BMW Z4 3.0I VS FERRARI F430

Reaction score
0
Προτείνω να διοργανώσουμε ένα άτυπο track day στα Μέγαρα.
Συναγωνισμός μεταξύ μας δεν θα υπάρχει.
Απλά εκεί φαίνονται πιο εύκολα τα αμάξια που δεν είναι κουβάδες ή απλά μεταφορικά μέσα.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Οποτε θελουμε μπορουμε να ενταχθουμε στο Alfa Trophy και να χρονομετρηθουμε επισημα :cool_3: .
Κοστος συμμετοχης 80 ευρω .

HV

Reaction score
0
Φιλε μου δεν σκοπευω να BEEP ενα αμαξι αξιας κοντα στα 60.000 ευρω για να παω κοντρα με ενα αμαξι που τωρα δεν κανει πανω απο 5.000 ευρω για να το βρει κανεις σε μαντρα.
Νομιζω καταλαβαινεις ανετα τον λογο.
Οσο για τον κοφτη , ΧΩΡΙΣ κοφτη η Z4 πιανει χαλαρα 270 και αμφιβαλλω πως η ALFA βγαζει 250 αληθινα μετα απο τοσα χρονια...Τοσα εβγαζε οταν ειχε πρωτοβγει οποτε ας μην υπερβαλλουμε.
Τελος σε πιστα πανε οσοι δεν μπορουν να χρησιμοποιησουν την ευθεια και το αντιθετο και ναι παραδεχομαι πως σε πιστα δεν θελω να παω γιατι και λαστιχα θα χαλασω και αναρτησεις και τακακια και εν ολιγοις αν μετα παω για ενα καλο service ενα 1000ε δεν θα μου φτανει μαζι με τα λαστιχα ενω για την 75 την πας και στον μπαρμπα μητσο της γειτονιας και με 100ε εχεις τελειωσει αφου δεν νομιζω να θελεις να αλλαξεις και λαστιχα.

Reaction score
26.380
με 4 γυρους ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ουτε τα λαστιχα ουτε τα τακακια ουτε οι αναρτησεις εκτος αν αγορασεις κανα κτηματακι.
τα υπολοιπα ειναι για εσωτερικη καταναλωση.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: BMW Z4 3.0I VS FERRARI F430

Έντάξει, εντάξει, δε θα πάμε σε πίστα!

Disclaimer:
Oποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι συμπτωματική.

Reaction score
4
Οποιος ειναι καλος στις δικαιολογιες συνηθως δεν ειναι καλος ...σε τιποτε αλλο.

Reaction score
5
ΣΙΓΑ μην δεχθεί ο HV ωρέ...τις δόσεις στην τράπεζα τις δίνει για να μοστράρει στις γκόμενες το 'όχημα'!! :p
Άσε που θα πάει να στουκάρει σε τίποτα μπαριέρες γιατί εκεί έχει στροφές (surprise surprise), και δεν είναι "ευθεία εθνικής οδού" και θα πρέπει να πάρουμε κουταλάκια και να τον μαζεύουμε κουταλιά κουταλιά...δεν λέει...:lol: :lol:

HV

Reaction score
0
Κωστακι αν αρχισω και εγω ασε καλυτερα να ξερει ο Αντρεας τι θα γινει εδω μεσα.

Οσο για τις δικαιολογιες εισαστε ολοι ευπροσδεκτοι να πατε και να κανετε κοντρες με οτι δειγμα τωρα πια αμαξιου κυκλοφορει. Θα σας προμηθευσω με κατι LADA , CORSA , ASCONA που βεβαια σαν αμαξια δεν θα λενε μια αλλα επειδη μπορει να τους εχουν βαλει καλες αναρτησεις και να εχουν βελτιωσει τις μηχανες τους να κανουν καλο γυρο στην πιστα.
Αληθεια ομως ποιος θα σκεφτοταν μην παθει ζημια ενα απο αυτα τα αμαξια και ποιος ενα οποιοδηποτε αμαξι της ταξεως των 60.000ε ??
Ολα τα λοιπα ειναι παιδιαστικες χαζομαρες.

