Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Υπάρχει το Kaleidescape, αλλά κοστίζει σχεδόν όσο ένας TrinnovΑντικειμενικά έως σήμερα καμμία υπηρεσία video streaming δεν έχει την ίδια ποιότητα εικόνας και ήχου σε συγκριση με ένα 4Κ Ultra HD Blu Ray.
Sony pictures Core σε imax enhanced με σύνδεση πάνω από 100Mbps ενεργοποιείται το pure stream δε θα πιστεύετε στα μάτια σας.Αντικειμενικά έως σήμερα καμμία υπηρεσία video streaming δεν έχει την ίδια ποιότητα εικόνας και ήχου σε συγκριση με ένα 4Κ Ultra HD Blu Ray.
Είναι διαθέσιμη η υπηρεσία στην Ελλάδα αν κάποιος θέλει να κάνει συνδρομή ;Υπάρχει το Kaleidescape, αλλά κοστίζει σχεδόν όσο ένας Trinnov
Ναι.Είναι διαθέσιμη η υπηρεσία στην Ελλάδα αν κάποιος θέλει να κάνει συνδρομή ;
Σε κενούς αναφέρεται. Εξάλλου, οι πωλήσεις των εγγεγραμμένων πάνε εξαιρετικά καλά για να διακόψουν την κυκλοφορία τους. Αντίθετα δεν νομίζω να γράφουν και πολλοί κενά δισκάκια BD-R, για αυτό και αποφάσισαν τη διακοπή της κυκλοφορίας τους. Ελλάδα δεν βρίσκεις όντως εύκολα, και αν βρεις υπάρχουν μόνο Verbatim (σε μαγαζιά τύπου Πλαίσιο) που κάνουν 5-6 ευρώ το πακέτο με 5 τεμάχια, και κάτι Maxell που για κάποιο λόγο το ένα δισκάκι κάνει 5 ευρώ όταν τα 5 Verbatim έχουν την ίδια τιμή και ένα DVD-R Maxell στο σουπερμάρκετ κάνει 60 λεπτά.Δεν βλέπω αν η Sony αναφέρεται σε εγγεγραμμένους δίσκους ή κενούς. Πάντως Ελλάδα η κατάσταση είναι χάλια.
πρέπει να είναι stock ή στην καλύτερη να τα έχει φτιάξει άλλος κατασκευαστής rebrandedΝομίζω οτι BluRay για εγγραφή ακόμα παράγει η TDK. Το ηλεκτρονικό κατάστημα cinestore.gr έχει διαθέσιμα προς πώληση
Δηλαδή και η TDK τα κατασκευάζει στο εργοστάσιο της Sony και απλά βάζει το λογότυπο της ;πρέπει να είναι stock ή στην καλύτερη να τα έχει φτιάξει άλλος κατασκευαστής rebranded
Δεν πρέπει να είναι της Sony το εργοστάσιο αλλά κάποιο άλλο. Μπορεί πχ να είναι Mitsubishi. Δεν μπορώ να το προσδιορίσω. Εδώ μια λίστα με τους κατασκευαστές αλλά έχει να ενημερωθεί από το 2016. Υπάρχει απόθεμα πάντως. Όπως και DVD και CD αλλά αυτά θα εξαφανιστούν σύντομα. Στην Ελληνική αγορά πλέον βρίσκεις μόνο συγκεκριμένες μάρκες Παλιά βάζαμε μέσα τους δίσκους στο nero και προσδιόριζε το εργοστάσιο κατασκευής. Αν θυμάμαι καλά πάνω στο δαχτυλίδι έχει κάτι νούμερα. Από εκεί με ψάξιμο ίσως μπορεί να προσδιοριστεί. Επίσης δεν γνωρίζω αν υπάρχει το nero σε νέα έκδοση και αν υπάρχει λόγος κάποιος να το έχει.Δηλαδή και η TDK τα κατασκευάζει στο εργοστάσιο της Sony και απλά βάζει το λογότυπο της ;
Νομίζω οτι BluRay για εγγραφή ακόμα παράγει η TDK. Το ηλεκτρονικό κατάστημα cinestore.gr έχει διαθέσιμα προς πώληση
@Audiophile δεν παράγει ακόμα, ούτε DVD και CD παράγει εδώ και αρκετά χρόνια. Η TDK τώρα πια μόνο κάτι microchip βγάζει. Ισχύει αυτό που λέει ο @mr.Vox, έχουν μείνει stock. Για άλλο κατασκευαστή δεν νομίζω γιατί τα σάιτ στα οποία βλέπουμε να πουλάνε ακόμα stock από δισκάκια TDK είναι αρκετά παλιά και έχουν να ενημερωθούν χρόνια.πρέπει να είναι stock ή στην καλύτερη να τα έχει φτιάξει άλλος κατασκευαστής rebranded
Όπως και DVD και CD αλλά αυτά θα εξαφανιστούν σύντομα.
