θα ανεβεί εδώ η κάπου άλλου? ηθελα και φωτογραφιες-βιντεο το μονο που καταφερα ειναι να στεναχωρηθώ που δεν ήμουν εκεί χαχα επρεπε να ηταν ωραια ε?Δεν έχω λόγια.
Έχω βίντεο. Κάτσε να το ανεβάσω.
Last edited:
θα ανεβεί εδώ η κάπου άλλου? ηθελα και φωτογραφιες-βιντεο το μονο που καταφερα ειναι να στεναχωρηθώ που δεν ήμουν εκεί χαχα επρεπε να ηταν ωραια ε?Δεν έχω λόγια.
Έχω βίντεο. Κάτσε να το ανεβάσω.
Ήταν όλοι εκεί. Φανταστικοί human touch, ο Χριστος με τις ουτοπίες, ο Θέμης με τις μικτοφωναρες του, και ο φανταστικός ηχολήπτης με τη μετρικαρα!θα ανεβεί εδώ η κάπου άλλου? ηθελα και φωτογραφιες-βιντεο το μονο που καταφερα ειναι να στεναχωρηθώ που δεν ήμουν εκεί χαχα επρεπε να ηταν ωραια ε?
Ναι το είδα. Γι αυτό και έγραψα την δίκη μου εντύπωση. Δεν συνηθίζω να σχολιάζω αρνητικά κάτι, αλλά πραγματικά ρε παιδιά, κακός ήχος, ψεύτικος, λεπτοηχος, με μπάσο χωρίς περιγραφή νότας παρά μόνο ένα boomy χτύπημα. Δλδ όχι!Ο άλλος τα Dutch , με τα 2 x8”, τα βρήκε πολύ καλά λέει …
( αντιφάσεις)
Να πας να διαπιστωσεις και μονος και να ενημερωσεις κι εμας.Ο άλλος τα Dutch , με τα 3 x8”, τα βρήκε πολύ καλά λέει …
( αντιφάσεις)
ρε σύ μην αρπάζεσαι και μη παρεξηγείσαι..δεν είχα πρόθεση να σε προσβάλω.Ναι το είδα. Γι αυτό και έγραψα την δίκη μου εντύπωση. Δεν συνηθίζω να σχολιάζω αρνητικά κάτι, αλλά πραγματικά ρε παιδιά, κακός ήχος, ψεύτικος, λεπτοηχος, με μπάσο χωρίς περιγραφή νότας παρά μόνο ένα boomy χτύπημα. Δλδ όχι!
αλλος και αυτός…Να πας να διαπιστωσεις και μονος και να ενημερωσεις κι εμας.
Ουτε καν βρε. Δεν προσβλήθηκα.ρε σύ μην αρπάζεσαι και μη παρεξηγείσαι..δεν είχα πρόθεση να σε προσβάλω.
(Αντιφάσεις) θα υπήρχαν αν τα ηχεία έπαιζαν σε επανάληψη ένα και μοναδικό μουσικό θέμα. Αλλά δεν πρόκειται περί τούτου.Ο άλλος τα Dutch , με τα 3 x8”, τα βρήκε πολύ καλά λέει …
( αντιφάσεις)
Μεχρι και η Αποστολια Ζώη είπε όμορφα τραγούδια και περάσαμε όμορφα.
Jazz κομμάτια και όχι μόνο.