- Reaction score
- 0
Γνωρίζει κανείς πόσο έχουν τα B&W805 τα καινούργια? Αν κάποιος έχει τέτοια τι γνώμη έχετε για αυτά??
Το επιβεβαιώνω.οταν ειναι για b&w ακουμε τον κογια. τα δοκιμασε με Madona, με σφουγγαρι, χωρις σφουγγαρι με μισο σφουγγαρι και μην πω τι αλλο...
Πού ήτανε χωμένο αυτό το περίπτερο ρε παιδιά?Ήμουνα και τις 3 μέρες στην έκθεση και δεν τα είδα πουθενά τα ηχεία.Αυτό το δωμάτιο και το δωμάτιο με τα Audionote ήτανε τα δωμάτια-φάντασμα..Και ήθελα να τα ακούσω γμτ..Στην έκθεση έμεινα πολύ ώρα στο δωμάτιο με τα εν λόγο ηχεία...
Πού ήτανε χωμένο αυτό το περίπτερο ρε παιδιά?Ήμουνα και τις 3 μέρες στην έκθεση και δεν τα είδα πουθενά τα ηχεία.Αυτό το δωμάτιο και το δωμάτιο με τα Audionote ήτανε τα δωμάτια-φάντασμα..Και ήθελα να τα ακούσω γμτ..
Με τέτοια μυαλά δε θα χτυπήσετε ποτέ τον ανταγωνισμό. :136:Είναι γεγονός ότι οι νόμοι της Φυσικής παραμένουν σε πλήρη ισχύ.....
Λές ; :422:Με τέτοια μυαλά δε θα χτυπήσετε ποτέ τον ανταγωνισμό. :136:
από την σειρά 8 nautilus και μετά s και τώρα d το κύριο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα του ηχείου να εξαφανίζεταιΈχω τα παλιά 803 (τετράγωνα πριν βγουν τα οβάλ) αγορασμένα ίσος το 1997 με luxman ενισχυτή και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σε σχέση με αυτά πως θα τα χαρακτηρίζατε?
Βρίσκομε Κρήτη και δεν έχω που να τα ακούσω εδώ αλλά ενδιαφέρομαι
Έχω τα παλιά 803 (τετράγωνα πριν βγουν τα οβάλ) αγορασμένα ίσος το 1997 με luxman ενισχυτή και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σε σχέση με αυτά πως θα τα χαρακτηρίζατε?
Βρίσκομε Κρήτη και δεν έχω που να τα ακούσω εδώ αλλά ενδιαφέρομαι
Εάν θέλετε λαμπάτο ενισχυτή με τα 805Di, θα συνιστούσα να ακούσετε τον ενισχυτή με τα B&W 805Di απαραιτήτως, πρίν τον αγοράσετε.Ε...Θα μ’ ενδιέφερε να αγοράσω τα 805 για δεύτερο stereo με λαμπατο ενισχυτή
Ποιον ενισχυτή θα προτείνατε??
να σε ρωτήσω κάτι?Εχουν μεσολαβήσει τουλάχιστον 15 χρόνια από την κατάργηση της σειράς 800 Matrix, αλλά τα ηχεία της σειράς αυτής αντέχουν ηχητικά στο πέρασμα του χρόνου. Μια καλή και μελετημένη σχεδίαση δεν απαξιώνεται εύκολα.
Συγκρτικά, οι πρόσφατες εκδόσεις της σειρά 800 υπερέχουν ηχητικά σε όλα τα επίπεδα , γεγονός λογικό και αναμενόμενο αν υπολογίσουμε τουλάχιστον 15 χρόνια σχεδιαστικών και κατασκευαστικών εξελίξεων στη σειρά 800.
Ελπίζουμε ότι σχετικά σύντομα θα υπάρχουν ηχεία της σειράς 800Di διαθέσιμα προς επίδειξη, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
να σε ρωτήσω κάτι?
γίνεται κάποιος να "αναβαθμίσει" το 800d σε 800di ή έχουν αλλάξει πολλά ετσι ώστε...