CAV MDX-III

Reaction score
11
Να μπω λιγο στην συζητηση???
Caravelle με τι συνοδα ακους τα CAV???

Πριν κρινεις τα μηχανηματα σου απλα ακουσε καποια αλλα , καλυτερα η χειροτερα δεν εχει σημασια απλα ακουσε.Πολλες φορες θα αισθανθεις οτι στο σπιτι σου ακους καλυτερα, βαρδα μονο μην ακουσεις κατι καλυτερο απο αυτο που εχεις.Απλα πας για δανειο για να το αποκτησεις.Αυτο μαλλον αχουμε ολοι οσοι μας αρεσει εκτος απο την μουσικη και ο καλος ο ηχος
Φίλε akoletsi ευχαρίστως απαντώ:

1) Συνοδεύω με CAV A-12 και PC με HD ήχο από Ίντερνετ αλλά και ριπάρισμα των cd στον σκληρό. (Κατόπιν...εντολών των ειδικών του site). Bέβαια μου λείπει ακόμα το Dac που το θέλω USB 24/96 με balanced εξόδους, αλλά πιστεύω σύντομα να το έχω.

2) Αν κάνεις τον κόπο και δεις λίγο μέσα στα προηγούμενα post του thread, 'εχω πλήρη κατάλογο των ηχείων που έχω ακούσει κάπως η πολύ συστηματικά, τα οποία κατά καιρούς είχα η έλεγξα με την προοπτική της αγοράς η της σύγκρισης με ότι επρόκειτο να αγοράσω.

D

deleted user 10898

Guest
Φίλε akoletsi ευχαρίστως απαντώ:

1) Συνοδεύω με CAV A-12 και PC με HD ήχο από Ίντερνετ αλλά και ριπάρισμα των cd στον σκληρό. (Κατόπιν...εντολών των ειδικών του site). Bέβαια μου λείπει ακόμα το Dac που το θέλω USB 24/96 με balanced εξόδους, αλλά πιστεύω σύντομα να το έχω.
καλα ρε φιλε ακους απο πισι χωρις dac και εισαι τοοσο σιγουρος για τον ηχο των ηχειων σου που εχεις γραψει σε τοσα thread?
κανε λιγο υπομονη να παρεις και καποια πηγη (dac η οτι θες) ακου στο μεταξυ και καποια αλλα συστηματα φιλων σου ωστε να μπορεις να στηριζεις αυτα που γραφεις. μεχρι τοτε.... υπομονη.
φιλικα
Νικος

Reaction score
8
Αγαπητε φιλε caravelle,

Διαβαζω με πολυ μεγαλο ενδιαφερον ολα αυτα που γραφετε και ολα αυτα που σας γραφουν περι των ηχειων σας.

Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι εχετε στην κατοχη σας δυο εξαιρετικα ομορφα ηχεια, τα οποια, απ' οτι λετε παιζουν και καταπληκτικα και δεν εχω κανενα λογω να το αμφισβητησω.(δεν τα εχω ακουσει, πραγμα που δεν σημαινει τιποτα...εξηγω παρακατω).

Το οτι δεν τα εχω ακουσει, πραγματικα δεν σημαινει κατι διοτι....
Δεν μπορω να καταλαβω σε καμια περιπτωση αυτη την εμμονη να προσπαθει καποιος να πεισει καποιον οτι τα ηχεια που εχει ειτε ειναι υποδεεστερα απο καποια αλλα, ειτε ειναι καλυτερα.

Φιλτατε, δεν μπορουν να υπαρχουν τετοιου ειδους διαχωρισμοι.
Ο ηχος ειναι εντελως υποκειμενικος.

Αν υποθεσουμε οτι βρισκονται δυο ατομα στον ιδιο εκπληκτικο χωρο, με τα ιδια καταπληκτικα μηχανηματα αναπαραγωγης, ακουγωντας το ιδιο εκπληκτικο εργο...να ειστε βεβαιος οτι ο ενας απο τους δυο πιθανον να πει...:τι αηδειες ειναι αυτες που ακουω.(παντα σε επιπεδο ηχου, οχι εργου)

Τι φανταζεστε λοιπον, οτι αυτος ο τυπος ειναι κουφος ??? ειναι κακογουστος, κανει λαθος ???

Τιποτα απο ολα αυτα δεν ισχυει. Απλα δεν του αρεσει αυτο το ακουσμα. Και εχει απολυτο δικιο. Φυσικα και ο αλλος, αυτος που του αρεσει το συγκεκριμενο ακουσμα και αυτος δικιο εχει.

Ολα αυτα τα τελεια μηχανηματα που χρησιμοποιησαμε, μηπως τελκα δεν ηταν τελεια ??? Διοτι για να ειναι τελεια θα πρεπει να εχουν την 100% αποδοχη και αυτο ειναι ουτοπικο.

Καταληγοντας, θελω να πω οτι συμφωνω εκτως των αλλων μαζι σας, σε οτι αφορα τα συμφεροντα και τις προκαταληψεις που φυσικα υπαρχουν.

Καλες ακροασεις μα τα πραγματικα υπεροχα ηχεια σας,

Καλη Χρονια

Φιλικα
Β.Β

Reaction score
11
καλα ρε φιλε ακους απο πισι χωρις dac και εισαι τοοσο σιγουρος για τον ηχο των ηχειων σου που εχεις γραψει σε τοσα thread?
κανε λιγο υπομονη να παρεις και καποια πηγη (dac η οτι θες) ακου στο μεταξυ και καποια αλλα συστηματα φιλων σου ωστε να μπορεις να στηριζεις αυτα που γραφεις. μεχρι τοτε.... υπομονη.
φιλικα
Νικος
Ρε φίλε το ότι ΑΥΤΗ την στιγμή μου λείπει το DAC δεν σημαίνει ότι δεν έχω ακούσει από πολλές και διάφορες πηγές! Ωστόσο για μένα η βασική σύγκριση γίνεται με αυτό που άκουγα πριν και με ότι άκουσα στο studio! Tώρα ως προς την "σιγουριά", θα έλεγα πως όχι δεν είμαι σίγουρος! Είμαι απλά ενθουσιασμένος! Σίγουρος ίσως να μην υπάρξω ποτέ!

Για τα πολλά thread ζητάω συγγνώμη... Θα τα περιορίσω! Στο συγκεκριμένο πάντως είχα γράψει τον Αύγουστο για το στρώσιμο και τίποτε άλλο. Πριν λίγες μέρες άρχισε να ξετυλίγεται πάλι το κουβάρι εντελώς απρόοπτα μετά από ερώτηση φίλου.

Εσύ όμως αλήθεια γιατί γράφεις σε τόσα thread? (Άλλο αν εγώ βρίσκω ενδιαφέροντα αυτά που λες!).

Reaction score
11
Αγαπητε φιλε caravelle,

Διαβαζω με πολυ μεγαλο ενδιαφερον ολα αυτα που γραφετε και ολα αυτα που σας γραφουν περι των ηχειων σας.

Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι εχετε στην κατοχη σας δυο εξαιρετικα ομορφα ηχεια, τα οποια, απ' οτι λετε παιζουν και καταπληκτικα και δεν εχω κανενα λογω να το αμφισβητησω.(δεν τα εχω ακουσει, πραγμα που δεν σημαινει τιποτα...εξηγω παρακατω).

Το οτι δεν τα εχω ακουσει, πραγματικα δεν σημαινει κατι διοτι....
Δεν μπορω να καταλαβω σε καμια περιπτωση αυτη την εμμονη να προσπαθει καποιος να πεισει καποιον οτι τα ηχεια που εχει ειτε ειναι υποδεεστερα απο καποια αλλα, ειτε ειναι καλυτερα.

Φιλτατε, δεν μπορουν να υπαρχουν τετοιου ειδους διαχωρισμοι.
Ο ηχος ειναι εντελως υποκειμενικος.

Αν υποθεσουμε οτι βρισκονται δυο ατομα στον ιδιο εκπληκτικο χωρο, με τα ιδια καταπληκτικα μηχανηματα αναπαραγωγης, ακουγωντας το ιδιο εκπληκτικο εργο...να ειστε βεβαιος οτι ο ενας απο τους δυο πιθανον να πει...:τι αηδειες ειναι αυτες που ακουω.(παντα σε επιπεδο ηχου, οχι εργου)

Τι φανταζεστε λοιπον, οτι αυτος ο τυπος ειναι κουφος ??? ειναι κακογουστος, κανει λαθος ???

Τιποτα απο ολα αυτα δεν ισχυει. Απλα δεν του αρεσει αυτο το ακουσμα. Και εχει απολυτο δικιο. Φυσικα και ο αλλος, αυτος που του αρεσει το συγκεκριμενο ακουσμα και αυτος δικιο εχει.

Ολα αυτα τα τελεια μηχανηματα που χρησιμοποιησαμε, μηπως τελκα δεν ηταν τελεια ??? Διοτι για να ειναι τελεια θα πρεπει να εχουν την 100% αποδοχη και αυτο ειναι ουτοπικο.

Καταληγοντας, θελω να πω οτι συμφωνω εκτως των αλλων μαζι σας, σε οτι αφορα τα συμφεροντα και τις προκαταληψεις που φυσικα υπαρχουν.

Καλες ακροασεις μα τα πραγματικα υπεροχα ηχεια σας,

Καλη Χρονια

Φιλικα
Β.Β

Αγαπητέ κύριε noizmaker, το μήνυμά σας διακρίνεται και λάμπει όπως η προσωπικότητά σας! Σας ευχαριστώ πολύ!

Καλή χρονιά!

D

deleted user 10898

Guest
Ρε φίλε το ότι ΑΥΤΗ την στιγμή μου λείπει το DAC δεν σημαίνει ότι δεν έχω ακούσει από πολλές και διάφορες πηγές! Ωστόσο για μένα η βασική σύγκριση γίνεται με αυτό που άκουγα πριν και με ότι άκουσα στο studio! Tώρα ως προς την "σιγουριά", θα έλεγα πως όχι δεν είμαι σίγουρος! Είμαι απλά ενθουσιασμένος! Σίγουρος ίσως να μην υπάρξω ποτέ!

Για τα πολλά thread ζητάω συγγνώμη... Θα τα περιορίσω! Στο συγκεκριμένο πάντως είχα γράψει τον Αύγουστο για το στρώσιμο και τίποτε άλλο. Πριν λίγες μέρες άρχισε να ξετυλίγεται πάλι το κουβάρι εντελώς απρόοπτα μετά από ερώτηση φίλου.

Εσύ όμως αλήθεια γιατί γράφεις σε τόσα thread? (Άλλο αν εγώ βρίσκω ενδιαφέροντα αυτά που λες!).
ακριβως, εισαι ενθουσιασμενος οπως ημουν εγω οταν πηρα τα ηχεια μου. τοτε ακουγα απο οτι ευρισκα. μετα ακουγα απο ps3. μετα πηρα ενα firewire apogee dac και ξαναενθουσιαστηκα. ομως στο μεταξυ πηγα και ακουσα αλλα συστημα απο ιδιασ τιμης μεχρι αστρονομικης σε σχεση με το δικο μου. εστι καταλαβαινα σιγα σιγα τι ηθελα και τι μου λειπει. ετσι το apogee dac εγινε non oversampling dac με λαμπιτσα στην εξοδο. εκει επαθα την πλακα μου. συνεχισα ομως να ακουω αλλα συστηματα οταν ειχα την ευκαιρια και καταλαβα και αλλα πολλα πραγματα τα οποια με οδηγουν σε αλλη αναβαθμιση (σε αλλο θρεντ).
ολα αυτα φιλικα. δεν εχεις πηγη δεν γινεται να υποστηριζεις τοσο τα ηχεια σου, τα αδικεις και τα ιδια αφου θα παιξουν καλυτερα. ΑΚΟΥ ομως σε καθε ευκαιρια οτι μπορεις. εαν εχεις μακ ελα να σου δωσω το apogee να παιξεις τα 24/96 να παθεις πλακα.
οσο για το ποσα γραφεις δεν θα το κρινω εγω ουτε εσυ το ποσα γραφω εγω. εχω ομως δικαιωμα να κρινω και να απανταω στα γραφωμενα σου. ετσι μονο θα παμε λιγουλακι παρακατω... ελπιζω προς την σωστη κατευθυνση (εστω κατ'εμε)
Νικος

Reaction score
11
ακριβως, εισαι ενθουσιασμενος οπως ημουν εγω οταν πηρα τα ηχεια μου. τοτε ακουγα απο οτι ευρισκα. μετα ακουγα απο ps3. μετα πηρα ενα firewire apogee dac και ξαναενθουσιαστηκα. ομως στο μεταξυ πηγα και ακουσα αλλα συστημα απο ιδιασ τιμης μεχρι αστρονομικης σε σχεση με το δικο μου. εστι καταλαβαινα σιγα σιγα τι ηθελα και τι μου λειπει. ετσι το apogee dac εγινε non oversampling dac με λαμπιτσα στην εξοδο. εκει επαθα την πλακα μου. συνεχισα ομως να ακουω αλλα συστηματα οταν ειχα την ευκαιρια και καταλαβα και αλλα πολλα πραγματα τα οποια με οδηγουν σε αλλη αναβαθμιση (σε αλλο θρεντ).
ολα αυτα φιλικα. δεν εχεις πηγη δεν γινεται να υποστηριζεις τοσο τα ηχεια σου, τα αδικεις και τα ιδια αφου θα παιξουν καλυτερα. ΑΚΟΥ ομως σε καθε ευκαιρια οτι μπορεις. εαν εχεις μακ ελα να σου δωσω το apogee να παιξεις τα 24/96 να παθεις πλακα.
οσο για το ποσα γραφεις δεν θα το κρινω εγω ουτε εσυ το ποσα γραφω εγω. εχω ομως δικαιωμα να κρινω και να απανταω στα γραφωμενα σου. ετσι μονο θα παμε λιγουλακι παρακατω... ελπιζω προς την σωστη κατευθυνση (εστω κατ'εμε)
Νικος
Φίλε VET, όπως θα διαπιστώσεις ανατρέχοντας λίγο πίσω στο thread, είμαι... παληός και δεν ακούω για πρώτη φορά στη ζωή μου!

Σε ευχαριστώ για την προσφορά αλλά έχω pc!

Eσύ έθιξες το ζήτημα των πολλών δικών μου thread! Eγώ δεν είχα υπ΄όψη μου να ασχοληθώ μαζί σου!

Reaction score
11
Να πω τώρα προς μεγάλη ικανοποίηση των φίλων και "φίλων" του site και ορισμένα αρνητικά η "αρνητικά;"

D

deleted user 10898

Guest
βρε φιλε μου, προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις οτι σε 3 μηνες μπορει να μετανιωσεις για ολα αυτα που γραφεις. το ιδιο παθαινω και εγω οταν ενθουσιαζομαι.
το οτι εισαι παλιος σημαινει οτι εχεις εμπειριες και οτι θα επρεπε να ξερεις οτι ενα σημερινο συστημα δεν εχει σχεση με των περασμενων δεκαετιων. αντε τα λεμε...

Reaction score
11
βρε φιλε μου, προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις οτι σε 3 μηνες μπορει να μετανιωσεις για ολα αυτα που γραφεις. το ιδιο παθαινω και εγω οταν ενθουσιαζομαι.
το οτι εισαι παλιος σημαινει οτι εχεις εμπειριες και οτι θα επρεπε να ξερεις οτι ενα σημερινο συστημα δεν εχει σχεση με των περασμενων δεκαετιων. αντε τα λεμε...

1) Δεν συγκρίνω μόνο με συστήματα των περασμένων δεκαετιών αλλά και με τα τελευταία μοντέλα 2007-2008, όπως θα έβλεπες εαν έκανες τον κόπο να ρίξεις μία ματιά στον κατάλογο που έχω βάλει σε προηγούμενα posts!

2) Aπό την απόκτησή τους έχουν περάσει περίπου πέντε μήνες και ο ενθουσιασμός διαρκεί! Επειδή όμως διαπιστώνω ότι σε συναρπάζει η ιδέα του να ...το μετανοιώσω, σου υπόσχομαι να κάνω την καλύτερη δυνατή προσπάθεια!

Reaction score
250
Απάντηση: CAV MDX-III

Η απόδοση ενός ηχείου σχετίζεται με:

1) Από την εφαρμοζόμενη σχεδιαστική αντίληψη και από την ποιότητα των μονάδων-φορέα των μονάδων-κυκλωμάτων διαχωρισμού-γενικότερης κατασκευής .

1) Τον χώρο στον οποίο τοποθετείται (σχήμα , μέγεθος ,διαστάσεις,συντονισμοί υλικών, χρόνος αντήχησης-ηχοαπορρόφηση-ηχοδιάχυση κ.λ.π.) .

2) Την θέση στην οποία τοποθετείται.

3) Τα συνοδά μηχανήματα συμπεριλαμβανομένων των καλωδίων διασύνδεσης .

4) Την υποκειμενική προσέγγιση του ακροατή.

Με βάση τα ανωτέρω ο μόνος τρόπος για να έχει σαφή άποψη κάποιος για το αν του κάνει ένα ηχείο είναι να το ακούσει στο σπίτι του με την μεθόδευση που τον βολεύει. Κατά συνέπεια το τι είπε ή έγραψε ο οποιοσδήποτε ή το τι άκουσε κάπου αλλού δεν προοιωνίζει για το τι θα ακούσει και στο σπίτι του μετά την αγορά!

Επίσης σήμερα δεν υπάρχουν κακά ηχεία ! Η τεχνογνωσία είναι διάχυτη και προσβάσιμη και τα μετρητικά συστήματα προσιτά στον οιονδήποτε!

Άρα το cav (αν και δεν έχει audiophile γονίδια ) μπορεί κάλλιστα να είναι ένα καλό ηχείο που υπό συνθήκες μπορεί να αποδώσει καλύτερα από ένα άλλο πολυδιαφημισμένο που απλά δεν το ευνοούν οι ίδιες συνθήκες.
Συνεπώς ο ενθουσιασμός του caravelle μπορεί να είναι απόλυτα δικαιολογημένος. Ενδέχεται βέβαια να υπαγορεύεται από άλλη αφετηρία αλλά αυτό είναι άλλο θέμα ....

Reaction score
11
Re: Απάντηση: CAV MDX-III

Συνεπώς ο ενθουσιασμός του caravelle μπορεί να είναι απόλυτα δικαιολογημένος. Ενδέχεται βέβαια να υπαγορεύεται από άλλη αφετηρία αλλά αυτό είναι άλλο θέμα ....
Κύριε Τσαντουλή σας ευχαριστώ πολύ για την εμπεριστατωμένη ανάλυσή σας!

Στο τέλος βέβαια με τον υπαινιγμό σας με ... σφάξατε λιγάκι, αλλά δεν πειράζει. Να ξέρετε ότι ουδεμία επαγγελματική σχέση έχω με το αντικείμενο! Κάθε, (καλοπροαίρετος), έλεγχος δεκτός είτε κατ΄ ιδίαν είτε δημοσίως! Θα σας δώσω πάντως και μία μικρή εξήγηση για την περίπτωσή μου: παθιάζομαι με ότι μου αρέσει!

Αλήθεια γιατί δεν έχει audiophile γονίδια το cav?

Reaction score
250
Απάντηση: Re: Απάντηση: CAV MDX-III

Κύριε Τσαντουλή σας ευχαριστώ πολύ για την εμπεριστατωμένη ανάλυσή σας!

