- Reaction score
- 5
Με ξέρεις για γρήγορο εμενα;;; Αααα Νικόλα... Με παρεξήγησες. Απλά θελω να δω αν τραβάει το Ζ4 ^_^
Eγω που εχω Z4 μπαινω στο παιχνιδη?Με ξέρεις για γρήγορο εμενα;;; Αααα Νικόλα... Με παρεξήγησες. Απλά θελω να δω αν τραβάει το Ζ4 ^_^
Eσυ δεν μου ελεγες κατι για 380 αλογα?:happy_8:Με ξέρεις για γρήγορο εμενα;;; Αααα Νικόλα... Με παρεξήγησες. Απλά θελω να δω αν τραβάει το Ζ4 ^_^
Σιγα μας πιτσιλισες!!
Γιάννης Ντριμόγιαννος said:πάω με 250 στην κ@λ@εθνική χαιδολογώ το μακρύ πόδι απο το Ελπιδάκι δίπλα μου και με το αλλο χέρι τραβώ φωτογραφίες
Έτσι, έτσι....: Alfa Romeo 8C Competizione :bravo: :bravo:ALFA ROMEO 8-C
Εισαι η Ελπιδα μας ....μας ........μας!!!!!Η Ελπίδα στην _________________ (για να δω την αναγνωρίζετε???) "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1"
![]()
Κι εγώ την παράτησα την κίτρινη Φ.....κι εμενα μου εφεραν μια κοκκινη Φ. μπροστα στην πορτα μου....αλλα δεν το κανα .....Θεμα!![]()
Εκανα κι εγω τις τρελλες μου με 250 κμ σε πραγματικο αυτοκινητοδρομο 6 λωριδων....αλλα εφταιγε ο συνοδηγος που δεν με χαστουκησε να συνελθωωωω!!!!
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!!![]()
ΠΟΤΕ τα παιδιά στο μπροστινό κάθισμα, ΠΟΤΕ χωρίς ζώνη και ΠΟΤΕ στα πόδια κάποιου. Λειτουργούν και ως αερόσακος σε ώρα ανάγκης!Τσςςς...
:happy_5: