Black Box Audio Video Show 2022

Reaction score
1.313
Δεν έχω λόγια.

Έχω βίντεο. Κάτσε να το ανεβάσω.
θα ανεβεί εδώ η κάπου άλλου? ηθελα και φωτογραφιες-βιντεο το μονο που καταφερα ειναι να στεναχωρηθώ που δεν ήμουν εκεί χαχα επρεπε να ηταν ωραια ε?

Last edited:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.407
θα ανεβεί εδώ η κάπου άλλου? ηθελα και φωτογραφιες-βιντεο το μονο που καταφερα ειναι να στεναχωρηθώ που δεν ήμουν εκεί χαχα επρεπε να ηταν ωραια ε?
Ήταν όλοι εκεί. Φανταστικοί human touch, ο Χριστος με τις ουτοπίες, ο Θέμης με τις μικτοφωναρες του, και ο φανταστικός ηχολήπτης με τη μετρικαρα!

IMG_20221105_214108.jpg

Reaction score
775
Πέρασα κι εγώ μια γρήγορη βόλτα λόγω υποχρεώσεων.
Εξαιρετικό το workshop και χίλια μπράβο για την ιδέα κ την υλοποίηση.
Τα ενεργά kef όντως εντυπωσιάζαν με τα δυναμικά τους. Τα Dutch ήταν…ανιαρά!
Τα μεγάλα focal με τα naim ωραία με ένα απλό μπλουζ κομματι βέβαια που ήταν μόνο κιθάρα φωνή.
Έρωτας τα Lamm με το μικρό verity.
Τα πολυκαναλα ωραία για ταινίες…
Αυτά τα ολιγα.
Αύριο ξανά.
Να πάτε, είναι ωραία!

D

Deleted member 50795

Guest
Ο άλλος τα Dutch , με τα 3 x8”, τα βρήκε πολύ καλά λέει …:rolleyes:
( αντιφάσεις)

Reaction score
775
Ο άλλος τα Dutch , με τα 2 x8”, τα βρήκε πολύ καλά λέει …:rolleyes:
( αντιφάσεις)
Ναι το είδα. Γι αυτό και έγραψα την δίκη μου εντύπωση. Δεν συνηθίζω να σχολιάζω αρνητικά κάτι, αλλά πραγματικά ρε παιδιά, κακός ήχος, ψεύτικος, λεπτοηχος, με μπάσο χωρίς περιγραφή νότας παρά μόνο ένα boomy χτύπημα. Δλδ όχι!

D

Deleted member 50795

Guest
Ναι το είδα. Γι αυτό και έγραψα την δίκη μου εντύπωση. Δεν συνηθίζω να σχολιάζω αρνητικά κάτι, αλλά πραγματικά ρε παιδιά, κακός ήχος, ψεύτικος, λεπτοηχος, με μπάσο χωρίς περιγραφή νότας παρά μόνο ένα boomy χτύπημα. Δλδ όχι!
ρε σύ μην αρπάζεσαι και μη παρεξηγείσαι..δεν είχα πρόθεση να σε προσβάλω. :geek:
Να πας να διαπιστωσεις και μονος και να ενημερωσεις κι εμας.
αλλος και αυτός…🙃

Reaction score
3.077
Τώρα έφυγα. Όλα ήταν τέλεια.
Ευχαριστώ θερμά τον Bill Πεππα. Μας τα εξήγησε πααααρα πολύ ώρα και με πολύ υπομονή και χαρά.
Μεχρι και η Αποστολια Ζώη είπε όμορφα τραγούδια και περάσαμε όμορφα.
Ευχαριστω διοργανωτές και όλους όσους έβαλαν ένα λιθαράκι στην έκθεση.

Reaction score
152
Ο άλλος τα Dutch , με τα 3 x8”, τα βρήκε πολύ καλά λέει …:rolleyes:
( αντιφάσεις)
(Αντιφάσεις) θα υπήρχαν αν τα ηχεία έπαιζαν σε επανάληψη ένα και μοναδικό μουσικό θέμα. Αλλά δεν πρόκειται περί τούτου.

Reaction score
1.313
ρε παιδια τα rois acoustics πως ηταν? στο σαλονι εχει ηχεια roister 20 χρονια πριν χαχα και στο περιπτερο tsakiridis?? τα κεφ περιμενα να ειναι καλα, τι αλλο σας εκανε εντύπωση λιγότερο γνωστο? τα Proac? οταν τα ειχα ακουσει στην αλλη εκθεση μου αρεσε, σε σχεση με τα περισσότερα άλλα δωμάτια (που δεν ηταν περιποιημενα) αν και ουτε αυτο ηταν αλλα μαλλον επειδη ηταν μεγαλη αιθουσα μου αρεσε. αληθεια, τα δωματια στην εκθεση ηταν καλα? καταλαβαινω ειναι δυσκολο σε λιγες μερες

ευχαριστω τα μελη του avsite που μας κανουν να νιωθουμε εκει ακομα και να είμαστε 100αδες χλμ μακρια

Reaction score
152
Μερικές ακόμα εικόνες, γι' αυτούς που δεν μπόρεσαν να επισκεφθούν την Έκθεση (κι αύριο μέρα είναι).

Attachments

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.492
Members
38.189
Νεότερο μέλος
gianniszaza