B&W 805

Reaction score
0
Γνωρίζει κανείς πόσο έχουν τα B&W805 τα καινούργια? Αν κάποιος έχει τέτοια τι γνώμη έχετε για αυτά??

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.979
Απάντηση: B&W 805

Αν δεν απατώμαι, γύρω στις 4500 - 5000. Παίζουν εξαιρετικά, στο πλαίσιο βεβαίως του μεγέθους τους, (σ' αυτό δεν απατώμαι).

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.512
Είχα για πολλά χρόνια τα 805 signature και, για το μέγεθός τους, δεν είχα κανένα παράπονο - το αντίθετο.

D

deleted user 10898

Guest
οταν ειναι για b&w ακουμε τον κογια. τα δοκιμασε με Madona, με σφουγγαρι, χωρις σφουγγαρι με μισο σφουγγαρι και μην πω τι αλλο...
παιζουν πολυ καλα αλλα με σωματα αναλογα με το γουφερ-μιντ τους οπως ειναι φυσικο...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.979
Απάντηση: Re: B&W 805

οταν ειναι για b&w ακουμε τον κογια. τα δοκιμασε με Madona, με σφουγγαρι, χωρις σφουγγαρι με μισο σφουγγαρι και μην πω τι αλλο...
Το επιβεβαιώνω.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Στην έκθεση έμεινα πολύ ώρα στο δωμάτιο με τα εν λόγο ηχεία και παρόλο τη κουβέντα με το φιλικότατο Βασίλη Χουρμουζιάδη ακούσαμε πολλά μουσικά κομμάτια κάθε είδους.

Με βεβαιότητα σου λέω πως το τουίτερ τους ήταν το καλύτερο της έκθεσης ανεξαρτήτως κόστους ηχείων.

Για μειονέκτημα τους προσυπογράφω αυτό που αναφέρει ο vet.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

οπως ειναι φυσικο με 4,5-5,000 χαρτια δεν περιμενω κακο ηχο ,αλλα επειδη θελω κ αναλογο χαμηλο, θα κοιταζα κατι μεγαλυτερο:105:

Reaction score
498
Στην έκθεση έμεινα πολύ ώρα στο δωμάτιο με τα εν λόγο ηχεία...
Πού ήτανε χωμένο αυτό το περίπτερο ρε παιδιά?Ήμουνα και τις 3 μέρες στην έκθεση και δεν τα είδα πουθενά τα ηχεία.Αυτό το δωμάτιο και το δωμάτιο με τα Audionote ήτανε τα δωμάτια-φάντασμα..Και ήθελα να τα ακούσω γμτ..

Reaction score
80

Η λιανική των B&W 805Di ανέρχεται στα 4500,00 ευρώ.

Πράγματι, το 805 Signature δίνουν την αίσθηση ότι παίζουν σαν ηχεία με μεγαλύτερο όγκο, χωρίς αυτό να αποβαίνει ( κατά την άποψη μου ) σε βάρος της ποιότητας.

Αν και η εμπειρία μου με τα 805Di είναι πολύ περιορισμένη, έχω την αίσθηση ότι προς αυτή την κατεύθυνση είναι σχεδιασμένο το 805Di.

Είναι γεγονός ότι οι νόμοι της Φυσικής παραμένουν σε πλήρη ισχύ.....

Reaction score
80
Απάντηση: Re: B&W 805

Πού ήτανε χωμένο αυτό το περίπτερο ρε παιδιά?Ήμουνα και τις 3 μέρες στην έκθεση και δεν τα είδα πουθενά τα ηχεία.Αυτό το δωμάτιο και το δωμάτιο με τα Audionote ήτανε τα δωμάτια-φάντασμα..Και ήθελα να τα ακούσω γμτ..

Είμασταν καλά κρυμμένοι.....δίπλα ακριβώς στο δωμάτιο του AVClub.....:116:

Reaction score
0

Έχω τα παλιά 803 (τετράγωνα πριν βγουν τα οβάλ) αγορασμένα ίσος το 1997 με luxman ενισχυτή και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σε σχέση με αυτά πως θα τα χαρακτηρίζατε?
Βρίσκομε Κρήτη και δεν έχω που να τα ακούσω εδώ αλλά ενδιαφέρομαι

Reaction score
140
Re: Απάντηση: B&W 805

Έχω τα παλιά 803 (τετράγωνα πριν βγουν τα οβάλ) αγορασμένα ίσος το 1997 με luxman ενισχυτή και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σε σχέση με αυτά πως θα τα χαρακτηρίζατε?
από την σειρά 8 nautilus και μετά s και τώρα d το κύριο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα του ηχείου να εξαφανίζεται
επίσης η ανάλυση είναι σε άλλα επίπεδα
εσύ ωστόσο έχεις λίγο καλύτερα σώματα

Reaction score
80

Εχουν μεσολαβήσει τουλάχιστον 15 χρόνια από την κατάργηση της σειράς 800 Matrix, αλλά τα ηχεία της σειράς αυτής αντέχουν ηχητικά στο πέρασμα του χρόνου. Μια καλή και μελετημένη σχεδίαση δεν απαξιώνεται εύκολα.

Συγκρτικά, οι πρόσφατες εκδόσεις της σειρά 800 υπερέχουν ηχητικά σε όλα τα επίπεδα , γεγονός λογικό και αναμενόμενο αν υπολογίσουμε τουλάχιστον 15 χρόνια σχεδιαστικών και κατασκευαστικών εξελίξεων στη σειρά 800.

Ελπίζουμε ότι σχετικά σύντομα θα υπάρχουν ηχεία της σειράς 800Di διαθέσιμα προς επίδειξη, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Reaction score
0

Ε.. δεν θυμάμαι ακριβώς την χρόνια που τα αγόρασα .. πάντως πριν το 2000 και μετά το 1997
Όποιος ακούει B&W δεν αλλάζει μετά
Θα μ’ ενδιέφερε να αγοράσω τα 805 για δεύτερο stereo με λαμπατο ενισχυτή
Ποιον ενισχυτή θα προτείνατε??

Reaction score
80

Ε...Θα μ’ ενδιέφερε να αγοράσω τα 805 για δεύτερο stereo με λαμπατο ενισχυτή
Ποιον ενισχυτή θα προτείνατε??
Εάν θέλετε λαμπάτο ενισχυτή με τα 805Di, θα συνιστούσα να ακούσετε τον ενισχυτή με τα B&W 805Di απαραιτήτως, πρίν τον αγοράσετε.

Reaction score
777
Re: Απάντηση: B&W 805

Εχουν μεσολαβήσει τουλάχιστον 15 χρόνια από την κατάργηση της σειράς 800 Matrix, αλλά τα ηχεία της σειράς αυτής αντέχουν ηχητικά στο πέρασμα του χρόνου. Μια καλή και μελετημένη σχεδίαση δεν απαξιώνεται εύκολα.

Συγκρτικά, οι πρόσφατες εκδόσεις της σειρά 800 υπερέχουν ηχητικά σε όλα τα επίπεδα , γεγονός λογικό και αναμενόμενο αν υπολογίσουμε τουλάχιστον 15 χρόνια σχεδιαστικών και κατασκευαστικών εξελίξεων στη σειρά 800.

Ελπίζουμε ότι σχετικά σύντομα θα υπάρχουν ηχεία της σειράς 800Di διαθέσιμα προς επίδειξη, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
να σε ρωτήσω κάτι?
γίνεται κάποιος να "αναβαθμίσει" το 800d σε 800di ή έχουν αλλάξει πολλά ετσι ώστε...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef