- Reaction score
- 11
Το περασμένο καλοκαίρι που αγόρασα, είχαν τιμή καταλόγου 3.000 € το ζευγάρι.
Κύριε Τσαρούχα λέγοντας κάτι τέτοιο καθόλου δεν αναφέρομαι σε εσάς που στο λίγο διάστημα που βρίσκομαι κοντά σας έως τώρα, διαμόρφωσα απέναντί σας μία αντίληψη σεβασμού και μεγάλου ενδιαφέροντος για τις πάντα πολύ τεκμηριωμένες απόψεις σας!Δηλαδή όποιος δεν γουστάρει τα CAV έχει είτε συμφέροντα είτε προκαταλήψεις; Λίγο κοντόφθαλμη δεν είναι αυτή η λογική; Την ξανασυνάντησα πρόσφατα με κάτι Analysis Ωμέγα. Γιατί τέτοιο άγχος αγαπητέ;
...
Aυτό που με απασχολεί μετά την σύμπλευση που πέτυχα με τις τις αντιλήψεις σας, είναι ότι υπάρχουν και κάποιοι άτιμοι reviewer, ξέρω πόσο πολύ τους "εκιμάτε" και εσείς, οι οποίοι εν κατακλείδι αναφέρουν για τα εν λόγω ηχεία:Aυτο με τα συμφεροντα και τις προκαταληψεις πολυ μου καθεται ρε παιδι μου. Αγαπητε συμφορουμιτη επειδη δεν λες να καταλαβεις ουτε συμφεροντα εχω ουτε προκαταληψεις. Αγαπαω τον καλο ηχο και τα μηχανηματα αναπαραγωγης, ειναι μερος της ζωης μου. Ειμαι πολυ περισσοτερο χομπιστας και ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΣ απο εσας. Επειδη λοιπον τα cav εχουν τα καλυτερα καλωδια του κοσμου τα καλυτερα μεγαφωνα και τις καλυτερες καμπινες σχεδιασμενα απο διασημους σχεδιαστες - δημιουργους του χωρου τοτε τι αγχωνεστε? Ειναι λοιπον προφανες οτι ολοι εμεις οι λοιποι ειμαστε ηλιθιοι που ακουμε απο αλλα ηχεια εκτως των cav. Καλη χρονια να εχετε αγαπητε και καλες ακροασεις...
Aυτό που με απασχολεί μετά την σύμπλευση που πέτυχα με τις τις αντιλήψεις σας, είναι ότι υπάρχουν και κάποιοι άτιμοι reviewer, ξέρω πόσο πολύ τους "εκιμάτε" και εσείς, οι οποίοι εν κατακλείδι αναφέρουν για τα εν λόγω ηχεία:
α) ο Έλληνας: "... με επιβλητική ποιότητα κατασκευής ... αποτελούν μία ιδιαίτερα ολοκληρωμένη πρόταση που μπορεί να προσαρμοστεί λόγω του πολύ ελεγχόμενου χαμηλού και σε μικρομεσαίους χώρους. Ταυτόχρονα προσφέρει ιδιαίτερα διαυγή και χωρίς χρωματισμούς μεσοϋψηλή περιοχή και σημαντικά αποθέματα πρόσληψης ισχύος. Αν και τα χρήματα που απαιτούνται για την αγορά τους δεν μπορούν να θεωρηθούν λίγα, είναι σίγουρο πως ηχείο με αντίστοιχο μέγεθος, σχεδίαση και ποιότητα κατασκευής δεν πρόκειται να βρείτε ακόμα και αν πληρώσετε 50% παραπάνω"
β)ο...βάρβαρος: "VERDICT: The looks AND, (η υπογράμμιση στο and δική μου), the sound of MDX-III belie their asking price.
Φυσικά τα ΚΑΤΑΠΤΙΣΤΑ κείμενά τους είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένου και εάν θέλετε τα επισυνάπτω, ούτως ώστε όλοι μαζί να τους αποδώσουμε την δέουσα χλεύη!
Φυσικά και έχεις δίκηο φίλε μου! Ωστόσο είναι ένα στοιχείο στο οποίο αναγκάζομαι να καταφύγω όταν από κάποιον που κατά τεκμήριο θεωρείται εξαιρετικά ειδικός, αναφέρεται ότι τα συγκεκριμένα ηχεία είναι καλά μόνο για ... στατική χρήση!!! Εν πάσει περιπτώσει αφού η δική μου επιλογή του μη ειδικού γίνεται προσπάθεια να διασυρθεί με τέτοιον τρόπο, ας ακουστούν και οι απόψεις κάποιων που ασχολήθηκαν σοβαρά με το εν λόγω αντικείμενο ως ειδικοί!Δεν εχω ακουσει τα συγκεκριμενα ηχεια ,οποτε θα περιοριστω σ ενα σχολιο για τους ρηβιουερς.
Εκαστος εξ αυτων ,θελω να πιστευω, εκφερει την προσωπικη και υποκειμενικη του αποψη, η οποια δεν αποτελει πανακεια.
Δέχομαι την απάντηση, αλλά η ερώτηση δεν αφορούσε υποχρεωτικά εμένα. Δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα στο εκατομμύριο να μπορέσουμε να πείσουμε κάποιον ότι ένας συγκεκριμένος ήχος είναι ο καλύτερος που υπάρχει ή έστω, καλύτερος από άλλους, εάν αυτός δεν πειστεί μόνος του. Δυστυχώς, το λεγόμενο "καλυτερόμετρο" δεν έχει εφευρεθεί ποτέ. Μερικά τεχνικά δεδομένα μπορούμε να αναφέρουμε αλλά και πάλι υπάρχουν σοβαρές επιφυλάξεις όταν καλούμαστε να βγάλουμε ένα πόρισμα. Φυσικά μερικά εξόφθαλμα θέματα εξαιρούνται...Κύριε Τσαρούχα λέγοντας κάτι τέτοιο καθόλου δεν αναφέρομαι σε εσάς που στο λίγο διάστημα που βρίσκομαι κοντά σας έως τώρα, διαμόρφωσα απέναντί σας μία αντίληψη σεβασμού και μεγάλου ενδιαφέροντος για τις πάντα πολύ τεκμηριωμένες απόψεις σας!
Με την ευκαιρία να ρωτήσω, χωρίς ίχνος άγχους η ειρωνικής διάθεσης: τα έχετε ακούσει με ενδιαφέρον και καλή διάθεση τα εν λόγω ηχεία και με τι set up?
Eυχαριστώ για την τοποθέτησή σου! Θα προσθέσω μόνο ότι οι κυρίες που έρχονται για πρώτη φορά στο σπίτι, και μετά από προτροπή δική μου, αρέσκονται στο... χάδι του ηχείου! Δεν γίνεται να μην το πω αυτό όσο και να προκαλεί! Δεν έχω ξανασυναντήσει παρόμια αντίδραση για άλλο βιομηχανικό προϊόν! Ίσως θα συνέβαινε αν είχα μία PORSCHE? 'Οσοι από εσάς έχετε θα ξέρετε!Το θέμα της εμφάνιση είναι υποκειμενικό και τη στιγμή που σου αρέσουν εμένα μου περισσεύουν. Θα συμφωνήσω στο ότι το φινίρισμα τους είναι κορυφαίο και απαντάτε σε ηχεία άνω των 10000 ευρώ.
Αν θέλετε και όποτε μπορέσετε ακούστε τα ποιό συστηματικά, γιατί η cav έχει κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια χωρίς αυτό φυσικά να προεξοφλεί το αποτέλεσμα! Σε όλα όσα λέτε λίγο - πολύ συμφωνώ!Είναι δικαίωμά σου να σου αρέσουν, όπως και δικαίωμα του καθενός να μην του αρέσουν. :126:
...
Δεν λέω συχνά "ποτέ", μόνο... πότε πότε. :114: Παρόλα αυτά, αν οι συγκυρίες το επιτρέψουν φυσικά και θα τα ακούσω.Αν θέλετε και όποτε μπορέσετε ακούστε τα ποιό συστηματικά, γιατί η cav έχει κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια χωρίς αυτό φυσικά να προεξοφλεί το αποτέλεσμα!
Εντάξει και να μην τα καταφέρετε, μιας και έχει αρκετό κρύο, υπάρχει πάντα η λύση του τζακιού. Το έχω κάνει, δοκιμασμένα πράγματα λέμε. :137:Στο μεταξύ προχωρώ στην εξέλιξη ενός συστήματος μετάδοσης hi fi μουσικής μέσω γραπτών μηνυμάτων sms, νοημάτων, κραδασμών και πυροτεχνημάτων, ούτως ώστε τα ηχεία μου να παίξουν ενεργό ρόλο με τον τρόπο που τους αξίζει! Δηλαδή τον στατικό! Τι λέτε; Έχω ελπίδες να τα καταφέρω;:142:
Ποια εταιρία είναι αυτή εάν επιτρέπεται φίλε μου?.....A και μην το ξεχάσω!(Παρά λίγο...). Φυσικά και ακούγοντας ΟΛΗ την γκάμα των ηχείων, που είναι τα καλύτερα χωρίς καμμία εξαίρεση, γνωστής εταιρείας που λειτουργεί ... εκτός συναγωνισμού!
Θα.... προσπαθήσω να θυμηθώ και θα σου πω.Ποια εταιρία είναι αυτή εάν επιτρέπεται φίλε μου?