BMW Z4 3.0I VS FERRARI F430

Reaction score
0
Αυτο ομως Ανδρεα ειναι στο thread του Μπεν Χουρ με τις ιπποδρομιες και τις αρματοδρομιες ... :happy_5:
"happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1"

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Ειδες πουθενα να μιλαω για κοντρα μεταξυ αμαξιων 20ετιας που λιγο νοιαζουν τον ιδιοκτητη τους αν 8α τα γρατζουνισει η χειροτερα αν θα τα τρακαρει και με αμαξι 60.000ε ?????
Αν ειχα και εγω ενα φτηνο αμαξι που θα ειχε μονο μια μηχανη και αναρτησεις ευχαριστως να το εκανα.

Κωστακι οι αρμοδιοι ενημερωθηκαν , οχι πως θα γινει κατι απλα ετσι για να εχουμε κατι να λεμε...

Χμμμμμ ....δικιο εχεις:cool_3: . Τι θα ελεγες να οδηγησω ενα 156 GTA 3.2 (του μηχανικου μου) , των επισης 60.000 ευρω ;; :happy_9:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Αυτο ομως Ανδρεα ειναι στο thread του Μπεν Χουρ με τις ιπποδρομιες και τις αρματοδρομιες ... :happy_5:

Απλα ....ΚΟΡΥΦΑΙΟ !!

:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

Reaction score
14
Χμμμμμ ....δικιο εχεις:cool_3: . Τι θα ελεγες να οδηγησω ενα 156 GTA 3.2 (του μηχανικου μου) , των επισης 60.000 ευρω ;; :happy_9:
Ασε Μαρίνο, είναι θέμα budget όπως έλεγε και ο Πετράκης ο Κόκκαλης... ξέρεις ακολουθούμε νοοτροπία νεοέλληνα... εμένα το άμαξι κάνει 120,000 ευρώ έχω προτεραιότητα στο στόπ, στο απο αριστερά, στο απο πάνω, στο απο παντού!!!

Ασε που με το πολύ ακριβό αμάξι εχεις κάνει κατάληψη στο κουραδόκαστρο... χεσμένους όλους!!!

Reaction score
8
Απάντηση: BMW Z4 3.0I VS FERRARI F430

Ενταξει βρε παιδια , μπορει και να χει δικιο να φοβαται μην γινει ζημια στο αυτοκινητο , δεν χρειαζεται να "αγορασει οικοπεδο" για να γινει αυτο , μπορει σε καμια "ταρζαν" προσπεραση
που θα του κανει καποιος να ακουμπησουν τα αυτοκινητα , ασε που η 2-3η στροφη (αν θυμαμαι καλα)πριν βγεις στη ευθεια ειναι πολυυυ κλειστη. Μπορειτε ομως (αν σας το επιτρεψουν) να δοκιμασετε την ευθεια της πιστας στα Μεγαρα (ειναι αρκετα μεγαλη και μαζι με την εξοδο ασφαλειας πριν την πρωτη στροφη φτανει)
ή να μπαινει ο καθενας μονος του και να κρατατε χρονους. Δεν παθαινει ετσι κανεις ζημια και βγαζετε και τα συμπερασματα που θελετε.:cool_4:

Reaction score
0
παραδεχομαι πως σε πιστα δεν θελω να παω γιατι και λαστιχα θα χαλασω και αναρτησεις και τακακια
Προφανώς αυτά τα λες χωρίς να έχεις γυρίσει μέσα σε πίστα.

Αυτή είναι φωτογραφία ελαστικών τα οποία είχαν 35000 χλμ στη πλάτη τους και έκαναν στις Σέρρες 14γύρους.
Υπόψιν ότι είναι ένα ταπεινό primacy που στα έντονα ζόρια μαγουλιάζει υπερβολικά.

Η πίστα θέλει μυαλό και σε κάνει ΣΙΓΟΥΡΑ καλύτερο οδηγό.

Προσωπικά πιστεύω ότι το ποσοστό των οδηγών που πάνε στη πίστα για να κάνουν ταρζανιες είναι το 1%.
Το υπόλοιπο είναι αυτό που θέλει να μάθει να οδηγεί πραγματικά γρήγορα.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Ο αγωνας αυτος ειναι time trial και καθε αυτοκινητο μπαινει ΜΟΝΟ του (με τον οδηγο του εννοειται :happy_9: ) στην πιστα και κανει 1 δοκιμαστικο γυρο και 4 χρονομετρημενους . Νικητης ειναι αυτος που κανει τους 4 γυρους στον μικροτερο χρονο .

