Black Box Audio Video Show 2022

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.139
@loggeo μήπως αύριο δεν έχεις τι να κάνεις και θες να δείξεις λίγο madvr αύριο; Δεν ξέρω αν θα βγαίνει φωνή αύριο 😆

Χαίρομαι που βλέπω αρκετό κόσμο που έφευγε ευχαριστημένος (βασικά ακόμα και όταν έφυγα εγώ σε κάποια δωμάτια είχε ακόμα κόσμο 😆 )

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.072
Λοιπόν, δεν ξέρω τι θα κάνετε, αλλά του χρόνου πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει πολυκάναλο δωμάτιο avsite!

Πήγα με την ελπίδα ότι κάτι μπορεί να υπάρχει τελικά και σε πολυκάναλο, αλλά δεν... Άκουσα δύο συστήματα, ένα με κάτι Focal που ήταν ΤΡΑΓΙΚΟ. Χάλια τονική ισορροπία, τα sub δεν νομίζω πως είχαν ενσωματωθεί σωστά, μια τραγωδία. Το δεύτερο ήταν ένα με κάτι Magnat που ήταν μεν αξιοπρεπές, αλλά αφενός έπαιζε ταινία και όχι μουσική (οπότε δεν μπορούσες να καταλάβεις και πολλά), αφετέρου ήθελε κι αυτό λίγο ισοστάθμιση, οι ψηλές ξύριζαν και μου ερχόταν να του πω "το χαμηλώνεις λίγο"; Οπότε το κυνήγι για μια καλή πολυκάναλη (και δη immersive) εμπειρία παραμένει.

Κατά τα άλλα (και) για μένα αδιαμφισβήτητος νικητής της έκθεσης ήταν τα Kef. Ήταν τα μόνα ηχεία που άκουσα που πραγματικά "χάνονταν" στον χώρο, περισσότερο ακόμα και από τα μεγάλα Utopia. Και από πλευράς τονικής ισορροπίας ένιωθες πως όλα ήταν τόσο-όσο, πολύ καλός ήχος.

Εύφημη μνεία και στα Dutch, που παρόλο που δεν μας εντυπωσίασαν, αν σκεφτείς πως έπαιζαν σε ένα παντελώς άδειο, τετράγωνο δωμάτιο χωρίς ίχνος treatment (!), νομίζω τα πήγαν καλά. Θα ήθελα να τα ακούσω και υπό άλλες συνθήκες. Μόνο και μόνο λόγω εμφάνισης όμως, κερδίζουν τρελούς πόντους. Η γυναίκα με ρώτησε "δηλαδή τα δικά μας θεωρείς πως είναι ΠΟΛΥ καλύτερα; Γιατί αν δεν είναι ΠΟΛΥΥΥ καλύτερα, η διαφορά στο αισθητικό είναι τόσο χαοτική που νομίζω θα πρέπει να το ξανασκεφτούμε" 😆 (αν και συνολικά νομίζω μάλλον προς τα Kef θα πηγαίναμε αν σκεφτόμασταν την αλλαγή)

Τα μεγάλα Utopia ωραία, δεν μπορώ να πω, αλλά συνολικά σαν εμπειρία ένιωθα πως αν έβαζα τα δικά μου να παίξουν ακριβώς στην ίδια αίθουσα, στο ίδιο σημείο, τον ίδιο ήχο/αίσθηση θα παρήγαγαν. Όχι ότι είναι κακό αυτό βέβαια, αλλά κάνουν και τα εξαπλάσια λεφτά (χωρίς ενισχυτές αν δεν κάνω λάθος).

Τα live πάρα πολύ ωραία και τα δύο, γενικά φύγαμε "χορτασμένοι" από όλες τις απόψεις. Μπράβο στους διοργανωτές, χαίρομαι που τους συγχώρεσα τις "παραφωνίες" εδώ και πήγα τελικά στην έκθεση. Keep it up! :thumbsup:

Reaction score
19.386
Ήταν η στενή μπάφλα. Κολλήστε τα στον τοίχο να πάψει να υφίσταται αυτό το πρόβλημα. :D

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.132
@loggeo μήπως αύριο δεν έχεις τι να κάνεις και θες να δείξεις λίγο madvr αύριο; Δεν ξέρω αν θα βγαίνει φωνή αύριο 😆

