Black, Death & Extreme metal

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.487
HKY - In Worship Facing The Ruins / Monument Inversion from LP "HKY" (2009) Music Fear Satan Records

Εκπληκτικό hardcore/stoner/doom/black metal απο την Γαλλία. Ότι καλυτερο έχω ακούσει στο είδος.
Για τον βελούδινο άρχοντα Sihtats, είχε δεν είχε με έκανε μεταλλα.:rolleyes:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
:drinks:Και undrerground Blackmetallas Eυγε! :beach:
Black Metal from Україна ,Sumerian/Egyptian/Tibetan/Indo-Aryan Mythology
Blood of Kingu - Crowned Scarlet Moon Is Waiting for Eclipse 2014 / Album: Dark Star on the Right Horn of the Crescent Moon
- Sun in the House of the Scorpion (2010)

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Brutal Black Metal απο την Częstochowa Πολωνία, μέσα απο την χώρα του Underground Νεκροθάφτη / Death, Hatred, Satanism, Anti-Christianity / 2015 Agonia Records
Infernal War - Axiom

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424

Death/Black Metal from Finland / Satanism, Anti-Christianity, Blasphemy, Desecration, Occultism
Archgoat - The Apocalyptic Triumphator (2015) 12" vinyl / Debemur Morti Productions

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.487
Batushka - Liturgyia (2015) Witching Hour Productions

Μεταφορά απο το θέμα με τους αγαπημενους δίσκους του 2015, μιας και ειναι metal. Μεταλλας δεν είμαι, κι ουτε πρόκειται να γίνω στα 27 μου, αλλα αυτο ειναι το μονο album που πραγματικά ξεχώρισα απο το συγκεκριμένο ειδος, οκ μαζι με κάποια αλλα, αλλα αυτο μου άρεσε ποιο πολυ απο ολα. Μπορει να είμαι και προκατηλειμενος μιας και έρχονται απο την πατρίδα, την Πολωνία, οποτε σίγουρα μεροληπτω και λιγάκι. Ειναι δισκαρα όπως και να εχει όμως. Δεν ξερω τι γινεται, εχει γυρίσει ο κόσμος ανάποδα στην μουσικη, αυτη την στιγμη αυτα τα πραγματα που βγάζουν οι Πολωνοί και οι Ρώσοι θα τα ζήλευαν Αμερική και Αγγλία μαζι. Απίστευτο....τρομερές σκηνές.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.487
Συμφωνώ με την αντίδραση του Στάθη στη δήλωση του Πολωνού... Σχόλιο (προς Πολωνό): Ποιον δουλεύεις, ρε μεγάλε;:D

Κατά τα άλλα, πάρτε λίγο 90's Black Metal

Sammath - Strijd

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Συμφωνώ με την αντίδραση του Στάθη στη δήλωση του Πολωνού... Σχόλιο (προς Πολωνό): Ποιον δουλεύεις, ρε μεγάλε;:D
Ναι και εμείς τον πιστέψαμε τώρα τον Πολωνό Νεκροθάφτη :lol: ανάμεσα στούς 10.000 τόσους δίσκους που έχει και βάλε (υποτίθεται πάμε να δούμε δίσκους και μετά πάει μόνος του με τα κιβώτια και τα σηκώνει λέμε.):roflmao:
κάπου θα έχει σίγουρα καταχωνιασμένους και μερικές εκατοντάδες black metal.
Tους ανασύρει τους θησαυρούς πάντως σιγά σιγά.:D

Πολωνικό Black Metal / Paganism, Anti-Christianity, Darkness
Arkona - Imperium (1996)
Αφιερωμένο στους μη metal.Πολωνούς!!! :lol::lolsign::rofl:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.579
Members
38.201
Νεότερο μέλος
danstefan