Για πες, πού ακριβώς την είδες την ανακαλωδιωση?Και......Μη ξεχνάτε πως το σύστημα του Χάρη είναι ανά καλωδιωμένο από τον Λέανδρο......αποκλείεται να σκοτώνει την μουσική.....
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Για πες, πού ακριβώς την είδες την ανακαλωδιωση?Και......Μη ξεχνάτε πως το σύστημα του Χάρη είναι ανά καλωδιωμένο από τον Λέανδρο......αποκλείεται να σκοτώνει την μουσική.....
Γενικά περίμενα από τους ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί σε βάθος με το hifi ( και την μουσική ) να έχουν τον ίδιο τρόπο αντιμετώπισης σε αυτό το θέμα.....εύχομαι να κάνω λάθος......
Κάνω λάθος ?Για πες, πού ακριβώς την είδες την ανακαλωδιωση?
Δηλαδή αν δεν έχεις superb ήχο δεν μπορείς ν αγαπάς την μουσική?Ο κακός ηχος σκοτώνει την μουσική !
Ο καθένας έχει την άποψή του και εδώ μέσα είναι για να μάθει 5 πράγματα ώστε να πετύχει καλό ήχο.Ποιος μπορεί να διαφωνεί με αυτό? Και αν υπάρχει κάποιος , τι θέλει εδώ μέσα?
ΝαιΚάνω λάθος ?
Οφείλω να ξεκαθαρίσω πάντως ότι η εξέλιξη στο τρέχον νήμα είναι μια από τις ΄΄ελάχιστες΄΄ εξαιρέσεις όπου για όλα...δεν φταίει ο ημίθεος...εύχομαι να κάνω λάθος......
Θεωρώ ότι δεν θα χρειαζόταν ν'ανέβει η σοβαρότητα στους τόνους,αφού από ένα σημείο και ύστερα οτιδήποτε λεχθεί με οποιοδήποτε τόνο και να διατυπωθεί τείνει να δίνει αυτομάτως σάρκα και οστά σε κάποιο πρόβλημα που θα ήταν αλλιώς ανυπόστατο.Δηλαδή αν δεν έχεις superb ήχο δεν μπορείς ν αγαπάς την μουσική?
Η μουσική ρε φίλε είναι ο σκοπός, τα μηχανάκια είναι το μέσον.
Ο καθένας έχει την άποψή του και εδώ μέσα είναι για να μάθει 5 πράγματα ώστε να πετύχει καλό ήχο.
Βέβαια υπάρχουν κάποιοι ξεροκέφαλοι που τα ξέρουν όλα και νομίζουν ότι πουλούν εξυπνάδα με το να μας τα κάνουν τσουρέκια καθημερινά.
Κάτι τέτοιο μπορεί να υποστηρίζουν κάποιοι και για τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων....κι εύχομαι να κατανοείς τους χαρακτηρισμούς με τους οποίους στολίζονται - έστω και αδίκως....
Υπάρχουν παλιές προκαταλήψεις και ρομαντισμος που πρεπει να ξεπεραστούν .
Κάνω λάθος ?
Αυτο δεν το έχω γράψει και δεν έχω αφήσει να εννοηθεί ποτε!!!Δηλαδή αν δεν έχεις superb ήχο δεν μπορείς ν αγαπάς την μουσική?
Βάλτε "πόρτα" να διώχνει όποιον διαφωνεί.Ο κακός ηχος σκοτώνει την μουσική !
Ποιος μπορεί να διαφωνεί με αυτό? Και αν υπάρχει κάποιος , τι θέλει εδώ μέσα? Εδώ είναι φόρουμ για τον ήχο !
Το ξέρω πως δεν το έχεις γράψει.Αυτο δεν το έχω γράψει και δεν έχω αφήσει να εννοηθεί ποτε!!!
Συμφωνούμε!Δεν το πιστεύω καν!
Δεν έχεις άδικο, αλλά έχουμε φτάσει στο σημείο , η ανοχή να θεωρείται αδυναμία.Θεωρώ ότι δεν θα χρειαζόταν ν'ανέβει η σοβαρότητα στους τόνους,αφού από ένα σημείο και ύστερα οτιδήποτε λεχθεί με οποιοδήποτε τόνο και να διατυπωθεί τείνει να δίνει αυτομάτως σάρκα και οστά σε κάποιο πρόβλημα που θα ήταν αλλιώς ανυπόστατο.