Χαίρομαι που βλέπω αρκετό κόσμο που έφευγε ευχαριστημένος (βασικά ακόμα και όταν έφυγα εγώ σε κάποια δωμάτια είχε ακόμα κόσμο 😆 )
Θα το ήθελα πάρα πολύ! :D
Δυστυχώς μένω Ρόδο. Με θέρισε και μια γαστρεντερίτιδα τις τελευταίες 2 μέρες, όποτε οι λίγες πιθανότητες να ανεβώ στην έκθεση εκμηδενίστηκαν.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.132

By the way θέλουμε και μια περίληψη του τι είπες!!! :D

Reaction score
3.950
Βασίλη (billpeppas) χάρηκα που τα είπαμε.
Δημήτρη (dapost) χάρηκα που σε γνώρισα.
Όσο αφορά τον διοργανωτή τον ήξερα.. τα ξαναλέμε σε λίγες ώρες φίλε.

blackboxshow

Επαγγελματίας
Reaction score
1.583
Βασίλη (billpeppas) χάρηκα που τα είπαμε.
Δημήτρη (dapost) χάρηκα που σε γνώρισα.
Όσο αφορά τον διοργανωτή τον ήξερα.. τα ξαναλέμε σε λίγες ώρες φίλε.
Με μεγάλη χαρά σας περιμένω όλους και αύριο.

Reaction score
1.561
Με αγάπη για τους φίλους που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν.

πολύ όμορφα είναι! είναι κάποιος που πήγε και στον ήχο και στο blackbox να μας πει καμία σύγκριση;

από ότι βλέπω δεν υπάρχει σύγκριση. ουτε σε στήσιμο, ουτε σε προγράμμα

Reaction score
3.950
πολύ όμορφα είναι! είναι κάποιος που πήγε και στον ήχο και στο blackbox να μας πει καμία σύγκριση;
Εννοείς τη σύγκριση live με αναπαραγωγή μέσω των Focal;
Edit: μάλλον των 2 εκθέσεων εννοείς.

Reaction score
1.561
Εννοείς τη σύγκριση live με αναπαραγωγή μέσω των Focal;
Edit: μάλλον των 2 εκθέσεων εννοείς.
ναι, μέσω τον δύο εκθέσεων, δεν κατάλαβα, τα Focal έκαναν αναπαραγωγή Live, η ηχογραφούσαν και μετα έπαιζαν; έχω είχα καταλάβει οτι ήταν σαν τα Live stage

Reaction score
3.950
ναι, μέσω τον δύο εκθέσεων, δεν κατάλαβα, τα Focal έκαναν αναπαραγωγή Live, η ηχογραφούσαν και μετα έπαιζαν; έχω είχα καταλάβει οτι ήταν σαν τα Live stage
Υπήρχε live στην μεγάλη αίθουσα με τα Focal και έγινε εγγραφή του μέσω 2 μικροφώνων. Μετά έγινε αναπαραγωγή της ηχογράφησης μέσω των ηχείων.
Σύγκριση των 2 εκθέσεων δεν θέλω να κάνω, sorry.

Reaction score
1.561
Υπήρχε live στην μεγάλη αίθουσα με τα Focal και έγινε εγγραφή του μέσω 2 μικροφώνων. Μετά έγινε αναπαραγωγή της ηχογράφησης μέσω των ηχείων.
Σύγκριση των 2 εκθέσεων δεν θέλω να κάνω, sorry.
αα κατάλαβα, ενδιαφέρον. σέβομαι αμα δεν επιθυμείς να κάνεις σύγκριση, απλα είχα απόρροια

Reaction score
1.561
Αποστολία Ζώη at Black Box Audio Video Show 2022.

το χειρότερο πράγμα με τα βίντεο που μας στέλνεις είναι πως έχουν τέλος.. χαχα. πλάκα κάνω φυσικά πιστεύω όλοι που συμμετείχαμε σήμερα στην έκθεση "εξ αποστάσεως" το εκτιμήσαμε πολύ και ευχαριστούμε όλους που έστειλαν φωτογραφίες και βίντεο

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.829
Members
38.243
Νεότερο μέλος
desmios2025