- Reaction score
- 5
Από Αμερική που ψωνίζω ναι. Και βάζω μέσα και τα μεταφορικά...
ΟΧΙ. Μόνο κάποιες Olympus το κάνουν, με περιορισμούς, και η EOS 1D MKIII2. Η οθόνη lcd δεν λειτουργεί όπως της βιντεοκάμερας δείχνοντας ότι σημαδεύεις?? (όπως στις compact)??
Ευτυχώς...όχι. :shock:Η μηχανή ήρθε!!!
2. Η οθόνη lcd δεν λειτουργεί όπως της βιντεοκάμερας δείχνοντας ότι σημαδεύεις?? (όπως στις compact)?? Αν ναι από ποιά επιλογή ενεργοποιείται γιατί έσκασα στο ψάξιμο.
Η μηχανή ήρθε!!!
Πέμπτη πρωί την παρείγγηλα Τρίτη πρωί ήταν εδώ και την παρέλαβα μαζί με τα αξεσουάρ.
Τι να τον κάνεις;;;;; :shock: :crazy_1:Εγώ σκεφτόμουν για τον κάνον 70-300 is με αρκετή υπομονή για το κόστος του.
Αυτός ο Σίγμας τί τιμή έχει??
Πρόσεξε. Είναι μόνο για crop-frame κάμερες. Μόνο για ψηφιακές με μικρότερα από 35mm φωτοευαίσθητα chips.
Αν (λέω εγώ), θέλεις να χτίσεις ένα σύστημα με το σκεπτικό να σου μείνει ο φακός για όταν πάρεις full-frame κάμερα, δεν σου κάνει.
Βέβαια είναι φθηνός. Μπορεί τότε να υπάρχουν καλύτεροι φακοί έτσι κι αλλιώς.
Απλά στάθμισέ το.
Τι γνώμη έχετε για τους παρακάτω φακούς??
Θέλω κάποιον μεχρι τέλους του έτους μάλλον , για φωτογράφηση σε εσωτερικούς χώρους.
1. sigma 28-105 f/2.8-4.5
2.sigma 17-70 f/2.8 4.5
3.canon 17-85 f/4.0-5.6 is usm
4.canon 28-135 f/3.5-5.6 is usm
φαντάζομαι οι πρώτοι 2 θα είναι πιο φωτεινοί αλλά οι επόμενοι καλύτεροι ποιοτικά και με το σύστημα IS για λιγότερο κουνημένες στις ταχύτητες κάτω του 1/100.
Η γνώμη σας??
Από την στιγμή που δεν έχεις κανέναν σοβαρό -καθημερινής χρήσης-φακό για την μηχανή σου...ένα είναι το δεδομένο.Canon EF 28-105mm f/3.5-4.5 II USM
Tamron SP 17-50/2.8 DI II Canon
Canon EF 28-200mm f/3.5-5.6 USM
Γιαυτούς τους τρείς τί λέτε??