Στην πιστα υπαρχει παντα ασθενοφορο και πυροσβεστικο οχημα . Ο αγωνας διεξαγεται υπο την εποπτεια της ΕΛΠΑ .

HV

Reaction score
0
1ον) Ενας θεος ξερει ποσα αλογα ειχε η 75 που πηγε κοντρα με την MODENA και ποσο καλα αλλαζε ταχυτητες ο οδηγος της Ferrari.
2ον) Γιαννη ( Dream ) ισα ισα που με το Ζ4 δεν κανω βλακειες ( περα απο το να τρεχω στον αδειο δρομο ) γιατι πολυ απλα αν παθει ζημια δεν μου φτανουν και δεν μου περισευουν 10-20-30.000 ευρω για επισκευες.
3ον) Δλδ επειδη ειναι time trial δεν μπορει να σπασει ο διαολος το ποδαρι του , να σκασει κανα λαστιχο σε στροφη η να κανω εγω βλακεια και να φυγει το αμαξι ? Η μηπως το οτι υπαρχει ασθενοφορο πρεπει να με κανει να νιωσω ομορφα οταν θα πρεπει να δωσω ενας θεος ξερει ποσα χρηματα σε επισκευες ?
Τα ιδια πχ θα δωσω εγω αν χτυπησω ενα φτερο και τα ιδια η Alfa 75 ?
4ον) LUXMANN πρεπει να εισαι πολυ μην πω και εγω προκειμενου να σκεφτεις καν να δανειστεις αμαξι 60.000ε απο καποιον μονο και μονο για να μπορεσεις να την πεις σε καποιον.
Ασχετα με αυτο το 3.2 GTA εχει πολυ περισσοτερα αλογα απο το 3.0i πραγμα που παιζει μεγαλο ρολο κυριως στην επιταχυνση σε μια πιστα.

Reaction score
1
Βρε παιδιά ξέρετε τί λέω;

Δε πάτε να νοικιάσετε ένα καρτάκι για κάνα 2-ωρο και να κάνετε τα time-trials χαλαρά και χωρίς άγχος για καταστροφές, έτσι κάτι σαν "ενιαίο" ας πούμε... :roll:

Κάνοντας τους ίδιους γύρους με το ίδιο καρτάκι θα ξεχωρήσει χαλαρά η "ήρα από το στάχυ", και θα φανούν πανεύκολα ποιοί πραγματικά είναι "κουλοί ή χεράδες", ή τελος πάντων βρε αδερφέ σε ποιούς "το λέει η περιδικούλα τους" και ποιοί απλά "κάνουν την πέρδικα*"... :twisted:
(*σ.σ. εντάξει κότα ή πάπια είναι το πτηνό, αλλά είπαμε...ποιητική αδεία)

Αντε κανονίστε το και όλοι εμείς μάρτυρες και θεατές!!! :mrgreen:
(και μετά κρασοκατάνυξη για το σχετικό εορτασμό ή γιούχα...)

Λοιπόν τί λέτε????
Ιδού η Ρόδος..... 8)

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.751
"happy_1" Εγω καταλαβα πως ειναι πιο ασφαλες να τρεχεις στο δρομο."happy_1" :happy_5: :happy_8: :crazy_3:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.647
Πάντως, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, όσους από σας με τις αυτοκινητάρες βλέπω στο δρόμο, σχηματίζετε δύο κατηγορίες. Στην μια ανήκουν όλα αυτά τα ηλίθια ανθρωποειδή, που δεν ξέρουν πόσο βαθιά είναι το πόδι τους, και δεν νιώθουν καν σε πόσο μεγάλο κίνδυνο βάζουν τους υπόλοιπους, που κινούνται στο δρόμο. Στην άλλη κατηγορία είναι οι κότες, που βλέπουν μπροστά τους στροφή και κατουριούνται από το φόβο.

Reaction score
5
Βρε HV, αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά πόσο άσχετος είσαι από αυτοκίνητα...

