Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 41.976
... μαλλον δε θα πηγαν μετα σε στριπτιτζαδικα επισκεπτες/μελη..
Ακριβώς αυτό.Επί τη ευκαιρία, όποιοι επισκέφτηκαν τα εκτιθέμενα ηχοσυστήματα καλό θα ήταν να το έχουν κάνει προτού περνούσαν από τα live, καθότι εκ των υστέρων μόνο ξενέρωμα θα έμενε να εισπράξουν αντιπαραβάλλοντας ακροαματικές εντυπώσεις από τα πρώτα με αναπαραγόμενη μουσική από ηχοσυστήματα...
Εμενα μου αρεσουν πως εξηγουν ορισμενοι καποια πραγματα που ειναι ξεκαθαρα ειδη πολυτελειας για να πεισουν τους αγοραστες οτι παιρνουν "value"Τα πράγματα είναι πιο απλά αλλά οι audio people τα κάνουν πολύπλοκα.
Δες την υπογραφή μου χα χα. Πήγαινε στις τεχνικές. Διάβασε κάθενα ένα ξεχωριστά με παραπέρα ανάλυση και ψάξιμο για το καθένα και θα έχεις απάντηση στο 10 % της ερώτησης σου μόνο χα χα. Τόσο χαμός και παραμύθι είναι τα πάντα. Όταν τα κάνεις αποδόμηση και μετά ξαναχτίσμιο έχεις μια πιθανότητα να πλησιάσεις κάποιο καλό αποτέλεσμα (στα πάντα) χα χα.Εμενα μου αρεσουν πως εξηγουν ορισμενοι καποια πραγματα που ειναι ξεκαθαρα ειδη πολυτελειας για να πεισουν τους αγοραστες οτι παιρνουν "value"
The what? πως;Δες την υπογραφή μου χα χα
Αυτό το link που είναι κάτω απο κάθε κείμενο μου (πόστ).The what? πως;
Δεν το βλεπω στο τηλεφωνο ισως φαινεται στον υπολογιστη.Αυτό το link που είναι κάτω απο κάθε κείμενο μου (πόστ).
Δεν το βλεπω στο τηλεφωνο ισως φαινεται στον υπολογιστη.
Α οκSpin (propaganda) - Wikipedia
en.wikipedia.org
και πού είναι "αμείλικτος" (ο χρόνος) και "η τεχνολογία τρέχει" ΤΙ ΕΓΙΝΕ???.......................οι Lamm (M1.2 Ref μονο και ο προ L2.1 Ref) είναι τρέχοντα μοντέλα εδώ και …20 χρόνια (παίρνουν βραβεία μέχρι και σήμερα! /φέτος)
(αυτό φυσικά μπορεί να μήν αρέσει σε όσους αρέσκονται σε ετήσιες αλλαγές). .........................................
Με την μόνη διαφορά ότι ο χρόνος είναι αμείλικτος και η τεχνολογία τρέχει και φυσικά και στο audio πλέον είμαστε στο 2023.
αν είμαιναι αλλά του χρόνου φέρε κάνα streamer να βάλουμε τίποτα καφριλίκια να γίνει χαμούλης, δεν κουβαλιούνται αυτά σε δισκάκια (πλέον)
σε αυτό θα συμφωνήσω δεν είναι class D με διάφορες μοντέρνες υλοποιήσεις πχ οι Purifi που κάνει ο bruno και είχαν τα FIM ή FET από Gallium Nitride, αυτή η τεχνολογία που είναι τα lamm και πολλοί αλλοι ενισχυτές έχει μείνει στο παρελθόν και το μόνο που μετράει ποιά είναι η σχεδίαση αλλά για το άλλο που λέτε "μόνο λόγια από όσους πονάνε καμία σύγκριση" δηλαδή τι δεν δικαιούμαστε να έχουμε άποψη; και τα άλλο, πως "καμία σύγκριση" η έκθεση για έχει πολλούς εκθέτες δηλαδή; νομίζω εσείς πονέσατε και θιχτήκατε επειδή μίλησα άσχημα για αυτό που πουλάτε αλλά εγώ δεν είπα πως είναι κακό προιόν, νομίζω ήμουν ξεκάθαρος όταν είπα ότι "δεν μου άρεσε" αυτό είναι προσωπική γνώμη σε άλλους αρέσει τι να κάνουμε γούστα είναι αυτά και δεν έχω κανένα θέμα ούτε με εσάς ούτε με την lamm για να είμαι ειλικρινής όταν έγραψα ο,τι έγραψα δεν σκέφτηκα ότι θα συμμετείχαν στην συζήτηση και εκθέτες οπότε είπα ειλικρινά τι πίστευα, τώρα άμα δεν συμφωνεί κάποιος δεν είναι και το τέλος του κόσμουκαι πού είναι "αμείλικτος" (ο χρόνος) και "η τεχνολογία τρέχει" ΤΙ ΕΓΙΝΕ???
και ποιά τεχνολογία τρέχει??
αυτή πού αλλάζει προσόψεις και λαμπάκια?? (άντε και κανέναν πυκνωτή για να έχουμε να λέμε)
η ουσία είναι η ΣΧΕΔΙΑΣΗ!
No, μην βλέπεις το δέντρο αλλά το δάσος.Αν πρόκειται για ρήσεις του τύπου΄΄τα sub δεν κάνουν τη ΜΟΥΣΙΚΗ΄΄ - σε παραλληλισμό με τη λαϊκή ρήση ΄΄τα ράσα δεν κάνουν τον παπά΄΄ - ας μην ξεχνάμε ότι η δεύτερη ουδέποτε πτόησε τους παπάδες από το να φοράνε ράσα. Ομοίως κι ενδεχόμενοι άλλοι αφορισμοί σε αντιδιαστολή με τους οπαδούς της εκάστοτε αφοριζόμενης τάσης.
Παρακαλώ πολύ, αφήστε τα... φοβικά σχόλια.
Εφόσον έχουμε φτάσει σε σημείο οποιοδήποτε σχόλιο δεν συμφέρει ν'αφορίζεται συνδεόμενο με κάποιου τύπου φοβικότητα από τη μεριά όποιου θα το διατύπωνε...
Μόνο αυτό; με το που καθόσουν σε χρέωνε 5€ και ανάλογα με τον χρόνο παραμονής σου έκοβε κουστούμι.Εγώ δεν τα άκουσα, δεν έπαιζαν όταν πήγα. Μετά πήγα δίπλα στον UST. Τον άκουγα που έλεγε έλεγε, έλεγε έλεγε, μετά του είπα ποιός είμαι και με είπε λαμόγιο. Δεν ξέρω γιατί.