wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Μηνύματα
- 14.932
- Reaction score
- 21.896
ΟΚ κι εγώ αυτό σκεφτόμουν. Thanks!Έχω την πλήρη έκδοση. Η βασική διαφορά της είναι το real time monitoring που μου είναι άχρηστο.
ΟΚ κι εγώ αυτό σκεφτόμουν. Thanks!Έχω την πλήρη έκδοση. Η βασική διαφορά της είναι το real time monitoring που μου είναι άχρηστο.
Μπορούν αλλά όχι όλους και σε διαφορετικό βαθμό ανά πρόγραμμα.Ευχαριστώ! Είχα την εντύπωση ότι τα συνήθη προστατευτικά προγραμματάκια μας, μπορούν και να διαγράψουν τους ιούς κ.λ.π
Επειδή πλησιάζει η λήξη στο Kaspersky total security και kaspersky internet security,(τα οποία χρησιμοποιώ εδώ και πάρα πολλά χρονια ), σκέφτομαι να βάλω το Bitdefender. Θα χρειαστω αρκετες αδειες και για pc(5) και για κινητά τηλεφωνα (3). Και τα δύο προγράμματα είναι άριστα στην προστασία, όμως σύμφωνα με το AV comparatives, όπου γίνεται αναλυτική σύγκριση όλων των γνωστών security programs, δείχνει ότι το Bitdefender είναι πολύ βαρύ και καταναλώνει πολλούς πορους. Επίσης αλλού διάβασα ότι λόγω του τρόπου λειτουργίας του, σταματάει και κάποια ακίνδυνα προγράμματα και προκαλεί false alarms.
Μπορεί κάποιος που το χρησιμοποιεί να μου πει την άποψη του?
Ευχαριστώ προκαταβολικά!