Black, Death & Extreme metal

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.487
The Watchers - Demo 2016 (digital download only)

Black rookies της χρονιάς, η αλλιώς καλύτεροι πρωτοεμφανιζόμενοι black καλλιτέχνες :rolleyes: Με πολλά ψυχεδελικά στοιχεία, occult, doom, ακόμα και ολίγον folk αφήνουν πολλές και μεγάλες υποσχέσεις για την συνέχεια και κρατούν συγκρατημένες αποστάσεις απο το Κτήνος όπου και όταν τους επιτρέπεται, αλλα νομίζω με τέτοιο ονομα δεν πάνε πουθενά. Απο τη Motor City, Detroit, Michigan.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Mephorash - Atramentous Ungod Aspect (feat. Acherontas V. Priest) from split - Opus Serpens.2013.
The track features a guest appearance by the Black Metal ritualist Acherontas V. Priest, vocalist of the vigorous band Acherontas.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.487
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς!:lolsign::lolsign::lolsign:
Έλα σαχλες :spiteful: Ειςαι πολυ ντεφορμέ τελευταία μας βάζεις την μια χλαπατσα μετα την άλλη και σ'εχει πιασει νοσταλγία. Συμβαίνει κατι? :rolleyes:

Nornahetta - Voice Of The Witch from 3-track EP "Saprophyte Ritual" (2012) self released digital download only

Εντελώς γ@μημενο, κακοφωνο, άναρχο, άτακτο, απομονωμένο, drug fueled black απο τη...Ισλανδια. Εχουν κυκλοφορήσει 4 EP's self released σε digital download only, απο το 2012 μεχρι το 2015, και το 2016 η Signal Rex απο την Πορτογαλία τα κυκλοφόρησε ολα μαζι σε έναν cd το οποίο ειναι αριστουργηματικο μεν αλλα δεν το συμπεριλαμβάνω στα καλυτερα το 2016 μονο και μονο επειδη τα κοματια ειναι παλιότερα. Αναμένουμε να οργανωθούν λιγο και να βγάλουν σε full album το αριστούργημα που διαφαίνεται εδω και χρονια. Ιδωμεν.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Έτσι Πολωνέ καλά τα λές, ακούω τώρα και γώ Νοσταλγία Disco '80 και θα επανέθω αργά..:rolleyes::D:p:roflmao::lol::lolsign:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.035
Χλαπάτσα τα πατριωτάκια σου, οι Vader, Πολωνέ; Ε, όχι δα!

Παρόλ' αυτά, challenge accepted, θα επανέλθω δριμύτερος εντός της ημέρας....

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.676
O Guru του σκανδιναβικού death metal Dan Swano, σε ένα από τα πιο αφανή από τα πολυάριθμα project του, αποδίδει φόρο τιμής ήδη από το 1996 στο πρώτο album των Deicide.

Killer τραγούδι, πιασάρικο ώς και "χορευτικό" υπό μία έννοια, ακούγεται αποκλειστικά στη διαπασών!

Ντου και ξύλο!

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.676
Όταν το πρωτοάκουσα το Μάιο του 2006 τα έκανα πάνω μου.
Έκτοτε δεν έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα.
Ο Τρόμος.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424

Cult Of Eibon - Fullmoon Invocation (Full 7''EP) Black Metal from Athens.

1. Black Mass Inauguration (Intro)
2. The Gate to Dylath Leen
3. Fullmoon Invocation
4. Breaking the Seal of Koth

Taken from CULT OF EIBON "Fullmoon Invocation" 7"EP limited edition 300 handnumbered copies
A fine day to die records February 2016.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Eibon (Fr) - Entering Darkness (2010)
Official video for 'Entering Darkness', title track of Eibon's first album released by Aesthetic Death.

- Substance

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.487
Pulmonary Fibrosis - Turn Water To Pus from LP "Organ Maggots" (2007) Grindfather Productions

Καιρο είχαμε να ακούσουμε λιγο goregrind, οποτε να η ευκαιρία να ακουσουμε αυτούς τους κτηνώδεις Γάλλους να μας λένε πως να μετατρέψετε το νερό σε πύον εν μεσω προβατοκουδουνων. Αν μη τι αλλο, πρωτοτυπούν, grindcore με cowbells ειλικρινα δεν φανταζόμουν ποτε οτι θα ακούσω.

