B&W NAUTILUS 800D

Reaction score
7.891
Απάντηση: B&W NAUTILUS 800D

Εντάξει John, είναι τιμή σου που το συζητάς. Νομίζα πως δεν θα έπαιρνα απάντηση.

Έστω κι ένα "δεν ξέρω ρε φίλε" αρκεί. Απλά έχω παρατηρήσει μια ελιτίστικη προσέγγιση σε κάποια θέματα κι αυτό ενοχλεί. Δηλαδή, sorry που έκανα τρεις (3) Έλληνες και δεν μπορούσα να τα "χώσω" νωρίτερα. Sorry που το ρημάδι μου έχει στοιχίσει μόνο (x) ποσό, μέχρι εκεί αντέχω. Sorry αλλά, αν η άμιλλα είναι μόνο για τους ημέτερους, ξέρεις τι μου θυμίζει; Τους πολιτικούς.

Θα πει κάποιος "σιγά μωρέ, άλλος ένας"... Είμαστε πολλοί, δες πόσοι νέοι γράφονται. Το να ντρεπόμαστε να ρωτήσουμε, το έχετε σκεφτεί;

Ξανά σε ευχαριστώ που απάντησες, το εκτιμώ! Εγώ κι άλλοι 4 από πάνω μου.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Αυτό το setup ακόμη και στο βιντεάκι ακούγεται καλά!!!

Μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου εξηγήσει κάτι; Στη μέση κάτω κάτω το μαύρο πράγμα, τι μπορεί να κάνει;
Πιθανότατα το ενεργό κρος
Μια πισινή λήψη θα εξηγούσε πολλά πράγματα...
Το κομμάτι που παίζουν βέβαια είναι για τα μπάζα.....Περιστέρω ........typical hiend bullshit .

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.575

Έστω κι ένα "δεν ξέρω ρε φίλε" αρκεί.

Δεν ξέρω...

Δηλαδή αν αρχίσουν να γράφουν τώρα μετά από μένα 100 άτομα ότι δεν ξέρουν...

Το έχεις ξαναδεί αυτό σε φόρουμ;

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
να κάνουμε μια δημοσκόπηση...
ποιος ξέρει και ποιος δεν ξέρει...

ξέρω ποιος ξέρει αλλά κάνει ότι δεν ξέρει...:biggrin:

Y

Yiannis_B

Guest

Αν εξαιρέσουμε το άσμα,εντυπωσιακή σύνθεση....
Θα πείτε ρε παιδιά που τα ξέρετε,ποιο από όλα είναι το ενεργό κρος;(Ενεργή είναι η πολυενίσχυση,ε,δεν λέω κουλαμάρες ελπίζω...)
Κοίτα στις σελίδες 16 και 17 του .pdf.

http://www.bowers-wilkins.com/Downloads/Product/Brochure/Nautilus Brochure.pdf

Πάντως δεν μοιάζει με το κουτί στο κέντρο κάτω...του οποίου το λαμπάκι αναβοσβήνει όπως ένας σκληρός δίσκος.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Αν εξαιρέσουμε τον παλιο-makis1973, οι υπόλοιποι παλιοί, μας θεωρούν πολύ basse classe για να απαντήσουν αυτό που ρώτησα. Πρέπει να έχουμε 25.000 μηνύματα για να μας απευθυνθούν, όταν κυριολεκτικά έχουν κάνει "σώβρακο" το thread...

Κάποιοι από σας έβριζαν το ACA... S
cripta manent, verba volant!

Σας ευχαριστούμε!
Γιαννο φιλε......παρτο για αρχη ποιο χαλαρα το πραμα............εισαι λαθος με την τοποθετηση σου...και δεν καταλαβαινω τον λογο!

Το οτι δεν απαντησε καποιος για το τι ειναι το κουτι στην μεση δεν σημαινει οτι αδιαφορουν οι υπολλοιποι για την ερωτηση σου απεναντιας.....δεν γνωριζουμε ρε φιλε για να σου απαντησουμε ....τοσο απλο ειναι το πραγμα!!!!

Τωρα σχετικα με το οτι εγινε σωβρακο το thread.που το ειδες?τοσες μηχανες αναφερθηκαν και συζητηθηκαν καποια πραγματα σχετικα με την ισχυ που χρειαζεται εναν τετοιο ηχειο.....

Γραφεις.....Κάποιοι από σας έβριζαν το ACA... Scripta manent, verba volant!.....και γω σε ρωταω ...που στο διαολο κολλαει αυτο ρε συ?ποιος ο λογος που το εγραψες ?

3 μηνες μελος και αυτα εχεις δει σε αυτο το site?