Για σένα ειδικώς,θα βάλουμε μέχρι και...μεντεσέδες.Βάλτε "πόρτα" να διώχνει όποιον διαφωνεί.
Μα ουσιαστικά αυτό λες όταν υποστηρίζεις πως ο "κακός ήχος σκοτώνει τη μουσική". Μπορώ να δεχτώ πως ο κακός ήχος σκοτώνει τα αυτιά σου, την ψυχολογία σου, την ηρεμία σου κτλ και γενικά έχει αρνητική επίδραση σε σένα. Άσε όμως τη μουσική έξω από αυτό, δεν πρόκειται να πάθει τίποτα από τον κακό ήχο.Αυτο δεν το έχω γράψει και δεν έχω αφήσει να εννοηθεί ποτε!!!
Δεν το πιστεύω καν!
Είμαι ήδη μέσα γκουρου μου.Για σένα ειδικώς,θα βάλουμε μέχρι και...μεντεσέδες.
Με οπλσμούς και ασημοκολλήσεις κιόλας by Don Leandro.
Δεν είναι τυχαίο ότι απάντησε - όπως διηγήθηκε ο ίδιος ο νηματοθέτης - το αυθεντικό τσιτάτο σε μια σκανδιναβική χώρα γνωστή για τους παρατεταμένα μουντούς και σκοτεινούς χειμώνες της - ελέω γεωγραφικής τοποθεσίας βεβαίως.Μα ουσιαστικά αυτό λες όταν υποστηρίζεις πως ο "κακός ήχος σκοτώνει τη μουσική". Μπορώ να δεχτώ πως ο κακός ήχος σκοτώνει τα αυτιά σου, την ψυχολογία σου, την ηρεμία σου κτλ και γενικά έχει αρνητική επίδραση σε σένα. Άσε όμως τη μουσική έξω από αυτό, δεν πρόκειται να πάθει τίποτα από τον κακό ήχο.
Σαν την εσωτερική καλωδίωση και τα παθητικά στοιχεία στα ηχεία σου.Κι εκείνα...μέσα είναι.Είμαι ήδη μέσα γκουρου μου.
Ξεγέλασα τον πορτιέρη πριν 7 χρόνια.
Διαμάντια στη λάσπη!Άσε όμως τη μουσική έξω από αυτό, δεν πρόκειται να πάθει τίποτα από τον κακό ήχο.
Όπως επίσης και για τα παρατεταμένα φωτεινά καλοκαίρια της....γνωστή για τους παρατεταμένα σκοτεινούς χειμώνες της
Ναι. ότι θα μου στείλεις ένα ζευγάρι Κλάιν μάιν και ένα sub σε καλή τιμή.Εγώ έχω μόνο μια εικόνα στο μυαλό να δείξω, σκέτη. Ένα 16-αρι σχεδόν ενήλικο, που με καλεί για σεκς, χωρίς προφυλακτικό, έτσι, να το γκαστρώσω:
View attachment 145928
Είναι λες υπερβολή να πάρω 11 τέτχια;
Αν όχι, τότε...
Τι είναι;
Να τα πάρω;
Αν όχι, γιατί;
Απλές ερωτήσεις, βατές.
ΥΓ. Όντως σκέφτομαι να τα πάρω. Όντως 11 ίδια τεμάχια. Για αρχή. Μετά μπορεί να πάρω κι άλλα.
ΥΓ.2. για Μόμπι και για σινεμά, Χόλιγουντ. Ενοχλείται κάποιος;
ΥΓ. 3. Θα συνεχίσει όλη η εντεκάδα να είναι πιο φτηνή από ένα ηχείο του Τζιοβάνι. Σημαίνει κάτι αυτό;
Ναι,μόνο που τα καλοκαίρια ο κόσμος τείνει να μην περνάει πολλές ώρες κλεισμένος....Η δε παρατεταμένη ηλιοφάνεια είναι εξίσου αφύσικη,αφού τείνει ν'απορυθμίζει τους κιρκαδιανούς ρυθμούς στον οργανισμό μας.Όπως επίσης και για τα παρατεταμένα φωτεινά καλοκαίρια της....
Τρεις ώρες σκοτάδι ( το 24ωρο) έχει στις 15 Ιουλίου η Σουηδία.
Διαμάντια στη λάσπη!
Αμε ν'αγιασει ο στομας σου!Τεσπα όσο προχωράει το θέμα....τρίζει ο θρόνος του σκαλ.