλα.
Η ημι-σφαιρική διάταξη που εκτιμάει κι ο γκουρού σου κι εσύ κι όλοι όσοι ξέρουν το παραμύθι, είναι διάταξη κατά dolby atmos.
Αυτό είναι το απολύτως καλύτερο στήσιμο ενός σεταπ dolby atmos, η διάταξη που σχηματίζει ημισφαίριο.
Σταματήστε τις ασυναρτησίες και τις Auro-μανίες σας..
Το αντίθετο, άμα θέλετε Auro πάτε σε κινηματογράφο, αυτά υποστήριξε μέχρι κι ο κεφάλας...
Αυτο το γνωριζουμε οτι προκειται για ημισφαιριο, τι ηθελες να κατσω να φαω χρονο στο προγραμμα για να σβησω τον μισο κυκλο?Βρε λεβέντη μου τσολιά, άμα είχε και ηχεία πατώματος θα ήταν σφαιρικό το σεταπ, αμάν πια, πόσο κεφάλας μπορείς να είσαι;
Ξεχάσατε το ηχείο του Θεού στο όρο...Αυτά τα λέω εδώ και χρόνια, και έχω δώσει άπειρη βιβλιογραφία επί του θέματος.
Σφαιρική διάταξη είναι βεβαίως λάθος ορολογία, καθώς πρόκειται για ημισφαίριο. Μισή σφαίρα.
Και βεβαίως τα έχω εφαρμόσει.
Και τα έχω γράψει με πολύ λεπτομέρεια άπειρες φορές, και με σοβαρές παραπομπές.
Ψάξε στα κείμενά μου..
Ο "γκουρού" δεν έστησε το καλύτερο δυνατό σεταπ, προφανώς λόγω κοστολογίου, διότι τα ξέρει, δεν είναι ότι δε τα ξέρει..
Μη βαφτίζεις αδίκως την ημι-σφαιρική (όχι σφαιρική) διάταξη ως διάταξη Auro, διότι λες αρλούμπες.
Το κατωτέρω είναι από pdf για dolby atmos στήσιμο, κι όπως βλέπεις, τηρείται τόσο ο κύκλος στα ηχεία εδάφους, όσο και στα ταβανιού, εφόσον τα τοποθετήσεις όπως προβλέπεται κατά dolby atmos :
View attachment 226825
Η παπαριά του στησίματος κατά Auro, που μας τα έχετε πρήξει με τις αηδίες του πεθαμένου αυτού φορμά, είναι ότι στήνονται οι δορυφόροι ταβανιού ακριβώς πάνω από τα ηχεία εδάφους, οπότε στο σεταπ κατά Auro δεν υπάρχει η σφαιρική διάταξη του σεταπ κατά dolby atmos.
Στο σεταπ κατά Auro υπάρχει ιδανικά ένας κύκλος κάτω, στα ηχεία εδάφους, κι ένας ομοιας ακτίνας κύκλος επάνω, στα ηχεία ταβανιού, δηλαδή σχηματίζεται ένας κύλινδρος, όχι σφαίρα.
Να:
View attachment 226826
Πού πήγε η "σφαιρική" διάταξη οεο;
Καμία σφαίρα δε σχηματίζεται (ημισφαίριο) στο Auro, ξεκόλλα κεφάλα.
Η ημι-σφαιρική διάταξη που εκτιμάει κι ο γκουρού σου κι εσύ κι όλοι όσοι ξέρουν το παραμύθι, είναι διάταξη κατά dolby atmos.
Αυτό είναι το απολύτως καλύτερο στήσιμο ενός σεταπ dolby atmos, η διάταξη που σχηματίζει ημισφαίριο.
Σταματήστε τις ασυναρτησίες και τις Auro-μανίες σας..
Το αντίθετο, άμα θέλετε Auro πάτε σε κινηματογράφο, αυτά υποστήριξε μέχρι κι ο κεφάλας...