- Μηνύματα
- 2.030
- Reaction score
- 503
για κατσε να αλεσεις ελληνικό στο σπίτι , μεσιε αρθρογραφε
Η μηπως να δωσουμε 2-3 μισθούς για μυλο που κανει τους κοκκους πουδρα?
για κατσε να αλεσεις ελληνικό στο σπίτι , μεσιε αρθρογραφε
ο ελληνικος ειναι σχεδόν πουδρα, ψιλοτερος από εσπρεσσοΧρειάζεται τόσο ακριβό μύλο ο ελληνικός; Εδώ βλέω μεχρι και ο mignon zero που είναι αρκετά οικονομικός μπορεί να αλέσει
Οπως προανέφερε ο nmtray2 στον ελληνικό καφέ ο κόκκος πρέπει να γίνει πούδρα κι αυτό αλεθωμενος σταδιακά με μυλόπετρες.Χρειάζεται τόσο ακριβό μύλο ο ελληνικός; Εδώ βλέπω μεχρι και ο mignon zero που είναι αρκετά οικονομικός μπορεί να αλέσει
Δοκιμαζεις...Τι καφέ αγοράζουμε για Ελληνικό;
Αν δε κάνει ο μύλος μου δε παίρνω τπτ.
Και να κάνει δε ξέρω αν θα μπω στο τρυπακι να ψάχνω συνέχεια τη ρύθμιση μια για εσπρέσσο μια για Ελληνικό. Μπέρδεμα
Και βέβαια. Θεωρείται από τους καλούς.Έχει ελληνικό ο kudu;
Μου θυμίζεις πρωτοετή φοιτητή Ιατρικής που ψάχνει ακίνητο για το Ιατρείο που θα ανοίξει όταν τελειώσει.Τελικά τους κόκκους καφέ ξέρουμε γιατί τους ψεκάζουν και με τι;
Κι εγω το ιδιο...Πάντα ήθελα να ανοίξω ένα καφέ από μικρός.
Dizer τι μου θυμισες...πηγαινα συχνα. Μαζι και Καραμουζα λιγο πιο περα.@Jack.v
Αν έχεις όρεξη για φωτογραφίες έχω αρκετές στο Instagram. Δεν το ανανεώνω συχνά πλέον.
Alex F (@xfad3r) • Instagram photos and videos
Νερακι για τον στατικο,νομιζω το ανεφερες ποιο πανω. με την θερμοκρασια εκανες κατι;Τελικά τους κόκκους καφέ ξέρουμε γιατί τους ψεκάζουν και με τι;