Barista Corner

Reaction score
29
Ελπίζω να μην είναι πολύ off topic, Αλλά Για να μη χαθεί στο χάος των διάφορων αγγελιών, απλά αναφέρω ότι πουλώ την Lelit plust pid μου με μανόμετρο στα 480, περισσότερα με pm αν κάποιος ενδιαφέρεται να αναβαθμίσει το σύστημα του.
Λέω να πάω σε E61 group να παίξω

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.922
Ε, ποια καλύτερη ευκαιρία να πάτε για ένα καφέ να τα πείτε με Μπαρλά!
Δεν έχω πρόβλημα να το κάνω αν δεν μιλήσουμε πολύ για πολιτικά. 8-)

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.610
Α εδώ νομίζω πως ταιριάζει ακόμη καλύτερα ο τίτλος του διπλανού νήματος

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.922

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.610
Λόγω BF πήρα πάλι λίγα από handpickers (τον τρομερό μπόμπα και είπα να δοκιμάσω και τον dark sparrow αν και έχει ημερομηνία καβουρδίσματος 1.11) και άλλα λίγα από Taresso, είπα να δοκιμάσω, σύνολο 1,5 κιλό, άντε να λέμε πως κάτι πήραμε γιατί όλο βλακείες βλέπω σε προσφορές (όχι για καφέδες, γενικώς, για καφέδες μόνο για να μας φύγει ο καημός)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.922
Αυτά που πραγματικά θέλουμε δεν έχουν προσφορές γιατί δεν υπάρχει λόγος να τα "σκοτώσουν".
Επειδή παίρνω όλο τον χρόνο σαχλαμαρίτσες οι έξτρα της BF δεν μου φαίνονται. :biggrin:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.610
Μην το λες... πχ η Eureka έχει προσφορές, όχι φοβερές αλλά είναι ευκαιρία να πάρει κανείς σε καλύτερη τιμή ένα καλό προϊόν (όχι βέβαια σε πολύ ακριβή κατηγορία), όπως και το barista νομίζω 15%... αυτά.
Οι καφετζήδες έχουν κι εκείνοι μάλλον τίμιες προσφορές αλλα οκ, πόσο καφέ να πάρεις.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.922
Μην το λες... πχ η Eureka έχει προσφορές, όχι φοβερές αλλά είναι ευκαιρία να πάρει κανείς σε καλύτερη τιμή ένα καλό προϊόν (όχι βέβαια σε πολύ ακριβή κατηγορία), όπως και το barista νομίζω 15%... αυτά.
Οι καφετζήδες έχουν κι εκείνοι μάλλον τίμιες προσφορές αλλα οκ, πόσο καφέ να πάρεις.
Μιλούσα για το σύνολο των δυνητικών αγορών όχι μόνο στον χώρο του καφέ.

"Προσφορά" για μένα είναι ό,τι έχει τουλάχιστον 30% έκπτωση. Αυτή που θα σε σπρώξει να αγοράσεις ένα προϊόν που ήταν εκτός προγράμματος και budget. Το ξεχωριστό. 8-)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.890
Ψώνισα 1 κιλό απ'αυτό:

Πάρτε. 😎

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.587
Members