- Reaction score
- 79.081
Done.αν δεν δω αλλαγή τίτλου στο νήμα.
Done.αν δεν δω αλλαγή τίτλου στο νήμα.
ΥΓ το ψεκαστικό λαδιού που χρησιμοποιείς ποιο ειναι;![]()
Όταν δεν έχει αρκετό δικό του λιπάκι, το βοηθάει στο ψήσιμο.Γιατί να ψεκάσεις το κρέας με λάδι κατά το ψήσιμο ?
Και τι λάδι θα είναι αυτό ?
Αγοράζεις από temu?
Έχεις ένα δίκιο αλλά και τα 9 στα 10 μαγειρικά είδη που κυκλοφορούν στην αγορά από τα ίδια εργοστάσια βγαίνουν.Ένα ερώτημα είναι εάν εμπιστεύεσαι μαγειρικά σκεύη από το Temu. Εδώ επώνυμα τύπου IKEA κλπ έχουν περιστασιακά ανακλήσεις.
Η σύζυγος παραλαμβάνει μέσο όρο 2 πακέτα/βδομάδα από Temu. Όποτε θέλω κάτι το βάζω στην παραγγελία της.Αγοράζεις από temu?
Δεν έχω τολμήσει ακόμα, είναι και παραδοσιακός, κολλημένος με Amazon, άντε και κάνα σκρουτζομαγαζο εδώ.
Προχθές είχε γενέθλια ο πεθερός μου. 87 ετών. Αν σε πω κωλόγερο εκείνος τι είναι;Μ’ αρέσει που με λες μεσήλικα και όχι κωλόγερο.![]()
Και γυάλινα.Νομίζω ότι και στα Jumbo έχει ψεκαστήρι λαδιού.
Δεν θα ενδώσω ποτέ να παρασυρθω σε αυτά τα χαμηλής ποιότητας, από κάθε άποψη, βιντεοσκοπικα καμώματα.
Ασε που δεν ξαποστάρω ούτε φωτορεπορτάζ ψησιματος αν δεν δω αλλαγή τίτλου στο νήμα.
ΥΓ το ψεκαστικό λαδιού που χρησιμοποιείς ποιο ειναι;![]()
Εγώ από τον Αλή. Τεμού έχει φάει μπλοκ γιατί θέλει να κατεβάσεις εφαρμογή.
YARRAMATE 2 Pack 2-in-1 Sprayer for Cooking Oil, 470 ml Spray Bottle, Food Grade Cooking Oil Sprayer, High Quality Oil Sprayer, Hot Air Fryer Sprayer (White & Black)
Το πηρα για το Gravity Sensor που ρυθμιζει την ροη αναλογα με το τοπικο βαρυτικο πεδιο !
View attachment 380379