Shepherd
Μόνιμος
- Reaction score
- 10.756
Μας ξενέρωσες, βάλε ενα σπόιλερPlus φάγαμε δέκα λεπτά τίτλους τέλους για να δούμε οτι παθαίνει ο Φιούρι.....Απο το ένα άκυρο στο άλλο.....
Μας ξενέρωσες, βάλε ενα σπόιλερPlus φάγαμε δέκα λεπτά τίτλους τέλους για να δούμε οτι παθαίνει ο Φιούρι.....Απο το ένα άκυρο στο άλλο.....
Επανέρχομαι ειδικά για την τελική αποστροφή.
Γνώμη μου είναι ότι η ταινία αποτυγχάνει όχι επειδή δεν είναι υποτίθεται αριστούργημα,αλλά επειδή δεν μεταδίδει αποτελεσματικώς τον αντίκτυπο που υπόσχεται το ίδιο της το trailer.Αστοχεί σε αυτό ακριβώς που επιδίωκε να είναι.
Υποβάλλει έτσι εμμέσως στα πλήθη που θα την παρακολουθήσουν την τάση να αρκούνται σε λιγότερα.
Και άμα δεν χρειάζεται να κατακρίνουμε κινηματογραφικές μεταφορές,μια λογική ακολουθία που προκύπτει υπό αυτό το σκεπτικό θα ήταν ότι δεν χρειάζεται να κατακρίναμε τίποτα απολύτως σε αυτόν τον κόσμο,αφού ούτως ή άλλως θα συμβαίνει ερήμην μας και αρκετοί εξ ημών θα το ευχαριστιούνται κιόλας...
Δεν καταλαβες οτι ο Βhutia ειναι ποιο παιδι απο εμας? ηθελε περισσοτερα... εμεις ειμαστε ολιγαρκεις...το τρειλερ οπως και η ταινια προσωπικά με καλυψε ηταν οπως το περιμενα. συνεπως εφυγα ευχαριστημενος. εκ των προτέρων δε γινεται να αρεσουν ολα σε ολους γι αυτο και υπαρχουν πλήθη επιλογων. ευτυχως δηλαδη.
αυτο που ειπε πιο πανω ο Zizik με αντιπροσωπευει πληρως ως σκεπτικο.
Από όλα έχει ο μπαξές.Οι "καλοί" με τις ηθικές τους αναστολές γίνονται ξενέρωτοι και χάνουν τη μαγεία της δύναμής τους. Αυτό εξάλλου είναι το πρόβλημα μου με τους σούπερ ήρωες. Χαραμίζουν τις ικανότητές τους σε "ιεραποστολικές" βλακείες αντί να τις χρησιμοποιήσουν για την προσωπική τους ευμάρεια.
Η ταινία είναι πολύ καλή.
Η βασική πλοκή είναι παιδικού επιπέδου, τύπου πεπερασμένης αριθμητικής ακολουθίας όπου ο κάθε όρος είναι μία υπο-αποστολή. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις του κλέφτη, κτλ
Αυτό είναι θετικό γιατί πέφτει το βάρος στο οπτικοακουστικό μέρος και γίνεται της Πόπης.
Ο Thanos είναι υπέροχος, τον λάτρεψα με την πρώτη. Συμφωνώ με το σκεπτικό του 100%. Οι "καλοί" με τις ηθικές τους αναστολές γίνονται ξενέρωτοι και χάνουν τη μαγεία της δύναμής τους. Αυτό εξάλλου είναι το πρόβλημα μου με τους σούπερ ήρωες. Χαραμίζουν τις ικανότητές τους σε "ιεραποστολικές" βλακείες αντί να τις χρησιμοποιήσουν για την προσωπική τους ευμάρεια.
Οι χιουμοριστικές ατάκες σχεδόν όλες πετυχημένες.
Το 3D ανεβάζει την ταινία σε άλλο επίπεδο. Ο ήχος σωστός χωρίς εντυπωσιασμούς επίδειξης.
Έξτρα πόντους ευτυχίας έδωσε η τεράστια αίθουσα 7 που είχε σύνολο 12 άτομα μαζί με μένα και τον γιο.
7,5/10
Batman by Ben Affleck...Από όλα έχει ο μπαξές.
