I
iason
Guest
Φίλε μου με αυτήν την περιγραφή σου εμένα προσωπικά με κάλυψες 100 %.Φίλε iason αν θεωρείς οτι παραμυθιαζεσαι δεν έχω λύση στο πρόβλημά σου
Review για τα Κii απο εμένα μην περιμένεις.
Απλά το ηχείο εχει ταιριάξει με τον χωρο μου,ειναι πλήρους φάσματος με πολύ και "ελεγχόμενο" χαμηλό και αυτό του δίνει τη δυνατότητα να εχει τονική ισορροπία.
Στα μείον μέχρι τώρα, η συνδεσμολογία του γιατί δεν έχω καταφέρει να συνδέσω τις πηγές που θέλω με αποτέλεσμα να μην έχω πρόσβαση σε μεγάλο μέρος της δισκοθήκη μου.
Έτσι παίζω με m2tech hiface two δανεικό και computer όπου λόγω απειρίας δεν είμαι ευχαριστημένος μέχρι τώρα απο τα player του computer και το volume control.Ελπιζω με το Kii control να βελτιωθεί όλο το στήσιμο.
Ενα άλλο μείον ειναι οτι το ηχείο εχει πολλές ρυθμίσεις και δυστυχώς επειδή ειναι σχετικά καινούργιας φιλοσοφίας δεν εχουν γίνει μέχρι τώρα οι απαραίτητες μετρήσεις για να βρεθεί η κατάλληλη θέση και να εντοπιστούν τα λάθη του χώρου.Αυτα θέλουν το χρόνο τους και τον κατάλληλο άνθρωπο.
Υπομονή υπάρχει.
Μετα απο σχεδόν δυο μήνες στην κατοχή μου το συστήνω σε αυτούς που θέλουν να ξεφύγουν απο το τριπάκι της τραμπας,των demo συσκευών σε προνομιακή τιμή, του ματσαρισματος των συσκευών, καλωδίων και λοιπών αξεσουάρ.
Δεν ειναι το καλύτερο σύστημα στον πλανήτη αλλά θεωρώ οτι ειναι ιδιαίτερα "τίμιο" με βάση την τιμή του.
Φίλε @iason , Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα
Σου ευχομαι να εισαι παντα γερός και να απολαμβανεις το σύστημά σου οποιο και να ειναι αυτό.