Θα γίνει το ίδιο που έγινε με τις κασσέττες ήχου. Στο τέλος υπήρχαν παντού μόνο οι Maxell UR στην Ελλάδα. Τίποτα άλλο και μετά εξαφανίστηκαν από παντού. Στα CD DVD+- επί το πλείστο πάλι Maxell υπάρχουν στα καταστήματα Δυσεύρετες οι άλλες μάρκες. Έχω ένα μεγάλο απόθεμα Taiyo Yuden και πάρα πολλά CD-Audio Recordable. Τέτοια είχα "μαζέψει" από τα Max stores σε τιμές CD-R . Κάποια άλλα format όπως επανεγράψιμα αν θα βρεις κάπου θα είναι στην τύχη. Η TDK μας είχε υποσχεθεί blu-ray δίσκους των 200Gb κάτι που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Το 2006 πάλι ανακοίνωσε και σταμάτησε την παραγωγή όλων των τύπων των οπτικών δίσκων. Δεν υπάρχει κάποια αναφορά τότε για τους δίσκους blu-ray@Audiophile δεν παράγει ακόμα, ούτε DVD και CD παράγει εδώ και αρκετά χρόνια. Η TDK τώρα πια μόνο κάτι microchip βγάζει. Ισχύει αυτό που λέει ο @mr.Vox, έχουν μείνει stock. Για άλλο κατασκευαστή δεν νομίζω γιατί τα σάιτ στα οποία βλέπουμε να πουλάνε ακόμα stock από δισκάκια TDK είναι αρκετά παλιά και έχουν να ενημερωθούν χρόνια.
@mr.Vox επίσης και να σταματήσει η παραγωγή των κενών CD/DVD, ευτυχώς σε αντίθεση με τα BD-R υπάρχει μεγάλο απόθεμα stock στην Ελλάδα, μέχρι και σε σουπερμάρκετ όπως προανέφερα με τιμή χώμα. Δεν χρησιμοποιούν και πολλοί πια κενά δισκάκια, οπότε δεν νομίζω να εξαντληθούν και τόσο γρήγορα, θα πάρει αρκετά χρόνια για να τελειώσει όλο αυτό το stock και να εξαφανιστούν.
