Bullying (Kii Audio Three)

I

iason

Guest
Φίλε iason αν θεωρείς οτι παραμυθιαζεσαι δεν έχω λύση στο πρόβλημά σου;)
Review για τα Κii απο εμένα μην περιμένεις.
Απλά το ηχείο εχει ταιριάξει με τον χωρο μου,ειναι πλήρους φάσματος με πολύ και "ελεγχόμενο" χαμηλό και αυτό του δίνει τη δυνατότητα να εχει τονική ισορροπία.
Στα μείον μέχρι τώρα, η συνδεσμολογία του γιατί δεν έχω καταφέρει να συνδέσω τις πηγές που θέλω με αποτέλεσμα να μην έχω πρόσβαση σε μεγάλο μέρος της δισκοθήκη μου.
Έτσι παίζω με m2tech hiface two δανεικό και computer όπου λόγω απειρίας δεν είμαι ευχαριστημένος μέχρι τώρα απο τα player του computer και το volume control.Ελπιζω με το Kii control να βελτιωθεί όλο το στήσιμο.
Ενα άλλο μείον ειναι οτι το ηχείο εχει πολλές ρυθμίσεις και δυστυχώς επειδή ειναι σχετικά καινούργιας φιλοσοφίας δεν εχουν γίνει μέχρι τώρα οι απαραίτητες μετρήσεις για να βρεθεί η κατάλληλη θέση και να εντοπιστούν τα λάθη του χώρου.Αυτα θέλουν το χρόνο τους και τον κατάλληλο άνθρωπο.
Υπομονή υπάρχει.
Μετα απο σχεδόν δυο μήνες στην κατοχή μου το συστήνω σε αυτούς που θέλουν να ξεφύγουν απο το τριπάκι της τραμπας,των demo συσκευών σε προνομιακή τιμή, του ματσαρισματος των συσκευών, καλωδίων και λοιπών αξεσουάρ.

Δεν ειναι το καλύτερο σύστημα στον πλανήτη αλλά θεωρώ οτι ειναι ιδιαίτερα "τίμιο" με βάση την τιμή του.
Φίλε @iason , Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα:drinks:
Φίλε μου με αυτήν την περιγραφή σου εμένα προσωπικά με κάλυψες 100 %.
Σου ευχομαι να εισαι παντα γερός και να απολαμβανεις το σύστημά σου οποιο και να ειναι αυτό.:drinks:

Κ

κιμωνhifi

Guest
Λογικά όλα τα περί τοποθέτησης και συνδεσμολογίας αλλά μια ιδέα έβγαλες. Σε σχέση με το πριν τι γίνεται; που γέρνει η πλάστιγγα ηχητικά και μόνο; όσον αφορά το easy to use θέμα κρατώ επιφυλάξεις γιατί πριν ναι μεν είχες μανούρα με διάφορα αλλά έπαιζες χωρίς εξάρτηση από υπολογιστή και διάφορα άλλα όπως "Ελπίζω με το Kii control να βελτιωθεί όλο το στήσιμο". Αλλά στην τελική εσύ αποφασίζεις ! καλή συνέχεια.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.591
Ζαπάντη τι έγινε ρε συ? ξύπνησες και θυμήθηκες να μας βρίσεις? Ναι ρε Γαμι@μ@στε , εσύ τι ζόρι τραβάς? έλα να μας πάρεις μάτι. Ελα επίσης να ακούσεις τα δικά μου ενεργά με αναλογικό κρόςς , να μην σου αρέσουνε να σε στείλω να κάνεις παρέα με τον ear.
Χρήστο μας έχεις πρήξει με τα Kii αποφάσισε , ή παίζνε ή ΔΕΝ παίζνε. Μια έλα μια πήγαινε μας ζάλισες με τις μαλ@κίες που αγόρασες. Αποφάσισε επιτέλους.