Ακη εσενα κατι σου ειπα για την καρδια σου αλλα δεν μακους...Φιρι φιρι το πας...

Reaction score
7
Re: Απάντηση: BMW Z4 3.0I VS FERRARI F430

Έντάξει, εντάξει, δε θα πάμε σε πίστα!

Disclaimer:
Oποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι συμπτωματική!!!
Απλά τα είπες όλα...

ΥΓ...Tα KFC ζητάνε πρώτες ύλες...

Reaction score
5
Τελος σε πιστα πανε οσοι δεν μπορουν να χρησιμοποιησουν την ευθεια και το αντιθετο
Κορυφαίο!!!"happy_1""happy_1":happy_8::happy_8:

Φίλε μου, στην πίστα δεν πάνε αυτοί που στην 'πιάτσα' τους λένε "κουλούς"!!

Είναι το ακριβώς αντίθετο του "Χεράς"!!!

:happy_4::happy_4:

Reaction score
17.817
Μην τον "αναβετε" ρε σεις!!!!Ειναι ικανος να σας πεισει για το αντι8ετο!!!!:mad_1:

Ποιος αναλαμβανει την ευθυνη?:cool_8:

HV

Reaction score
0
Ποτε θα καταλαβουν μερικοι "γρηγοροι" εδω μεσα πως δεν εξεταζουμε αλογα ( που αν κατσω και εγω να τουρμπισω 3 λιτρα τοτε εχω τα 400 αλογα στο νερο αλλα δεν εχω βενζιναδικο απο πισω ) αλλα εξεταζουμε το αμαξι σαν συνολο.
Βαρεθηκα την καγκουρια του Ελληνα που αγοραζει ενα αμαξι 10.000 , βαζει αλλα 5.000 και νομιζει πως εχει αμαξι.

Reaction score
7
Και αφού το πας έτσι να στο πάω έτσι

Άκου "Νικολάκη"
άμα θες να λέγεσαι άντρας με cojones αυτά που λες να μπορείς να τα υποστηρίξεις...Όταν πας να μας πουλήσεις τις ιστοριούλες σου για να κάνεις τον καμπόσο να είσαι έτοιμος να τα αποδείξεις...Αν αρχίζεις τα κοκοκο να κάθεσαι σπιτάκι σου με την μανούλα σου και να πίνεις το τσαγάκι σου...Αν θες να πουλήσεις μούρη κάντο εκεί που φαίνεται ποιός ξέρει και ποιός όχι...
Κατάλαβες? Άντε μπράβο γιατί μας τα έχεις κάνει μελάτα...Κοκοκο ε κοκοκο
Άντε κλώσσα τα αυγουλάκια σου τώρα

Reaction score
5
Ποτε θα καταλαβουν μερικοι "γρηγοροι" εδω μεσα πως δεν εξεταζουμε αλογα ( που αν κατσω και εγω να τουρμπισω 3 λιτρα τοτε εχω τα 400 αλογα στο νερο αλλα δεν εχω βενζιναδικο απο πισω ) αλλα εξεταζουμε το αμαξι σαν συνολο.
Βαρεθηκα την καγκουρια του Ελληνα που αγοραζει ενα αμαξι 10.000 , βαζει αλλα 5.000 και νομιζει πως εχει αμαξι.
Το δυστύχημα ξέρεις ποιό είναι; Ότι έχεις ένα αυτοκίνητο που στρίβει. Έχει προνοήσει η μαμά BMW για αυτό. Αλλά παρόλο που κομπάζεις ότι ξέρεις να πας με 250 σε ευθεία, όπως φαίνεται δεν ξέρεις να το στρίβεις. Μέχρι και οι Alfa 20αετίας σε τρομάζουν...Κρίμας...:p

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.336
Members
38.685
Νεότερο μέλος
simplygades