Ακριβώς. Κασέτες ήχου βέβαια τώρα βρίσκονται ακόμα ξεχασμένες σε διάφορα μαγαζιά (π.χ. Φωτογραφεία, μαγαζιά με αναλώσιμα κλπ.) ή σε σάιτ δημοπρασιών (π.χ. Vendora) και δεν είναι και μικρά τα αποθέματα θα έλεγα. Όντως για χρόνια οι μόνες που κυκλοφορούσαν ακόμα ήταν οι Maxell UR. Ναι, το ίδιο γίνεται τώρα και με τα CD/DVD. Και στο Σκλαβενίτη που προανέφερα έχει μόνο Maxell CD/DVD με 50-60 λεπτά το ένα, και αρκετά μεγάλο απόθεμα διαθέσιμο. Υπάρχουν και τα Verbatim (τα οποία κατ' εμέ είναι τα καλύτερα από αυτά που κυκλοφορούν ακόμα) στο Πλαίσιο, αυτές τις 2 μάρκες τις βρίσκεις εύκολα και όλες οι άλλες είναι δυσεύρετες. Εγώ από CD αγοράζω πάντα Verbatim, και πολύ σπάνια κανένα Maxell. DVD αγοράζω πάντα Maxell που τα βρίσκω πανεύκολα στο Σκλαβενίτη και πάμφθηνα, όπως προανέφερα. Σπάνια θα πάρω Verbatim DVD γιατί δεν τα βρίσκεις εύκολα σε αντίθεση με τα CD της ίδιας εταιρίας.Θα γίνει το ίδιο που έγινε με τις κασσέττες ήχου. Στο τέλος υπήρχαν παντού μόνο οι Maxell UR στην Ελλάδα. Τίποτα άλλο και μετά εξαφανίστηκαν από παντού. Στα CD DVD+- επί το πλείστο πάλι Maxell υπάρχουν στα καταστήματα Δυσεύρετες οι άλλες μάρκες. Έχω ένα μεγάλο απόθεμα Taiyo Yuden και πάρα πολλά CD-Audio Recordable. Τέτοια είχα "μαζέψει" από τα Max stores σε τιμές CD-R . Κάποια άλλα format όπως επανεγράψιμα αν θα βρεις κάπου θα είναι στην τύχη. Η TDK μας είχε υποσχεθεί blu-ray δίσκους των 200Gb κάτι που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Το 2006 πάλι ανακοίνωσε και σταμάτησε την παραγωγή όλων των τύπων των οπτικών δίσκων. Δεν υπάρχει κάποια αναφορά τότε για τους δίσκους blu-ray
Σε όλα τα καταστήματα MAX. Οι κωδικοί αποσύρθηκαν. Τα τελευταία ήταν κάτι cake cd-audio 25άδες σε τιμή απλών cd-r . Μετά τέλος. Ξαφνικά μπορεί να εμφανιστούν οπουδήποτε διάφορα. Τελευταίως στον Σκλαβενίτη εμφανίστηκαν βιντεοκασέτες VHS ων 60 λεπτών με δώρο κασέτες VHS 30 λεπτών 1+1 δηλαδή. Μάρκα Maxell. Δεν ασχολήθηκα. Κάποιος πήγε τις μάζεψεΑκριβώς. Κασέτες ήχου βέβαια τώρα βρίσκονται ακόμα ξεχασμένες σε διάφορα μαγαζιά (π.χ. Φωτογραφεία, μαγαζιά με αναλώσιμα κλπ.) ή σε σάιτ δημοπρασιών (π.χ. Vendora) και δεν είναι και μικρά τα αποθέματα θα έλεγα. Όντως για χρόνια οι μόνες που κυκλοφορούσαν ακόμα ήταν οι Maxell UR. Ναι, το ίδιο γίνεται τώρα και με τα CD/DVD. Και στο Σκλαβενίτη που προανέφερα έχει μόνο Maxell CD/DVD με 50-60 λεπτά το ένα, και αρκετά μεγάλο απόθεμα διαθέσιμο. Υπάρχουν και τα Verbatim (τα οποία κατ' εμέ είναι τα καλύτερα από αυτά που κυκλοφορούν ακόμα) στο Πλαίσιο, αυτές τις 2 μάρκες τις βρίσκεις εύκολα και όλες οι άλλες είναι δυσεύρετες. Εγώ από CD αγοράζω πάντα Verbatim, και πολύ σπάνια κανένα Maxell. DVD αγοράζω πάντα Maxell που τα βρίσκω πανεύκολα στο Σκλαβενίτη και πάμφθηνα, όπως προανέφερα. Σπάνια θα πάρω Verbatim DVD γιατί δεν τα βρίσκεις εύκολα σε αντίθεση με τα CD της ίδιας εταιρίας.
Όσο για τα Max Stores, έφερναν και αυτά μόνο Maxell τα τελευταία χρόνια, με τιμές 1-2 ευρώ το τεμάχιο (καμία σχέση με τις τιμές του Σκλαβενίτη) αλλά εδώ και κάνα χρόνο έχουν σταματήσει να φέρνουν (τουλάχιστον στο κατάστημα Πεύκης που πάω εγώ).