- Reaction score
- 11
H σημασία του "στρωσίματος" στα συγκεκριμένα ηχεία είναι τεράστια! Μετά 250 ώρες παιξίματος επιτέλους ακούω τον ήχο που άκουσα στο studio! Ομολογώ ότι την σχετική παραφιλολογία την θεωρούσα ....
Αυτό είναι θέμα γούστου που έχει ο καθένας μας, προσωπικά τα θεωρώ kitsch... Από ήχο δεν τα έχω ακούσει-δεν ξέρω, ίσως να είναι τα καλύτερα ηχεία του κόσμου....και φυσικά την ωραιότερη εμφάνιση μέχρι σήμερα σε ηχείο, ανεξαρτήτως τιμής!
Ενα ακομη επεισοδιο της σειρας "μικρη-πικρη μου αγαπη" παραγωγη της "caravelle love stories"Eίναι, είναι! :442:
Το θέμα της εμφάνιση είναι υποκειμενικό και τη στιγμή που σου αρέσουν εμένα μου περισσεύουν. Θα συμφωνήσω στο ότι το φινίρισμα τους είναι κορυφαίο και απαντάτε σε ηχεία άνω των 10000 ευρώ.Θα σου το πω πολύ απλά και ότι ήθελε προκύψει! Εγώ είχα στοχοποιήσει Ερμή & Soavo 1 με sub. Όταν άκουσα τα CAV, (ομολογουμένως όχι δίπλα - δίπλα), ενθουσιάστηκα γιατί άκουσα κάτι ανάλογο με τον Ερμή, (υπ' όψην ότι δίέθετα....τέσσερα αυτιά), αλλά σε πολύ λιγότερα χρήματα. Από την άλλη σε πολλά θεωρητικά σημεία τα MDX3 υπερέχουν! Δες 12 ιντσο, ribbon, σύστημα sub-δορυφόρων, πλαϊνά σχήματος βιολοντσέλου για εκμηδενισμό των συντονισμών, και φυσικά την ωραιότερη εμφάνιση μέχρι σήμερα σε ηχείο, ανεξαρτήτως τιμής!