BBQ Weber Spirit and other grills in action












Μηνύματα
106
Reaction score
689
Χρόνια Πολλά σε όλους!!!


πολύ καλό αποτέλεσμα είχα σε όλόκληρο γουρουνόπουλο και αρνάκι, φυσικά όχι στη σούβλα, αλλά πάνω σε κληματόβεργες


Λόγω απαγόρευσης σουβλίσματος επανέλαβα το εγχείρημα σήμερα...

1587297432541.png
 


rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
47.916
Reaction score
99.905
Όλα εντάξει; φλογίτσες είχαμε;
Με ενδιαφέρει κι εμένα. Φλογίτσες προφανώς θα έχει, φαντάζομαι. Αρκεί να μην έχει φλογάρες. :biggrin:

Σήμερα έψησα 2 μικρά κοκορετσάκια στην επάνω σχάρα, με απόλυτη επιτυχία.
Easter 20.jpg



Έκανα κι ένα δοκιμαστικό με μια αντικολλητική μεμβράνη και ψήσιμο σε μπιφτέκια. Αποτυχία. :mad: Ότι υγρά βγαίνουν από τα μπιφτέκια μένουν επάνω στην μεμβράνη και καίγονται. Αν κάποιος την θέλει, για να μην πεταχτεί, χαρίζεται.

Αύριο θα γίνει η απόπειρα με παϊδάκια.
 



P

PMC

Guest
Για τις φλογίτσες από το λίπος φαντάζομαι ήταν η ερώτηση.
άλλος έταξε παϊδάκια άλλος μας κέρασε, μπράβο τζιοβάνι!
Όλα εντάξει; φλογίτσες είχαμε;

Όχι . Δεν είχε.
Τουλάχιστον όχι υπερβολικές.
Με του που έκλεινε το καπάκι έσβηνε και το παραμικρό.
 

melina

Cargo 200
Μηνύματα
24.102
Reaction score
43.554
οι φλόγες θα γίνονται πιο έντονες όταν μαζευτεί και λίγο λίπος παραπάνω στην ψησταριά μετά από μερικά ψησίματα, στην αρχή μπορεί να μην είναι τόσο έντονο, εκτός και αν γίνεται σούπερ σχολαστικός καθαρισμός σε βάθος μετά από κάθε ψήσιμο :o

Επίσης όταν κλείνει το καπάκι λογικό είναι να σβήνουν
 

P

PMC

Guest
οι φλόγες θα γίνονται πιο έντονες όταν μαζευτεί και λίγο λίπος παραπάνω στην ψησταριά μετά από μερικά ψησίματα, στην αρχή μπορεί να μην είναι τόσο έντονο, εκτός και αν γίνεται σούπερ σχολαστικός καθαρισμός σε βάθος μετά από κάθε ψήσιμο :o

Επίσης όταν κλείνει το καπάκι λογικό είναι να σβήνουν

Ναι . Έχεις δίκιο. Φαίνεται ότι εξαιτίας του ότι είναι καινούρια συμπεριφέρεται τόσο καλά......
Το καπάκι απ ότι κατάλαβα πρέπει να κλείνει αρκετή ώρα στο ψήσιμο......του κάνει καλό.
Όσο αφορά το καθάρισμα σκοπεύω να την έχω σαν Καινουρια πάντα.
Επειδή πιάνουμε και ψάρια θα καθαρίζεται πάντα τέλεια ώστε να μην μπερδεύονται οι γεύσεις ποτέ....
 



Staff online

  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.454
Μηνύματα
2.977.553
Members
38.323
Νεότερο μέλος
Sotimο
Top