- Reaction score
- 5.359
http://m.oneman.gr/pop-code/t/cinem...rs-me-ellhnes-hthopoious-twn-80s.5175612.html
Και ως thor.... ο Καλοου ρε φιλε...
Και ως thor.... ο Καλοου ρε φιλε...
Δεν μας είπες?ΦΟΒΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΟΧΙΕπειδή αποκλείεται να πάω αυτό το ΣΚ που είναι πήχτρα, θέλει κανείς να πάμε στο Mall Μαρούσι σε 2D, απόγευμα μέσα στην εβδομάδα;
Στα Village @ The Mall που ξέρω: Αίθουσα 4, Dolby Atmos, σειρές E,FΓια πειτε για αιθουσες που αξιζει, ποιες θεσεις σειρες ,για ηχο κυρια και μετα για εικονα...
Στην sphera στην 7 (g) είναι καλα....Στα Village @ The Mall που ξέρω: Αίθουσα 4, Dolby Atmos, σειρές E,F
Αίθουσα 7 (V Max, ανακαινισμένη*), Dolby Atmos + 3D, σειρές δεν ξέρω, δεν έχω πάει πρόσφατα
Αν δεν ήταν 3D, εκεί θα πήγαινα τρέχοντας.Στην sphera στην 7 (g) είναι καλα....
Kαι γω έτσι νόμιζα αλλά σε αυτή την αίθουσα αξίζει , είχα δεί το Justice League.Αν δεν ήταν 3D, εκεί θα πήγαινα τρέχοντας.
και εγω εκει θα πηγαινα, αλλα της ωρες που μπορω εγω δεν το παιζει εκει. απ'οτι μου εχει πει ο σταθης καμια σχεση το 3d εκει με αλλου. ξαναπαω τεταρτη στης 23:30 στο μπραχαμι πεμπτη σειρα E Θ10 να το δω και σε ατμοςΑν δεν ήταν 3D, εκεί θα πήγαινα τρέχοντας.
Το Fast 8 πόσες φορές το είδες σινεμά είπαμε;και εγω εκει θα πηγαινα, αλλα της ωρες που μπορω εγω δεν το παιζει εκει. απ'οτι μου εχει πει ο σταθης καμια σχεση το 3d εκει με αλλου. ξαναπαω τεταρτη στης 23:30 στο μπραχαμι πεμπτη σειρα E Θ10 να το δω και σε ατμος
3 διαφορετικές παρέες.....Το Fast 8 πόσες φορές το είδες σινεμά είπαμε;
Είμαι στην ουρά, περιμένω να αγοράσω μαλακιούλες και μετά...it's movie time!
That makes two of us!
Εγώ θα ξαναπάω μες στη βδομάδα
That's...Not Entertainment.