Reaction score
677

Κοίτα στις σελίδες 16 και 17 του .pdf.

http://www.bowers-wilkins.com/Downloads/Product/Brochure/Nautilus%20Brochure.pdf

Πάντως δεν μοιάζει με το κουτί στο κέντρο κάτω...του οποίου το λαμπάκι αναβοσβήνει όπως ένας σκληρός δίσκος.
Το συγκεκριμένο το έχω δει.(Δεν έχω αφήσει και κανένα που να μην είδα,στο ψάξιμο είμαι και μάλλον για Marchand πάω,off topic το ξέρω και με το συμπάθιο,καθένας με τον πόνο του,χε χε...)
Πάντως στην σύνθεση δεν το βλέπω,οπότε μάλλον με το παθητικό του δουλεύει.
Κι εγώ πάντως για κάτι που έχει να κάνει με το ρεύμα το βλέπω το κάτω.
οn line UPS ή κάτι τέτοιο.

Reaction score
7.891

Γιαννο φιλε......παρτο για αρχη ποιο χαλαρα το πραμα............εισαι λαθος με την τοποθετηση σου...και δεν καταλαβαινω τον λογο!
Φίλε Βλάσση, δεν γνωρίζω κανέναν σας οπότε δεν είναι τίποτε προσωπικό.

Διάβασέ με: Όταν σε 2 μέρες γεμίζουμε 10 σελίδες κι έπειτα από μια ερώτηση γίνεται "σιγή ασυρμάτου", μόνο υγιές δεν φαίνεται. Ξαφνικά όλοι εσείς, δεν απαντάτε. Ρε σεις, από σας περιμένουμε να μάθουμε. Κι αν δεν ξέρετε, ελάτε να μάθουμε μαζί. Μη με αφήνεις να νομίζω πως είμαι ο μόνος άσχετος... Τι νομίζεις; Το "Η ακουστικη μου αποδραση...!!!!!!!!" έχει διαβαστεί πολλές φορές και ίσως έχουν αγοραστεί μηχανήματα επειδή το διαβάσαμε, σου πέρασε από το μυαλό;

Σας ευχαριστώ πάντως που παραθέσατε μηχανήματα, δεν ήξερα καν τον Titan κι έγινα σοφότερος.

Το ότι είμαι 2,5 μηνών μέλος, δεν σημαίνει πως έμαθα να διαβάζω πριν από 2,5 μήνες.

Και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.558
Αν αγόρασες τίποτα σαν του Βλάση την πάτησες! :cool:

Reaction score
677

Οι Ναυτίλοι δεν εχουν παθητικό cross.
Δεν το ήξερα,δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με την B&W.
Και το PDF που είχα δει,το είδα επειδή μου το έβγαλε στην αναζήτηση για ενεργά κρος.:smile:

Reaction score
460

:thumbsdown:
Φιλε μου αδικεις και το θεμα και τον ευατον σου,οσοι μπορουσαμε να τοποθετηθουμε το καναμε.
Το σημαντικο ειναι να τοποθετήσε και να διαμορφωνεις αποψη οταν γνωριζεις καποιο θεμα και οχι να τοποθετήσε μονο και μονο για να ανεβασεις τον αριθμο των μυνηματων σου (δεν ομιλω προσωπικα αλλα γενικα).
Καλη συνεχεια.:wink:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478

Στο video, στην κεντρική στήλη, η πάνω πάνω συσκευή είναι προενισχυτής της Classe, οι δύο επόμενες είναι τα ενεργά cross των Nautilus. Η τελευταία, κάτω κάτω, δεν έχω ιδεά τι είναι. Μοιάζει με κάποιον εξεζητημένο σταθεροποιητή τάσης ή κάποια παρεμφερή συσκευή, αλλά μάλλον κάνω λάθος

Reaction score
725

Αυτο που αναβοσβηνει ειναι ups online και απο τα ακριβα..

Y

Yiannis_B

Guest

Στο video, στην κεντρική στήλη, η πάνω πάνω συσκευή είναι προενισχυτής της Classe, οι δύο επόμενες είναι τα ενεργά cross των Nautilus. Η τελευταία, κάτω κάτω, δεν έχω ιδεά τι είναι. Μοιάζει με κάποιον εξεζητημένο σταθεροποιητή τάσης ή κάποια παρεμφερή συσκευή, αλλά μάλλον κάνω λάθος
Μου κάνει εντύπωση που δεν έχουν την ίδια πρόσοψη. Το ένα έχει δεξιά 6 πλήκτρα και το άλλο 3. Και οι οθόνες τους διαφέρουν.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Οι επόμενες δύο είναι της Esoteric(P02/D02)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7