BMW Z4 3.0I VS FERRARI F430

HV

Reaction score
0
ΧΡΙΣΤΙΝΑ αν ετρεχα στο εξωτερικο δεν θα επαιρνα μονο 3 λιτρα :)

Reaction score
17.817
Το δανεισα στα παιδια για να πανε μια βολτα....Το εχω στο γκαραζ μονο για να το καμαρωνω...:happy_4:

Attachments

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Την Κυριακη 25 Μαρτιου και ωρα 9η πρωινη το Alfa Romeo Club http://www.alfaclub.gr/ σας περιμενει για τον 3ο αγωνα του ALFA TROPHY . Δεκτες και "εξωσχολικες" συμμετοχες !!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Την Κυριακη 25 Μαρτιου και ωρα 9η πρωινη το Alfa Romeo Club http://www.alfaclub.gr/ σας περιμενει για τον 3ο αγωνα του ALFA TROPHY . Δεκτες και "εξωσχολικες" συμμετοχες !!
Αχχχ! Θα το ήθελα πολύ αλλά θα κάνω αγιασμό στο καινούργιο αυτοκίνητο του Tony Pothitos (κοινώς trouble)...

HV

Reaction score
0
ALFA 75 ??
Μηπως μπερδευεις την λεξη αμαξι με το κουβα με μηχανη ???
Με αυτη την λογικη να σου φερω Corsa με 800 αλογα..
ΑΜΑΞΑΡΑ...
LOL

Reaction score
51
ALFA 75 ??
Μηπως μπερδευεις την λεξη αμαξι με το κουβα με μηχανη ???

Με αυτη την λογικη να σου φερω Corsa με 800 αλογα..
ΑΜΑΞΑΡΑ...
LOL

Αν έγραφες κάτι τέτοιο στην κατηγορία μου θα είχες μπαναριστεί ΆΜΕΣΑ!!!!! :mad_2: :mad_2: :mad_2: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3:

Βέβαια, με μοναδικό κριτήριο την ηλικία σου Νίκο, δεν θα σχολιάσω παραπάνω..........
Αλλά....Δεν ήξερες....Δεν ρώταγες?????

Οδήγησε μια 75άρα, χωρίς ηλεκτρονικά παραφερνάλια και στηρίγματα και θα καταλάβεις γιατί οι εκφράσεις σου είναι πέρα για πέρα λάθος (ίσως και χειρότερα)..........

HV

Reaction score
0
Καλα καλα....
Συγνωμη που δεν μπορω να συγκρινω αμαξια που ΚΑΠΟΤΕ θεωρουνταν καλα με αμαξια που θεωρουνται ΤΩΡΑ καλα....
Τωρα αν και εσυ μπορεις να συγκρινεις σε συνολο την Ζ4 με την ALFA 75 καλα θα κανεις να banareis τον εαυτο σου :p

ΥΓ : Ναι ναι 27 με 33 ειναι ενα φοβερο χασμα...LoL...

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Ποιος συγκρινει στο συνολο τους αυτοκινητα ;;; Παντως να εχεις υποψην σου οτι ο V6 κουβας της ALFA ROMEO δεν εχει κοφτη τελικης στα 250 και αν σε πετυχει σε καμια Αττικη οδο θα βλεπεις τον τετραγωνο κωλαρακο της !! :happy_8: :happy_8:

Για να επανελθουμε στην προκληση-προσκληση ελα στην πιστουλα να δουμε ποσα απιδια πιανεις :happy_9:

Reaction score
26.371
λοιπον αυτη τη κοντρα εντος πιστος (ωραια η γενικη μου) θα ηθελα να την δω

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Θα ειναι σαν να κλεβω εκκλησιες :happy_5: αλλα το κανω μπας και τον ...αποσυρω απο τον δρομο . :cool_4:

GTX

Reaction score
39
Νομίζω είναι πολύ καλή ιδέα :bravo: :bravo:

Μπορεί να γίνει ένα AVsite event η όλη φάση!!!! (δηλαδή μετά θα πάμε για μάσα :happy_5: :happy_5: :happy_5: )

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.751
Γιωργο ,εισαι στο μυαλο μου?
η ιδεα με την πιστα ηταν οτι σωστοτερο ειδα σε αυτο το θεμα!

Reaction score
26.371
αντε στη βραση κολαει το σιδερο
ο χαμενος πληρωνει τα λαστιχα του αλλου

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.328
Members
38.684