JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.443
Θα βρεθεί η λύση μην κάνετε έτσι δεν έγινε τίποτα.
Δηλαδή μπορεί να κερδίσω;Θα βρεθεί η λύση μην κάνετε έτσι δεν έγινε τίποτα.
ηταν μονο εκθεσιακα, η τουλαχιστον ετσι μου ειπαν, κριμα και ηθελα να τα ακουσω
Καλά και εσύ .... όλα θες να τα ακούσεις ;ηταν μονο εκθεσιακα, η τουλαχιστον ετσι μου ειπαν, κριμα και ηθελα να τα ακουσω
Για να κερδίσει ο Marlboro πρέπει να επαναληφθεί 10^124 φορές. Είναι λίγο άτυχος.Ε αφού θα επαναληφθεί ?
εχω ακουσει πολυ καλα λογια για αυτα οποτε ημουν περιεργοςΚαλά και εσύ .... όλα θες να τα ακούσεις ;
??Το νούμερο δεν είναι τυχαίο χα χα.
Τωωωωρα εισητήρια….πήγαν στην ανακύκλωση!Λοιπόν,
Για τα εισιτήρια: H ticketservices στην λίστα που μου έστειλε έχει βάλει σε όλα τα εισιτήρια μπροστά ένα 66.
Οπότε, θα πρέπει να αφαιρέσετε το 66 μπροστά από το νουμερο για να βρείτε αν κερδίσατε!
Ζητώ συγνώμη, δεν το ήξερα αυτό! Έκανα την κλήρωση με βάση τα barcode που μου έστειλαν.
ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΑΣ
Κληρώσεις Δώρων - Blackbox Show
blackboxshow.gr
Έβγαλα το 66 μπροστά από όλα τα εισιτήρια. Ειλικρινά, δεν θυμόμουν πως είναι τα εισιτήρια, η αλήθεια είναι ότι δεν τσέκαρα πως είναι τα barcode... Θα στείλω και email και θα βγάλω ανακοίνωση και στο FB.
ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ
Ποιό δώρο ήθελες ; Τα μεγάλα Focal ;Εγώ το έχω
Τα ακουστικά.Λοιπόν, έχω 2 δώρα στο μυαλό μου.
Το ένα είναι κάτι ωραία ακουστικά gaming που έφερε η exclusive Audio και τα είχαμε και review στο περιοδικό. Το άλλο είναι το βινύλιο του Muddy Waters απο την mobile fidelity, one step pressing, διπλό 45αρι.
Τι λέτε??