Most visitors online was 3430 , on 7 May 2025
σκετο c500 υπαρχει,υπηρχε μαλλον,δεν ξερω ποσο καλος ειναι αλλα στα χρηματα αυτα δεν υπαρχει και αλλη επιλογη.Αzur c500 δεν υπαρχει
Μήπως ξέρει κανείς ποια περίπου χρονιά εμφανίστηκε; (Ιανουάριο του 2005 πάντως, απ'ότι διαβάζω, υπήρχε.)Μου είπαν πως υπάρχει, αλλά πόσων ετών θα είναι...
Στο λινκ του Komhst (στο άλλο thread που έχεις ανοίξει)...Κι'αν υπολογίσεις πως δεν έχει phono stage (άλλα 100 πες), μήπως ο RC-06 στα <450ευρώ είναι καλύτερη λύση;
Συμφωνώ! (δεν ξέρω αν εννοείς ο ολοκληρωμένος να χρησιμοποιεί και το δικό του τελικό στάδιο και να δίνει και σε δεύτερο τελικόΈνα άλλο (κατ' εμέ σημαντικό) plus της λύσης ολοκληρωμένου με pre-out είναι η δυνατότητα διπλοενίσχυσης. Και λέω σημαντικό, γιατί σ' αυτή τη κατηγορία τιμής, η διπλοενίσχυση εξασφαλίζει πολύ μεγαλύτερες ηχητικές διαφορές απ' ότι στα ακριβά μηχανήματα
Πρόσεχε γιατί δεν το κάνουν όλοι οι ολοκληρωμένοι αυτό. Μερικοί δίνουν ή στον δικό τους τελικό ή στον εξωτερικό.Συμφωνώ! (δεν ξέρω αν εννοείς ο ολοκληρωμένος να χρησιμοποιεί και το δικό του τελικό στάδιο και να δίνει και σε δεύτερο τελικό.
Νομίζω ελάχιστοι το κάνουν! Θα ψάξω να τους βρώ, νομίζω πρόσφατα κάποιος έγραψε κάτι σχετικό.Πρόσεχε γιατί δεν το κάνουν όλοι οι ολοκληρωμένοι αυτό. Μερικοί δίνουν ή στον δικό τους τελικό ή στον εξωτερικό.