1ον) Ενας θεος ξερει ποσα αλογα ειχε η 75 που πηγε κοντρα με την MODENA και ποσο καλα αλλαζε ταχυτητες ο οδηγος της Ferrari.
Για αυτό τώρα τι να πω; Ότι η Ferrari έχει τόσο γρήγορο κιβώτιο, που στο αυτόματο, αλλάζει πιο γρήγορα ταχύτητες από manual;;!! Βέβαια η κουλαμάρα του οδηγού δεν διορθώνεται με τίποτα, οπότε σε αυτό μάλλον έχεις δίκιο.

Ασχετα με αυτο το 3.2 GTA εχει πολυ περισσοτερα αλογα απο το 3.0i πραγμα που παιζει μεγαλο ρολο κυριως στην επιταχυνση σε μια πιστα.
Έχει σκάρτα 20 ίππους παραπάνω στα χαρτιά. Mε πάνω κάτω το ίδιο βάρος. Και είναι μπροστοκούνα, που σημαίνει ότι έχεις δυνατότητα να εντυπωσιάσεις το πλήθος με τις πάντες σου, ενώ αυτή όχι...:mrgreen:

Στην πίστα πραγματικά βλέπεις πώς κάποιος με τους μισούς ίππους από εσένα, κάνει καλύτερους χρόνους. Γιατί ξέρει να πιλοτάρει καλύτερα. Τελεία και παύλα.

Αλλά τελικά, στην πίστα ξεχωρίζουν τα 'χέρια' από τα 'παρτέρια'...οπότε καλύτερα να μην πας, μην έχουμε και τίποτα στην συνείδησή μας...
:happy_4:

HV

Reaction score
0
Αυτοματο η Ferrari ??? Ακη η MODENA ετσι για να μαθαινεις εχει ΚΑΙ ΣΕΙΡΙΑΚΟ κιβωτιο σαν αυτο της F1 που αλλαζεις ταχυτητες στο τιμονι οποτε ΧΛΩΜΟ καποιος να χρησιμοποιησει το αυτοματο σε DRAGRACE.....
Το GTA σαν μπροστοκουνα ( και σαν προσεγμενο περισσοτερο για την σπορ οδηγηση ) εχει καλυτερα κρατηματα στις στροφες..Τουλαχιστον εγω αυτο εχω παρατηρησει απο οσα αμαξια εχω οδηγησει. Τωρα τα πατηλικια με τον χρονο στην πιστα δεν ξερω τι σχεση εχουν...

Reaction score
2
Ρε παιδια, τα πολλα λογια ειναι φτωχεια. Με την πτωχη μου λογικη, οταν περνω κατι ακριβο κοιταω να το ευχαριστηθω οσο περισσοτερο γινεται. Κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει να παρεις ακριβο αυτοκινητο και να το εχεις μη μου απτου και να φοβασαι να το πιεσεις λιγο, εκτος αν α) εισαι κουλος, ή β) θες να πουλας μουρη σε γκομενακια με 3λιτρο καμπριο. Δεκτα κ τα 2. Αλλα τοτε μην κανεις βαρυγδουπες προτασεις/δηλωσεις και μετα χρησιμοποιεις δικαιολογιες των οπισθιων. ;)

Οσο για το επιχειρημα με το service μαλλον δεν υφισταται. Σε ακριβα αυτοκινητα βαζουν χρυσα φτερα και δεν το χα παρει πρεφα? Ασε που αν παθει καποια λιγο πιο σοβαρη ζημια η alfa δεν συμφερει/αξιζει να την επισκευασεις κ πας σε καινουριο αυτοκινητο, που μαλλον θα σου κοστισει ακριβοτερα απο το service της Ζ4 :)

Reaction score
26.399
... το οποιο σειριακο εχει αυτοματη επιλογη που κανει αλλαγες σε .2" (κατι που η Bmw το εκανε βεβαια καποια χρονια πριν αλλα εστω) . βεβαια ακομα και με "χειροκινητες αλλαγες" αρκει να επιλεξεις την σωστη στιγμη να πατησεις + , η αλλαγη παλι σε 0.2" θα γινει.

...."εκτος αν α) εισαι κουλος, ή β) θες να πουλας μουρη σε γκομενακια με 3λιτρο καμπριο. Δεκτα κ τα 2. Αλλα τοτε μην κανεις βαρυγδουπες προτασεις/δηλωσεις και μετα χρησιμοποιεις δικαιολογιες των οπισθιων. ;)"
+100

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.361
Members
38.689
Νεότερο μέλος
s channel