- Reaction score
- 6.509
Εάν έχεις πραγματικά υγρασία;Το οποίο είναι;
Εάν έχεις πραγματικά υγρασία;Το οποίο είναι;
Με 90% - 95% μετρημένη υγρασία έξω και 85% μετρημένη μέσα, με διαφορετικά μηχανήματα, και με τις ενδείξεις από δύο αφυγραντήρες να συμφωνούν με αυτές των υγρόμετρων, τι άλλο να είναι δηλαδή;Εάν έχεις πραγματικά υγρασία;
85% μέσα , είναι πολύ.Με 90% - 95% μετρημένη υγρασία έξω και 85% μετρημένη μέσα, με διαφορετικά μηχανήματα, και με τις ενδείξεις από δύο αφυγραντήρες να συμφωνούν με αυτές των υγρόμετρων, τι άλλο να είναι δηλαδή;
Βγαίνω 06:00 να φύγω και είναι έξω λες και έβρεξε. Μέσα Νοεμβρίου.
Θα βγάλω φωτογραφία το αμαξι το πρωί να σου δείξω.
Τόσο ήταν χωρίς αφυγραντήρα στο σπίτι. Και με θέρμανση η υγρασία ήταν ψηλά. Έχω αφυγραντήρα μέσα στο σπίτι από το 2012. Πριν 2 χρόνια έφτιαξα την αποθήκη και έβαλα και εκεί μην χαλάσουν κάποια πράγματα και τα ψυγείο - καταψύκτης.85% μέσα , είναι πολύ.
θερμανση δεν εχετε ανάψει καθολου?
Εχθές είχε σούπερ μέρα με λιακάδα και εξωτερική υγρασία 47%.Θα βγάλω φωτογραφία το αμαξι το πρωί να σου δείξω.
Από μέσα Οκτωβρίου μέχρι Απρίλιο έτσι είναι κάθε μέρα. Φαντάσου έχω σταματήσει το πότισμα πριν κανένα μήνα και θα ξαναποτίσω κατά τέλος Απρίλη. Και είναι όλα καταπράσινα.Ω, Θεέ μου! Υποβρυχίως ζεις;;;
Το μισό είναι κάτω από υπόστεγο. Δεν χωράει όλο, ειναι η μηχανή από πίσω.Δοκίμασες σε υπόστεγο το αμάξι;
Κάνει δουλειά.
Ανάβυσσο, μονοκατοικία, βουνό, 148m υψόμετρο.Κάτω από 12βαθμους θα έχει και λιγότερη υγρασία αλλά και πάλι ...ποια περιοχή είσαι; Ισόγειο ;
Για Θεσσαλονίκη είναι απαραίτητος.Ισχύει αλλά για κάποιες περιοχές και εποχές είναι άχρηστος εντελώς.
Και ναι και όχι. Εξαρτάται από διάφορους παράγοντες.Κάνουν δουλειά και το καταλαβαινεις στην πράξη μετά όταν αδειάζεις ένα δοχείο , γεμάτο με νερό..