Black Friday 2022

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.017
εγώ μιλάω για κατοικήσιμους χώρους , με θερμοκρασίες όχι κάτω από 18-19 c
Και ο χώρος των 10° μπορεί να είναι κατοικήσιμος. Μπορεί να μην έχεις θέρμανση όσο είσαι εκτός σπιτιού, ή σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία για συντήρηση. Το χειμώνα με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες αν δεν έχεις θέρμανση σε λειτουργία όσο απουσιάζεις, κατεβαίνει στους 10° για πλάκα. Ξέρω κόσμο εδώ σε καινούργιες οικοδομές που μπαίνουν σπίτι το απόγευμα και είναι κάτω από 10°. Εκεί ο κομπρέσορας δεν κάνει τίποτα.

Reaction score
23.905
Το χειμώνα με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες αν δεν έχεις θέρμανση σε λειτουργία όσο απουσιάζεις, κατεβαίνει στους 10° για πλάκα. Ξέρω κόσμο εδώ σε καινούργιες οικοδομές που μπαίνουν σπίτι το απόγευμα και είναι κάτω από 10°
Λάθος πρώτο , σβήνουν την θέρμανση για κάποιες ώρες (άλλο για μέρες) , λάθος δεύτερο για 10 εσωτερική σημαίνει πολύ λιγότερο από 10 εξωτερική άρα με απλή θέρμανση στους 18+ έχεις με το ζόρι 50% σχετική υγρασία

Reaction score
23.905
Είπαμε αν έχει ζέστη έξω και υγρασία θες μηχάνημα , αν έχει κρύο έξω όση υγρασία και να έχει θες αερισμό.
Την επόμενη θα χρεώνω 80 ευρώ την απάντηση

D

Deleted member 50795

Guest
για χειμώνα μιλάω πάντα…ρώτα και το τρεχαντήρι απο πάνω να σου πει.
μη μπερδεύεις το κλίμα κάτω με πάνω .
εδω χειμώνα τα σπίτια κάτω από 60% , δύσκολα έχουν μέσα.
αν δε ,…έχει βροχερό καιρό η μουντάδα ( κάμπος), κτυπάει κάτι 80-85 άρια μέσα …( και με εσωτερική 20c)

βέβαια αν υπάρχει καλύτερη μόνωση , τα πράγματα είναι αρκετά καλύτερα . Το διαπίστωσα αυτό με τη θερμό πρόσοψη που έβαλα και είδα καλύτερη συμπεριφορά, όσον αφορά στην υγρασία χώρου.

Last edited by a moderator:

Reaction score
23.905

Μια αλυσίδα dura ace στον γείτονα, σου κάνω έκπτωση σήμερα

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.801
το λοιπόν .
Σπίτι 87τμ , 2ος , Καρέας .
Αυτή την στιγμή ....14.30
Εσωτερική θερμοκρασία 20 , υγρασία 67 .
Ε .....δεν θέλει αφυγραντήρα ;

- στο σπίτι μένει ενας κορίτσαρος 82 Μαΐων , που ξυπνά κάθε πρωί και ψάχνει να δει που δεν πονάει !
Λέω να της κανω ενα δωράκι αυτό εδώ , ( μεχρι αυτα τα χρηματα αντεχω ...μην ξεφυγουμε ...)

Την γνώμη σας αν αξίζει , - και σε συνάρτηση με την κατανάλωση του στην ΔΕΗ - έχω καλύτερη επιλογή ; έ , πλίζ . :hi:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.161
67 είναι πολύ υγρασία δλδ;
Σήμερα είπα να τον βάλω σε λειτουργία, 22 βαθμός μέσα, έδειξε 61% στο μηχάνημα (άγνωστης ακριβείας) και λόγω ρύθμισης 60% εντός ολίγου σταμάτησε

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.801
.....δεν ξέρω .
Είμαι άσχετος με τα της υγρασίας .
Αλλά φαντάζομαι ότι το πρωί πρωί , θα είχε περισσότερο .
.....και σήμερα εχουμε μια καλή μέρα που περάσαμε τους 22 βαθμούς .

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.824
67 είναι πολύ υγρασία δλδ;
Σήμερα είπα να τον βάλω σε λειτουργία, 22 βαθμός μέσα, έδειξε 61% στο μηχάνημα (άγνωστης ακριβείας) και λόγω ρύθμισης 60% εντός ολίγου σταμάτησε
Εξαρτάται κι απ' τη θερμορασία μωρέ..
Με κουφόβραση 60-65 υγρασία αρχίζεις και μπαφιάζεις λίγο..
Με λίγο χαμηλή θερμοκρασία και 60-65 αρχίζεις να έχεις λίγο τρέμουλο.. :biggrin:
Στο ξύπνημα το καταλαβαίνω περισσότερο και το βραδάκι..
Εξαρτάται και από τις ''ευαισθησίες'' του καθένα..
Ιδανικά ''καλή'' υγρασία στο σπίτι είναι ανάμεσα 45-50 έχω διαβάσει..

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.017
το λοιπόν .
Σπίτι 87τμ , 2ος , Καρέας .
Αυτή την στιγμή ....14.30
Εσωτερική θερμοκρασία 20 , υγρασία 67 .
Ε .....δεν θέλει αφυγραντήρα ;

- στο σπίτι μένει ενας κορίτσαρος 82 Μαΐων , που ξυπνά κάθε πρωί και ψάχνει να δει που δεν πονάει !
Λέω να της κανω ενα δωράκι αυτό εδώ , ( μεχρι αυτα τα χρηματα αντεχω ...μην ξεφυγουμε ...)

Την γνώμη σας αν αξίζει , - και σε συνάρτηση με την κατανάλωση του στην ΔΕΗ - έχω καλύτερη επιλογή ; έ , πλίζ . :hi:
Πάρε αυτό να σωθείς. Ίδια εταιρία μικρότερο μοντέλο, μικρότερη κατανάλωση. Αυτόν έχω στο σπίτι για περίπου τα ίδια τετραγωνικά με τα δικά σου. Τον πήρα από την αντιπροσωπεία όταν είχα πάει τον άλλο για service. Το έχω δύο χρόνια, και θα πάρω και άλλον έναν για την αποθήκη μάλλον. Δεν θα υπερβείς τα 150w όταν στον άλλον ξεκινάς από τόσα με ταβάνι τα 250w.

Η μοναδική διαφορά που θα δεις στη ενασχόληση είναι πως ο μικρός έχει 2.3L δοχείο και ο μεγάλος 4L.

Ιδανικά ''καλή'' υγρασία στο σπίτι είναι ανάμεσα 45-50 έχω διαβάσει..
55-60

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.095
Members