- Reaction score
- 0
"happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1"Αυτο ομως Ανδρεα ειναι στο thread του Μπεν Χουρ με τις ιπποδρομιες και τις αρματοδρομιες ... :happy_5:
"happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1"Αυτο ομως Ανδρεα ειναι στο thread του Μπεν Χουρ με τις ιπποδρομιες και τις αρματοδρομιες ... :happy_5:
Ειδες πουθενα να μιλαω για κοντρα μεταξυ αμαξιων 20ετιας που λιγο νοιαζουν τον ιδιοκτητη τους αν 8α τα γρατζουνισει η χειροτερα αν θα τα τρακαρει και με αμαξι 60.000ε ?????
Αν ειχα και εγω ενα φτηνο αμαξι που θα ειχε μονο μια μηχανη και αναρτησεις ευχαριστως να το εκανα.
Κωστακι οι αρμοδιοι ενημερωθηκαν , οχι πως θα γινει κατι απλα ετσι για να εχουμε κατι να λεμε...
Αυτο ομως Ανδρεα ειναι στο thread του Μπεν Χουρ με τις ιπποδρομιες και τις αρματοδρομιες ... :happy_5:
Ασε Μαρίνο, είναι θέμα budget όπως έλεγε και ο Πετράκης ο Κόκκαλης... ξέρεις ακολουθούμε νοοτροπία νεοέλληνα... εμένα το άμαξι κάνει 120,000 ευρώ έχω προτεραιότητα στο στόπ, στο απο αριστερά, στο απο πάνω, στο απο παντού!!!Χμμμμμ ....δικιο εχεις:cool_3: . Τι θα ελεγες να οδηγησω ενα 156 GTA 3.2 (του μηχανικου μου) , των επισης 60.000 ευρω ;; :happy_9:
Προφανώς αυτά τα λες χωρίς να έχεις γυρίσει μέσα σε πίστα.παραδεχομαι πως σε πιστα δεν θελω να παω γιατι και λαστιχα θα χαλασω και αναρτησεις και τακακια

:happy_5: :happy_5: :happy_5:"happy_1" Εγω καταλαβα πως ειναι πιο ασφαλες να τρεχεις στο δρομο."happy_1" :happy_5: :happy_8: :crazy_3:
Για αυτό τώρα τι να πω; Ότι η Ferrari έχει τόσο γρήγορο κιβώτιο, που στο αυτόματο, αλλάζει πιο γρήγορα ταχύτητες από manual;;!! Βέβαια η κουλαμάρα του οδηγού δεν διορθώνεται με τίποτα, οπότε σε αυτό μάλλον έχεις δίκιο.1ον) Ενας θεος ξερει ποσα αλογα ειχε η 75 που πηγε κοντρα με την MODENA και ποσο καλα αλλαζε ταχυτητες ο οδηγος της Ferrari.
Έχει σκάρτα 20 ίππους παραπάνω στα χαρτιά. Mε πάνω κάτω το ίδιο βάρος. Και είναι μπροστοκούνα, που σημαίνει ότι έχεις δυνατότητα να εντυπωσιάσεις το πλήθος με τις πάντες σου, ενώ αυτή όχι...:mrgreen:Ασχετα με αυτο το 3.2 GTA εχει πολυ περισσοτερα αλογα απο το 3.0i πραγμα που παιζει μεγαλο ρολο κυριως στην επιταχυνση σε μια πιστα.