I

iason

Guest
Την καλησπέρα μου σε όλους και να διευκρινίσω οτι δεν είμαι καθόλου φαν του είδους αυτής της (μουσικής), απλά μου έκανε μεγάλη εντύπωση (εσείς φυσικά θα το ξερετε) οτι υπάρχει και ενα Ελληνικό γκρούπ που παιζει τετοια (μουσική) και μαλιστα εχει διεθνή αναγνώριση ... Εγω τους εμαθα μολις χθες !!!!!
Μου το είπε συναδελφός μου που πηγε το Σάββατο βραδυ σε κοντσερτο στο Nijmegen της Ολλανδιας και ενα από τα 3 γκρούπ που εμφανιζόταν ηταν το Ελληνικό, Rotting Christ.
Περιτό να σας πω οτι κανανε τρομερή εντυπωση στους Ολλανδούς.
Αυτά και καλό σας βράδυ.:drinks:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.035
Την καλησπέρα μου σε όλους και να διευκρινίσω οτι δεν είμαι καθόλου φαν του είδους αυτής της (μουσικής), απλά μου έκανε μεγάλη εντύπωση (εσείς φυσικά θα το ξερετε) οτι υπάρχει και ενα Ελληνικό γκρούπ που παιζει τετοια (μουσική) και μαλιστα εχει διεθνή αναγνώριση ... Εγω τους εμαθα μολις χθες !!!!!
Μου το είπε συναδελφός μου που πηγε το Σάββατο βραδυ σε κοντσερτο στο Nijmegen της Ολλανδιας και ενα από τα 3 γκρούπ που εμφανιζόταν ηταν το Ελληνικό, Rotting Christ.
Περιτό να σας πω οτι κανανε τρομερή εντυπωση στους Ολλανδούς.
Αυτά και καλό σας βράδυ.:drinks:
Οι Rotting Christ είναι το πιο αναγνωρίσιμο "εξαγώγιμο" προϊόν της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, με πάνω από 1000 συναυλίες στο ενεργητικό τους. Μαζί με άλλα συγκροτήματα όπως οι SepticFlesh, οι Nightfall (παλιότερα) κι οι Necromantia (επίσης, παλιότερα) κρατούν ψηλά τη "σημαία" του ελληνικού metal στο εξωτερικό.

Υ.Γ.: Σε άλλες χώρες (π.χ. Πορτογαλία) συγκροτήματα αντίστοιχου βεληνεκούς (π.χ. Moonspell) τιμούνται με βραβεία αναγνώρισης της προσφοράς τους. Στην Ελλάδα...ε, ξέρεις. Σάκης, Πέγκυ, Νατάσα και το κακό συναπάντημα...

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.487
Fuath - I (2016) Neuropa Records

Από τα καλυτερα black της χρονιας κι αυτό. Andy Marshall από Σκωτια, με πολλα και διαφορα αλλα εκπληκτικα προτζεκτς (Saor, Àrsaidh, Aksival, Falloch), που αξιζουν ΟΛΑ να ακουστουν. Post-black, wall of sound θηριωδες, ατμοσφαιρικο οσο δεν παει άλλο, μεγαλειωδες, αβυσσαλεο. Φημες λενε ότι εγινε προταση στον Astaroth για τα φωνητικα, τα οποια θα εδιναν άλλη υποσταση στον ηχο, αλλα αρνηθει λογω βεβαρημενου προγράμματος κλεισίματος του οικονομικου ετους στην Κολαση.:whistling:

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.676
Black δεν είναι, death δεν είναι, αλλά είναι extreme και υπέρβαρο.

Ήχος σαν να περνά τανκ πάνω από ένα σωρό από ανθρώπινα κόκκαλα.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.862
Members
38.380
Νεότερο μέλος
jimdrak12