Στο τέλος βέβαια με τον υπαινιγμό σας με ... σφάξατε λιγάκι, αλλά δεν πειράζει. Να ξέρετε ότι ουδεμία επαγγελματική σχέση έχω με το αντικείμενο! Κάθε, (καλοπροαίρετος), έλεγχος δεκτός είτε κατ΄ ιδίαν είτε δημοσίως! Θα σας δώσω πάντως και μία μικρή εξήγηση για την περίπτωσή μου: παθιάζομαι με ότι μου αρέσει!
........
Ο οποιοσδήποτε γράφει εδώ μέσα (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου ) θα μπορούσε κάλλιστα να "προωθεί" κάποιο προϊόν.
Αυτό δεν σημαίνει ότι συμβαίνει στην προκείμενη περίπτωση. Αναπόφευκτα όμως ο κακοπροαίρετος ή ο συνωμοσιολόγος θα κάνει τις σκέψεις του είτε αφορούν σε σένα είτε σε εμένα είτε στον οιονδήποτε άλλον.

..........

Αλήθεια γιατί δεν έχει audiophile γονίδια το cav?

Για πολλούς (κατά την γνώμη μου κακώς) μετράνε τα λογότυπα-ταμπέλες και η ιστορία της φίρμας στον high end audiophile
χώρο !
H CAV δεν είναι B&W ,KEF, WILSON κ.λ.π. Είναι και κινέζικη.
Αυτά σε μένα δεν λένε τίποτε απολύτως!
Για κάποιους άλλους λένε όμως (δυστυχώς) πολλά....

Reaction score
11
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: CAV MDX-III

Ο οποιοσδήποτε γράφει εδώ μέσα (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου ) θα μπορούσε κάλλιστα να "προωθεί" κάποιο προϊόν.
Αυτό δεν σημαίνει ότι συμβαίνει στην προκείμενη περίπτωση. Αναπόφευκτα όμως ο κακοπροαίρετος ή ο συνωμοσιολόγος θα κάνει τις σκέψεις του είτε αφορούν σε σένα είτε σε εμένα είτε στον οιονδήποτε άλλον.

Για πολλούς (κατά την γνώμη μου κακώς) μετράνε τα λογότυπα-ταμπέλες και η ιστορία της φίρμας στον high end audiophile
χώρο !
H CAV δεν είναι B&W ,KEF, WILSON κ.λ.π. Είναι και κινέζικη.
Αυτά σε μένα δεν λένε τίποτε απολύτως!
Για κάποιους άλλους λένε όμως (δυστυχώς) πολλά....

Ας μην ξεχνάμε όμως και το πως ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ αυτές οι εταιρείες και πόσα ΛΑΘΟΣ προϊόντα κατά καιρούς διοχέτευσαν στην αγορά που έσπευσαν μετά να τα δορθώσουν!

Από την άλλη ο νεοφώτιστος, κατά τεκμήριο, πρέπει να τα δώσει όλα, (Ευρωπαϊκά υλικά-τεχνογνωσία, άριστη ποιότητα κατασκευής, χαμηλή τιμή στην προκειμένη περίπτωση), για να ανατρέψει το κατεστημένο και να βρει την θέση που του αρμόζει, την οποία ΚΑΝΕΙΣ δεν διατίθεται να του χαρίσει! Επίσης μετά την τεχνολογική επίδειξη της Κίνας κατά την Ολυμπιάδα, τολμάει κανείς να αμφισβητεί ακόμα το επίπεδό της; Φυσικά όπως παντού έτσι και εδώ υπάρχουν καλά και κακκά προϊόντα!

Ωστόσο σαν Έλληνας, θα προτιμούσα να μην είχαν πάρει αυτήν την τροπή τα πράγματα η τουλάχιστον να υπήρχε μία άλλη κοινωνική-πολιτική πραγματικότητα εκεί, αλλά...

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: CAV MDX-III

Η απόδοση ενός ηχείου σχετίζεται με:
.

3) Τα συνοδά μηχανήματα συμπεριλαμβανομένων των καλωδίων διασύνδεσης .

