stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.429
Ανέλαβον και μετέλαβον!Αλλαγη βαρδιας Sihtats, ανελαβον.

Epic Black Metal from Colombia ,ίσως να παίζει και λίγη μαστούρα

Opvs Leviathan
- Alone in the Darkness (2012) LP ''I:O:I''
Ανέλαβον και μετέλαβον!Αλλαγη βαρδιας Sihtats, ανελαβον.

Άλλο αυτό..different circumstances που λένε στο χωριό μου.
Αυτό το λαθος κανουν οι περισοτεροι ανθρωποι, οσες αποστασεις και να κρατας απ'το φτυαρι, αν το φτυαρι θελει να σε πλησιασει δεν μπορεις να κανεις τιποτα...αλλά ας κρατάμε αποστάσεις απ΄το φτύαρι..![]()
Κρατα αποστασεις όμως εσυ, καλο δεν είναι...

Sihtats, βγαζει κι η πατριδα σου κατι παλληκαρια....
Αυτό το λαθος κανουν οι περισοτεροι ανθρωποι, οσες αποστασεις και να κρατας απ'το φτυαρι, αν το φτυαρι θελει να σε πλησιασει δεν μπορεις να κανεις τιποτα...Κρατα αποστασεις όμως εσυ, καλο δεν είναι...
![]()

Τρομερή μέταλ σκηνή η Πολωνία εκεί στην πατρίδα σου αλλά και μείς εδώ στην Ελλάδα δεν παιζόμαστε λέμε.Embrace Of Thorns - Death Yells In Triumph from LP "Atonement Ritual" (2009)
Πυκνο ατμοσφαιρικο Ελληνικο death metal, με black metal χροιες. Μαζικες κιθαρες, σπηλαιωδη εμετικα φωνητικα, αβολα ιντερλούδια, βιαιη σατανιστικη βλασφημια, αρρωστημενο.Sihtats, βγαζει κι η πατριδα σου κατι παλληκαρια....
![]()

Pault ..οι Batushka live in Greece!Υποψήφιο για album της χρονιάς...

Για να ράψουμε τα κατάλληλα κουστούμια.Χαμός θα γίνει!
Μ' αρέσει που το ανακοινώσαν 6 μήνες (!!!) πριν!![]()
Χαχαχ μαζεύτηκαν όλα τα αλάνια να πάνε στην συναυλία?Pault ..οι Batushka live in Greece!
![]()
Χαχαχ μαζεύτηκαν όλα τα αλάνια να πάνε στην συναυλία?![]()
χαχα όλο το μεταλλικό παπαδαριό 

Γ@μ@νε τα πατριωτάκια Sihtats.![]()
Μαύρη Αίγα κ' Shub Niggurath ξαμολύθηλκαν άκουσα Πολωνέ.
Experimental Black Metal ξέρεις εσύ , μπάντα απ'τα μέρη σου φυσικά.(limited to 1000 copies)
Medico Peste - א: Tremendum et Fascinatio (2012)
![]()

Shub Niggurath εξαμολυθην, αναπαυςον, η Μαύρη Αίγα τον δούλον σου felixxx, και καταταξον αυτόν εν ΚόλασηΑντε πια........... μας μουρλανατε με τα πεθαμενατζίδικα!![]()
![]()

Wizzy Θες να στον μαζέψω εγω?Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ ξέρω ότι στις 25 Μαρτίου 2016 κυκλοφορεί το νέο, concept αυτή τη φορά, album των Amon Amarth! Άντε να μαζεύω το σβέρκο μου πάλι...