Για αυτό γουστάρουμε Iron Man. Έχω ρίξει άπειρο γέλιο σε κάποια άλλη ταινία που τον ρωτάει ποια είναι η σούπερ δύναμή σου και απαντάει '' είμαι δισεκατομμυριούχος'' . Μπορεί να ήταν και ο Batman αλλά δε βαριέσαι το ίδιο είναι.
H έννοια της απόδρασης και ψυχαγωγίας έγκειται μεταξύ άλλων στην παρακολούθηση φανταστικών προτύπων με στάση ζωής που αντίκειται είτε στην φιλαυτία είτε στην επίδειξη πολιτικής ορθότητας - ή και τα δύο μαζί - που χαρακτηρίζουν όλους μας σχεδόν στην τρέχουσα καθημερινότητα....
Ο Thanos είναι υπέροχος, τον λάτρεψα με την πρώτη. Συμφωνώ με το σκεπτικό του 100%. Οι "καλοί" με τις ηθικές τους αναστολές γίνονται ξενέρωτοι και χάνουν τη μαγεία της δύναμής τους. Αυτό εξάλλου είναι το πρόβλημα μου με τους σούπερ ήρωες. Χαραμίζουν τις ικανότητές τους σε "ιεραποστολικές" βλακείες αντί να τις χρησιμοποιήσουν για την προσωπική τους ευμάρεια.
Οι χιουμοριστικές ατάκες σχεδόν όλες πετυχημένες.
...
5,5 ετών.πόσο είναι ο γιος είπαμε?
Είμαι τσακωμένος με τον αόριστο αλτρουισμό και αντιπαθώ την πολιτική ορθότητα. Με αυτούς, τους λίγους, που πράγματι τα πιστεύουν δεν έχω κοινά, ενώ στους υπόλοιπους "υποστηρικτές" διακρίνω κουτοπόνηρη διπροσωπία.H έννοια της απόδρασης και ψυχαγωγίας έγκειται μεταξύ άλλων στην παρακολούθηση φανταστικών προτύπων με στάση ζωής που αντίκειται είτε στην φιλαυτία είτε στην επίδειξη πολιτικής ορθότητας - ή και τα δύο μαζί - που χαρακτηρίζουν όλους μας σχεδόν στην τρέχουσα καθημερινότητα.
Γι αυτό και οποιαδήποτε εισαγωγή στοιχείων που παραπέμπουν σε πολεμικές κοινωνικής αντιστάθμισης νοθεύει την έννοια της απόδρασης.
Batman by Ben Affleck...
To αντίθετο ακριβώς! Τσόντα με συναίσθημα είναι σαν μπιφτέκι από σόγια.....αρα οσοι λατρευουν τις ταινιες τους ,λατρευουν και τις τσοντες ?
Σαν κοτόπουλο χωρίς πέτσα;To αντίθετο ακριβώς! Τσόντα με συναίσθημα είναι σαν μπιφτέκι από σόγια.
Πράγματι,στην πλειοψηφία τους όσοι εκπρόσωποι του θηλυκού φύλου θα παρακολουθούσαν - αποτέλεσμα στατιστικών ερευνών αυτό...... θα υπαρχει και κανας ανωμαλος ποτε δε ξερεις
Άμα λαχταράς το ανωτέρω ιδανικό,σημαίνει ότι συνειδητοποιείς κατά βάθος πως δεν αναμένεται να ταυτιστείς ο ίδιος με αυτό στην πραγματική σου ζωή.Διότι εφόσον γινόσουν και βίωνες καθημερινώς τις συνέπειες από κάτι τέτοιο σε προσωπικό πλάνο,τότε θα λαχταρούσες την διέξοδο μέσα από αλλότρια φανταστικά πρότυπα.Είμαι τσακωμένος με τον αόριστο αλτρουισμό και αντιπαθώ την πολιτική ορθότητα. Με αυτούς, τους λίγους, που πράγματι τα πιστεύουν δεν έχω κοινά, ενώ στους υπόλοιπους "υποστηρικτές" διακρίνω κουτοπόνηρη διπροσωπία.
Το φανταστικό πρότυπο που με γεμίζει είναι ο "ένας" που είναι υπεράνω των πάντων και δεν τον αγγίζουν οι κοινωνικές νόρμες που βασίζονται σε συμβιβασμούς. Είτε έχει υπερφυσικές δυνάμεις, είτε είναι έμπορος όπλων, είτε είναι βασιλιάς. Δεν θέλω να δω το "σωστό" αλλά αυτό που με διεγείρει.