Reaction score
1.530
Ζαπάντη τι έγινε ρε συ? ξύπνησες και θυμήθηκες να μας βρίσεις? Ναι ρε Γαμι@μ@στε , εσύ τι ζόρι τραβάς? έλα να μας πάρεις μάτι. Ελα επίσης να ακούσεις τα δικά μου ενεργά με αναλογικό κρόςς , να μην σου αρέσουνε να σε στείλω να κάνεις παρέα με τον ear.
Χρήστο μας έχεις πρήξει με τα Kii αποφάσισε , ή παίζνε ή ΔΕΝ παίζνε. Μια έλα μια πήγαινε μας ζάλισες με τις μαλ@κίες που αγόρασες. Αποφάσισε επιτέλους.
Εγω κατάλαβα οτι παιζουν καλά, σηκώνουν βελτίωση αλλα τον έχει πρηξει το λειτουργικό της υπόθεσης.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.994
Ενα άλλο μείον ειναι οτι το ηχείο εχει πολλές ρυθμίσεις και δυστυχώς επειδή ειναι σχετικά καινούργιας φιλοσοφίας
Οι πολλές ρυθμίσεις είναι το "μείον"?
Τι καινούριας φιλοσοφίας;
Ντε γκαντάλαβα τίπουτις.:roflmao:

ΓΑΜΙ3ΣΤ3...
Γκαντάλαβα. :drinks:

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
7.992
Οι πολλές ρυθμίσεις είναι το "μείον"?
Τι καινούριας φιλοσοφίας;
Ντε γκαντάλαβα τίπουτις.:roflmao:

Γκαντάλαβα. :drinks:
Μονο οτι σε συμφερει καταλαβαινεις :lol:

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.698
2015....

View attachment 66417

2016....

View attachment 66418

....τα ηχεία φεύγουν....το δέντρο μένει....απο τη γνωστή διαφήμιση...:drinks:
Εντάξει την βρήκα την διαφορά. Το 2016 λείπει αυτός ο κάδος για τα άπλυτα με τις γιρλάντες , στην φωτό του 2015 είναι αριστερά από το τραπέζι.

:beach:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.437
Και χώρεσε ο ήχος από τα μεγάλα στα μικρά;
Συμπεράσματα από το φωτογραφικό υλικό:

-Η χωρική πληροφορία στην απεικονιζόμενη τοποθέτηση των ΜG 20 φάνταζε με μάγο-εξπέρ αποδράσεων αγωνιζόμενο να διαφύγει από κλειδωμένο χρηματοκιβώτιο στον πάτο της λίμνης.

-Η (φαινομενική) ασύμμετρη κλίση των Maggies δεν ήταν κατ'ανάγκην εξοβελιστέα,αφού αναλόγως της περίστασης θα μπορούσε να εξισορροπήσει διαφορές απόκρισης ανάμεσα στο ζεύγος ηχείων.

-Παρατηρείται τέλος στην πρόσφατη φωτογραφία μετακίνηση του δεξιού Kii κατά τρόπον ώστε η πλευρική επιπλοποιία να μην παρεμβάλλεται στην εκπομπή του άμεσου ήχου από εκείνο.
έχω ρυθμίσει το dsp με ανοικτή :D
δεν ανεβάζω μετρήσεις γιατί θα ψαρώσετε:o
Και με δέντρο και μπιμπλο μαζί,φαντάζομαι...Οι καλλικάντζαροι θα αποκτούν απτή έννοια στη συγκεκριμένη περίπτωση...:D

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.994
Η χωρική πληροφορία στην απεικονιζόμενη τοποθέτηση των ΜG 20 φάνταζε με μάγο-εξπέρ αποδράσεων αγωνιζόμενο να διαφύγει από κλειδωμένο χρηματοκιβώτιο στον πάτο της λίμνης.
Μπα, απλώς λάθος τοποθέτηση. ;)

Η (φαινομενική) ασύμμετρη κλίση των Maggies δεν ήταν κατ'ανάγκην εξοβελιστέα,
Προσπαθείς πολύ να είσαι ευγενικός. :)

Παρατηρείται τέλος στην πρόσφατη φωτογραφία μετακίνηση του δεξιού Kii κατά τρόπον ώστε η πλευρική επιπλοποιία να μην παρεμβάλλεται στην εκπομπή του άμεσου ήχου από εκείνο.
Μένει το αριστερό.:p
Εντάξει, η αρχή έγινε.:D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.994
Να σε ρωτησω κάτι: Σε τι απόσταση ακρόασης τα έχεις ρε συ; Πόσο ακριβώς απέχει το τουιτερ από το αυτί σου οταν κάθεσαι να ακούσεις;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.609
Members
38.210
Νεότερο μέλος
Aris29