stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.424
Δεν στο είπα έχω εγκατασταθεί Πολωνία μεριά.Ίσα μωρή Κυψελιωτισσα
Τελικά πλάκα πλάκα σε βλέπω να αλλάζεις ιθαγένεια, εχεις ποστάρει την μισή Πολωνία εδω μεςα.![]()

Δεν στο είπα έχω εγκατασταθεί Πολωνία μεριά.Ίσα μωρή Κυψελιωτισσα
Τελικά πλάκα πλάκα σε βλέπω να αλλάζεις ιθαγένεια, εχεις ποστάρει την μισή Πολωνία εδω μεςα.![]()
Sceptic - Nailed To Ignorance - demo 2015. Technical Death Metal from Poland.Sceptic - Voices From The Past album: Ubeliever's Script 2003
Vampiric Blood - Ordo Dracul (2012) Dark Adversary Productions
Χτες το βραδυ είχε πάει 3 η ώρα, το άγχος μου είχε φτάσει στο κατακόρυφο, είχα ραντεβού στο γνάθο χειρουργικό για έγκλειστο φρονιμιτη σήμερα το πρωι, ήμουν στα πανω μου με Kratom, που απ'οσο ξέρω ειναι ακόμα νόμιμακι άκουγα στα ακουςτικα αυτούς τους τρομερούς epic black Φινλανδούς με θεματολογία μονο βρυκολακες και δράκουλες. Do the math.
![]()
![]()
![]()
Death/Black Metal from Finland / Satanism, Anti-Christianity, Blasphemy, Desecration, Occultism
Archgoat - The Apocalyptic Triumphator (2015) 12" vinyl / Debemur Morti Productions
![]()
Φρέσκο-φρέσκο...
Tώρα που είπες για Κόλαση ,που εξαφανίστηκε ο wizzy ; τον κατάπιε το Μαύρο Σκοτάδι ; μπορεί και το Κτήνος.Blood Red Fog - Blood Red Fog (2006) Grievantee Productions
Δεν ξέρω τι συμβαίνει μ'αυτους τους μονολιθικούς, καταθλιπτικους, με ενα αργόσυρτο wall of sound black Φινλανδούς, αλλα για καποιο λόγο μου έχουν κάτσει καλά και το έχω παίξει στο repeat 3 φορές. Ειναι κάτι σαν μια διαρκή πτήση πανω απο την Κόλαση που οταν τελειώσει πρέπει να πάρεις απόφαση αν θες να πας εκεί. Και πιστέψτε με, η απόφαση ηταν ευκολη, δεν το σκέφτηκα καθόλου. Greetings from Hell.
Έχει μεταμορφωθεί και παραπλανά κατ'εξακολουθηση. Και δεν κανω πλάκα τώραTώρα που είπες για Κόλαση ,που εξαφανίστηκε ο wizzy ; τον κατάπιε το Μαύρο Σκοτάδι ; μπορεί και το Κτήνος.
![]()
Ρουφήξτε αίμα με την ψυχή σας και μετά αλοιφτειτε με βούτυρο κακάο.![]()
"Brodequin was a death metal band from Knoxville, Tennessee. Formed in 1998 by brothers Mike and Jamie Bailey, the band has released three full-length albums to date. After 2005, all updates from the band ceased." (wikipedia)Brodequin - Instruments Of Torture(2000) self released CD-R
Αριστοτεχνικό death metal απο το Tennessee. Ακούστε το σε εκκωφαντικές εντάσεις, σβήστε τα φώτα και όταν τα ανοίξετε, θα συνειδητοποιήσετε ότι θα είστε μεςα στα αίματα των άλλων. Αιματοβαμμένο, βίαιο, ώμο, κτηνώδες, δηλαδή ότι πρέπει για τους φανατικούς αναγνώστες αυτού του σκατοψυχου νήματος που δεν αξίζουν τίποτα λιγότερο απο αυτό. Ρουφήξτε αίμα με την ψυχή σας και μετά αλοιφτειτε με βούτυρο κακάο.![]()