4) Την υποκειμενική προσέγγιση του ακροατή.

.
αυτα τα 2 σχολιαζω με καλη προθεση. οποιος θελει να ακουσει ας ακουσει...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εγώ πάλι εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω την ανάγκη να αποδείξουμε ότι αυτός που εκφράζει κακή άποψη για τα ηχεία μας, είναι κουφός, τρελός, συμφεροντολόγος, προκατειλημμένος κλπ. Επίσης μου φαίνεται πολύ αστείο το επιχείρημα ότι "άκουσα ό,τι υπάρχει σε αυτό το price range και κατέληξα στο συγκεκριμένο, οπότε αντικειμενικά είναι και το καλύτερο".

Ξαναλέω για πολλοστή φορά.
Πρώτον, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχωνόμαστε και να προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι η επιλογή μας είναι η καλύτερη του χωριού. Δεύτερον, μιας και υπάρχει πάντα η περίπτωση να κάνουμε λάθος, καλό είναι να είμαστε μετριοπαθείς στις κρίσεις μας και να βάζουμε πριν από οτιδήποτε λέμε το γνωστό IMHO. Ακόμη και οι πιο έμπειροι και γνώστες στον χώρο, κάνουν τρομερά λάθη.

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Φιλτατε, δεν μπορουν να υπαρχουν τετοιου ειδους διαχωρισμοι. Ο ηχος ειναι εντελως υποκειμενικος.
Βασίλη θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω καθέτως και οριζοντίως. Δύο έμπειροι ακροατές που έχουν μάθει να ακούν σωστά, σπανίως θα έχουν τόσο μεγάλη απόκλιση στις προτιμήσεις τους. Παρόλα αυτά, όταν αυτό συμβεί, ένας από τους δύο έχει δίκιο. Όχι και οι δύο.

...

Reaction score
498
Το καλό είναι καλό έστω κι αν τα δυο καλά είναι διαφορετικά.Δύο έμπειροι ακροατές όπως λέει και ο Νίκος θα καταλάβουν εάν κάτι είναι πραγματικά καλό έστω κι αν διαφωνήσουν ως προς το ποιο είναι το καλύτερο..

Ξεκολλήστε με τα "συμφέροντα και τις προκαταλήψεις"...Μην βλέπετε φαντάσματα.Σε όποιον δεν αρέσει κάτι συγκεκριμένο είναι εγκάθετος,πληρωμένος ή έχει προκατάληψη?Έλεος πια με αυτή την καραμέλα..

Για μένα εάν κάτι παίζει παίζει.Τέλος.Όσο πρακατάληψη και να έχεις θα το παραδεχτείς εάν κάτι είναι πολύ καλό.Το μόνο που δεν φαίνεται με το μάτι και το αυτί είναι η αξιοπιστία..

D

deleted user 10898

Guest
Εγώ πάλι εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω την ανάγκη να αποδείξουμε ότι αυτός που εκφράζει κακή άποψη για τα ηχεία μας, είναι κουφός, τρελός, συμφεροντολόγος, προκατειλημμένος κλπ. Επίσης μου φαίνεται πολύ αστείο το επιχείρημα ότι "άκουσα ό,τι υπάρχει σε αυτό το price range και κατέληξα στο συγκεκριμένο, οπότε αντικειμενικά είναι και το καλύτερο".

Ξαναλέω για πολλοστή φορά.
Πρώτον, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχωνόμαστε και να προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι η επιλογή μας είναι η καλύτερη του χωριού. Δεύτερον, μιας και υπάρχει πάντα η περίπτωση να κάνουμε λάθος, καλό είναι να είμαστε μετριοπαθείς στις κρίσεις μας και να βάζουμε πριν από οτιδήποτε λέμε το γνωστό IMHO. Ακόμη και οι πιο έμπειροι και γνώστες στον χώρο, κάνουν τρομερά λάθη.

...
αντε ρε Νικο, τι μ'αφηνεις μονο μου?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.870
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef