CAV MDX-III

Reaction score
10
Άμα αυτό το ηχείο έχει σχήμα βιολοντσέλου το Sarastro έχει σχήμα πιάνου.:116:

Καλή Χρονιά!

Reaction score
2
Αγαπητε κυριε caravelle. Νομιζω οτι εχετε παρεξηγησει. Τα ηχεια σας δεν τα βλεπω σαν αντιπαλα με τα δικα μου(της orpheus audio) αλιμονο, υπαρχουν πολλες σοβαρες εταιριες στον χωρο με χρονια στην πλατη οσον αφορα τον ανταγωνισμο. Με τα cav ποτε δεν το ειδα ετσι...ανταγωνιστικα. Για να τελειωνει η ιστορια, καλα κανετε και πιστευετε οτι εχετε τα καλυτερα ηχεια στον πλανητη με αυτα τα τελεια χαρακτηριστικα, ομως δυστυχως επισης οσες φορες ετυχε να τα ακουσω, θα προτιμουσα τελικα να μην παιζανε καθολου. Για στατικα μοντελα μια χαρα ειναι, και αρκετα εντυπωσιακα οπως ολα τα προιοντα της cav. Απο ουσια ομως απλα δεν. Δεν πειραζει καποια στιγμη μπορει να ακουσετε καποιο πραγματικα καλο ηχειο και να αναθεωρησετε. Τωρα αν και δεν ειμαι οπαδος του ηχου της Ελληνικης spectrum ειναι ιεροσυλια τουλαχιστον, να συγκρινετε το "βιολονσελο" σας με τον Ερμη. Φιλικα και καλη σας χρονια.

Reaction score
11
Κύριε Μιχαήλο τελικά ανακάλυψα, μετά την τεκμηριωμένη απάντησή σας ότι συμφωνώ απόλυτα μαζί σας και γι' αυτό σκοπεύω να προβώ στις παρακάτω ενέργειες:

1) Kόβω τα χοντρά και άριστης ποιότητας καλώδια σύνδεσης των ηχείων που παρέχει η CAV με τα ηχεία της, και καρφώνω ειδικές τάβλες στην πρόσοψή τους για να διασφαλίσω ότι πλέον θα λειτουργούν μόνο έτσι όπως τους αξίζει! Δηλαδή στατικά!

2) Τα cav πράγματι δεν πρόκειται να είναι ανταγωνιστικά προς τα δικά σας, κυρίως για έναν πολύ απλό λόγο: απευθύνονται σε "θύματα" σαν και μένα με τα οποία "θα πρέπει να τελειώνει η ιστορία", άρα μετά την υποχρεωτική μαζική αυτοκτονία μας δεν θα υπάρχει αγοραστικό κοινό για τα cav, συνεπώς μηδέν ανταγωνισμός!

3) Μέχρι τώρα έχω ακούσει είτε συγκριτικά είτε μεμονωμένα:

α')Τον Ερμή (τον προηγούμενο)
β')Τα Αίολος (δεν ξέρω μοντέλλο)
γ')Τα Celestion Ditton 44
δ')Tα Β & W 601, 605 (;)
ε')Τα Analysis omega
ς')Τα QUAD τα τελευταία (ηλεκτροστατικά)
ζ')Τα Soavo 1 Yamaha
η')Tα Μonitor Audio (ασημένια σειρά)
θ')Τα Κef Q 7 (;)

Λόγω του συνδυασμού των οικονομικών δεδομένων και της βλακείας που με χαραχτηρίζει κατέληξα έτσι.... ετοιμοθάνατος...

4)Σε αυτό τον κόσμο άλλοι αρέσκονται στα βιολοντσέλα και άλλοι στις βιόλες που λέγονται συμφέροντα-προκαταλήψεις. Τι να κάνουμε;

Καλή χρονιά!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δηλαδή όποιος δεν γουστάρει τα CAV έχει είτε συμφέροντα είτε προκαταλήψεις; Λίγο κοντόφθαλμη δεν είναι αυτή η λογική; Την ξανασυνάντησα πρόσφατα με κάτι Analysis Ωμέγα. Γιατί τέτοιο άγχος αγαπητέ;

...

Reaction score
4
Το θετικο του πραγματος ειναι οταν τα βαρεθεις θα εχεις διπλες πιθανοτητες να βρεις ενα ηχειο στα ιδια λεφτα που να σε γεμιζει.(τουλαχιστον ηχητικα).

Reaction score
2
Aυτο με τα συμφεροντα και τις προκαταληψεις πολυ μου καθεται ρε παιδι μου. Αγαπητε συμφορουμιτη επειδη δεν λες να καταλαβεις ουτε συμφεροντα εχω ουτε προκαταληψεις. Αγαπαω τον καλο ηχο και τα μηχανηματα αναπαραγωγης, ειναι μερος της ζωης μου. Ειμαι πολυ περισσοτερο χομπιστας και ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΣ απο εσας. Επειδη λοιπον τα cav εχουν τα καλυτερα καλωδια του κοσμου τα καλυτερα μεγαφωνα και τις καλυτερες καμπινες σχεδιασμενα απο διασημους σχεδιαστες - δημιουργους του χωρου τοτε τι αγχωνεστε? Ειναι λοιπον προφανες οτι ολοι εμεις οι λοιποι ειμαστε ηλιθιοι που ακουμε απο αλλα ηχεια εκτως των cav. Καλη χρονια να εχετε αγαπητε και καλες ακροασεις...

Reaction score
11
Δηλαδή όποιος δεν γουστάρει τα CAV έχει είτε συμφέροντα είτε προκαταλήψεις; Λίγο κοντόφθαλμη δεν είναι αυτή η λογική; Την ξανασυνάντησα πρόσφατα με κάτι Analysis Ωμέγα. Γιατί τέτοιο άγχος αγαπητέ;

...
Κύριε Τσαρούχα λέγοντας κάτι τέτοιο καθόλου δεν αναφέρομαι σε εσάς που στο λίγο διάστημα που βρίσκομαι κοντά σας έως τώρα, διαμόρφωσα απέναντί σας μία αντίληψη σεβασμού και μεγάλου ενδιαφέροντος για τις πάντα πολύ τεκμηριωμένες απόψεις σας!
Με την ευκαιρία να ρωτήσω, χωρίς ίχνος άγχους η ειρωνικής διάθεσης: τα έχετε ακούσει με ενδιαφέρον και καλή διάθεση τα εν λόγω ηχεία και με τι set up?

Reaction score
11
Aυτο με τα συμφεροντα και τις προκαταληψεις πολυ μου καθεται ρε παιδι μου. Αγαπητε συμφορουμιτη επειδη δεν λες να καταλαβεις ουτε συμφεροντα εχω ουτε προκαταληψεις. Αγαπαω τον καλο ηχο και τα μηχανηματα αναπαραγωγης, ειναι μερος της ζωης μου. Ειμαι πολυ περισσοτερο χομπιστας και ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΣ απο εσας. Επειδη λοιπον τα cav εχουν τα καλυτερα καλωδια του κοσμου τα καλυτερα μεγαφωνα και τις καλυτερες καμπινες σχεδιασμενα απο διασημους σχεδιαστες - δημιουργους του χωρου τοτε τι αγχωνεστε? Ειναι λοιπον προφανες οτι ολοι εμεις οι λοιποι ειμαστε ηλιθιοι που ακουμε απο αλλα ηχεια εκτως των cav. Καλη χρονια να εχετε αγαπητε και καλες ακροασεις...
Aυτό που με απασχολεί μετά την σύμπλευση που πέτυχα με τις τις αντιλήψεις σας, είναι ότι υπάρχουν και κάποιοι άτιμοι reviewer, ξέρω πόσο πολύ τους "εκιμάτε" και εσείς, οι οποίοι εν κατακλείδι αναφέρουν για τα εν λόγω ηχεία:

α) ο Έλληνας: "... με επιβλητική ποιότητα κατασκευής ... αποτελούν μία ιδιαίτερα ολοκληρωμένη πρόταση που μπορεί να προσαρμοστεί λόγω του πολύ ελεγχόμενου χαμηλού και σε μικρομεσαίους χώρους. Ταυτόχρονα προσφέρει ιδιαίτερα διαυγή και χωρίς χρωματισμούς μεσοϋψηλή περιοχή και σημαντικά αποθέματα πρόσληψης ισχύος. Αν και τα χρήματα που απαιτούνται για την αγορά τους δεν μπορούν να θεωρηθούν λίγα, είναι σίγουρο πως ηχείο με αντίστοιχο μέγεθος, σχεδίαση και ποιότητα κατασκευής δεν πρόκειται να βρείτε ακόμα και αν πληρώσετε 50% παραπάνω"

β)ο...βάρβαρος: "VERDICT: The looks AND, (η υπογράμμιση στο and δική μου), the sound of MDX-III belie their asking price.

Φυσικά τα ΚΑΤΑΠΤΙΣΤΑ κείμενά τους είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένου και εάν θέλετε τα επισυνάπτω, ούτως ώστε όλοι μαζί να τους αποδώσουμε την δέουσα χλεύη!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: CAV MDX-III

Aυτό που με απασχολεί μετά την σύμπλευση που πέτυχα με τις τις αντιλήψεις σας, είναι ότι υπάρχουν και κάποιοι άτιμοι reviewer, ξέρω πόσο πολύ τους "εκιμάτε" και εσείς, οι οποίοι εν κατακλείδι αναφέρουν για τα εν λόγω ηχεία:

α) ο Έλληνας: "... με επιβλητική ποιότητα κατασκευής ... αποτελούν μία ιδιαίτερα ολοκληρωμένη πρόταση που μπορεί να προσαρμοστεί λόγω του πολύ ελεγχόμενου χαμηλού και σε μικρομεσαίους χώρους. Ταυτόχρονα προσφέρει ιδιαίτερα διαυγή και χωρίς χρωματισμούς μεσοϋψηλή περιοχή και σημαντικά αποθέματα πρόσληψης ισχύος. Αν και τα χρήματα που απαιτούνται για την αγορά τους δεν μπορούν να θεωρηθούν λίγα, είναι σίγουρο πως ηχείο με αντίστοιχο μέγεθος, σχεδίαση και ποιότητα κατασκευής δεν πρόκειται να βρείτε ακόμα και αν πληρώσετε 50% παραπάνω"

β)ο...βάρβαρος: "VERDICT: The looks AND, (η υπογράμμιση στο and δική μου), the sound of MDX-III belie their asking price.

Φυσικά τα ΚΑΤΑΠΤΙΣΤΑ κείμενά τους είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένου και εάν θέλετε τα επισυνάπτω, ούτως ώστε όλοι μαζί να τους αποδώσουμε την δέουσα χλεύη!

Δεν εχω ακουσει τα συγκεκριμενα ηχεια ,οποτε θα περιοριστω σ ενα σχολιο για τους ρηβιουερς.
Εκαστος εξ αυτων ,θελω να πιστευω, εκφερει την προσωπικη και υποκειμενικη του αποψη, η οποια δεν αποτελει πανακεια.

Reaction score
11
Re: Απάντηση: Re: CAV MDX-III

Δεν εχω ακουσει τα συγκεκριμενα ηχεια ,οποτε θα περιοριστω σ ενα σχολιο για τους ρηβιουερς.
Εκαστος εξ αυτων ,θελω να πιστευω, εκφερει την προσωπικη και υποκειμενικη του αποψη, η οποια δεν αποτελει πανακεια.
Φυσικά και έχεις δίκηο φίλε μου! Ωστόσο είναι ένα στοιχείο στο οποίο αναγκάζομαι να καταφύγω όταν από κάποιον που κατά τεκμήριο θεωρείται εξαιρετικά ειδικός, αναφέρεται ότι τα συγκεκριμένα ηχεία είναι καλά μόνο για ... στατική χρήση!!! Εν πάσει περιπτώσει αφού η δική μου επιλογή του μη ειδικού γίνεται προσπάθεια να διασυρθεί με τέτοιον τρόπο, ας ακουστούν και οι απόψεις κάποιων που ασχολήθηκαν σοβαρά με το εν λόγω αντικείμενο ως ειδικοί!

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.427
Τα συγκεκριμένα ηχεία τα έχω ακούσει σε συνθήκες άγνωστες για εμένα (χώρος, συνοδά) οπότε οποιοδήποτε συμπέρασμα το κρατάω για εμένα αφού δεν έχει νόημα.

Αυτό που μου είναι αδύνατο να κατανοήσω είναι η άποψη περί ωραίου και καλόγουστου.

Γιατί τόσος ρατσισμός? Γιατί δεν έχουμε μάθει να αναγνωρίζουμε και να δεχόμαστε το προσωπικό γούστο και την άποψη κάποιου ή ακόμα περισσότερο τη κουλτούρα ολόκληρων λαών?

Αυτό που για εμάς είναι όμορφο για εκατομμύρια άλλους είναι κακόγουστο και τούμπαλιν.

Μήπως εν τέλει είναι πρόβλημα του χαρακτήρα κάποιου η μη αποδοχή των επιλογών κάποιου άλλου και όχι του ίδιου του προσώπου που επιλέγει?

Απόψεις υπάρχουν όσες και οι κάτοικοι αυτού του πλανήτη. Νομίζω ότι μπορούμε να προσεγγίσουμε καλοπροαίρετα κάθε τι που δε συνάγει με το προσωπικό μας γούστο.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κύριε Τσαρούχα λέγοντας κάτι τέτοιο καθόλου δεν αναφέρομαι σε εσάς που στο λίγο διάστημα που βρίσκομαι κοντά σας έως τώρα, διαμόρφωσα απέναντί σας μία αντίληψη σεβασμού και μεγάλου ενδιαφέροντος για τις πάντα πολύ τεκμηριωμένες απόψεις σας!
Με την ευκαιρία να ρωτήσω, χωρίς ίχνος άγχους η ειρωνικής διάθεσης: τα έχετε ακούσει με ενδιαφέρον και καλή διάθεση τα εν λόγω ηχεία και με τι set up?
Δέχομαι την απάντηση, αλλά η ερώτηση δεν αφορούσε υποχρεωτικά εμένα. Δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα στο εκατομμύριο να μπορέσουμε να πείσουμε κάποιον ότι ένας συγκεκριμένος ήχος είναι ο καλύτερος που υπάρχει ή έστω, καλύτερος από άλλους, εάν αυτός δεν πειστεί μόνος του. Δυστυχώς, το λεγόμενο "καλυτερόμετρο" δεν έχει εφευρεθεί ποτέ. Μερικά τεχνικά δεδομένα μπορούμε να αναφέρουμε αλλά και πάλι υπάρχουν σοβαρές επιφυλάξεις όταν καλούμαστε να βγάλουμε ένα πόρισμα. Φυσικά μερικά εξόφθαλμα θέματα εξαιρούνται...

Εγώ στην θέση σας, θα δεχόμουν απλά την απόψεις των άλλων, χωρίς να προσπαθώ να κατανοήσω το γιατί, ειδικά εάν δεν εκπέμπω με κάποιον στο ίδιο μήκος κύματος. Αν το καλοσκεφτείτε, δεν έχει νόημα να ψάξει κάποιος τις αιτίες διότι δεν υπάρχει σημείο αναφοράς. Δεν έχουμε όλοι, ούτε τις ίδιες ακουστικές προτιμήσεις ούτε και τις ίδιες γνώσεις. Θα μου πείτε και που πάμε, στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα; Όχι βέβαια. Στα ανώτερα επίπεδα ενασχόλησης, θα διαπιστώσετε ότι οι απόψεις σε πολύ γενικές γραμμές συγκλίνουν. Σπάνια αναφέρονται μεγάλες αποκλίσεις και αυτές αφορούν επί μέρους θέματα. Και όσο παράξενο κι αν φαίνεται, η σύγκλιση δεν οφείλεται στο γνωστό "αφού τρώνε τόσα εκατομμύρια μύγες σκ@τά, θα είναι νόστιμα". Εδώ υπάρχει όμως μια λούμπα που συνοψίζεται στο τι σημαίνει έμπειρος ακροατής. (Εδώ να δείτε διαφωνίες). Για να σας δώσω να καταλάβετε, μπορεί τα ηχεία που έχει στο σπίτι του ο κος Μιχαηλός να είναι 100 φορές καλύτερα από τα δικά σας και αν πάτε να τα ακούστε να πείτε, "ε σιγά το πράγμα". Εγώ ή ο κος Μιχαηλός αν ακούσουμε ο ένας το σύστημα του άλλου, μάλλον δύσκολα θα πούμε το ίδιο, αν και πάντα υπάρχει αυτή η πιθανότητα. :114:

Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος λοιπόν, να προσπαθούμε να πείσουμε τον συνομιλητή μας ότι μια συσκευή είναι η καλυτερότερη του χωριού. Δεν υπάρχει κανένα αντικειμενικό επιχείρημα που μπορεί να μας βοηθήσει, απλά χάνουμε τον χρόνο μας. Εφόσον τα ηχεία αυτά σας κάνουν, εμένα προσωπικά μου περισσεύουν. Η προσωπική μου άποψη γι αυτά όμως, δεν μπορεί να αλλάξει απλά επειδή τα χρησιμοποιείτε εσείς. Οι επαφές μου με τα ηχεία της cav είναι σύντομες και δεν θυμάμαι να σου πω το setup. Επειδή ακριβώς ήταν σύντομες έγραψα ότι ελπίζω να μην τα αδικώ, αν και δεν μπορώ να σου κρύψω την ανισορροπία που διαπίστωσα σε αυτά τα ακούσματα. Δεν λέει απολύτως τίποτα όμως αυτό και μην αισθάνεσαι την ανάγκη να αποδείξεις ότι τα ηχεία είναι καλά, είτε γενικώς, είτε απλά για τα χρήματά τους.

Είναι δικαίωμά σου να σου αρέσουν, όπως και δικαίωμα του καθενός να μην του αρέσουν. :126:

...

Reaction score
11
Το θέμα της εμφάνιση είναι υποκειμενικό και τη στιγμή που σου αρέσουν εμένα μου περισσεύουν. Θα συμφωνήσω στο ότι το φινίρισμα τους είναι κορυφαίο και απαντάτε σε ηχεία άνω των 10000 ευρώ.
Eυχαριστώ για την τοποθέτησή σου! Θα προσθέσω μόνο ότι οι κυρίες που έρχονται για πρώτη φορά στο σπίτι, και μετά από προτροπή δική μου, αρέσκονται στο... χάδι του ηχείου! Δεν γίνεται να μην το πω αυτό όσο και να προκαλεί! Δεν έχω ξανασυναντήσει παρόμια αντίδραση για άλλο βιομηχανικό προϊόν! Ίσως θα συνέβαινε αν είχα μία PORSCHE? 'Οσοι από εσάς έχετε θα ξέρετε!

Συμφωνώ και με όσα λες στο τελευταίο post!

Reaction score
11
Είναι δικαίωμά σου να σου αρέσουν, όπως και δικαίωμα του καθενός να μην του αρέσουν. :126:

...
Αν θέλετε και όποτε μπορέσετε ακούστε τα ποιό συστηματικά, γιατί η cav έχει κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια χωρίς αυτό φυσικά να προεξοφλεί το αποτέλεσμα! Σε όλα όσα λέτε λίγο - πολύ συμφωνώ!

Στο μεταξύ προχωρώ στην εξέλιξη ενός συστήματος μετάδοσης hi fi μουσικής μέσω γραπτών μηνυμάτων sms, νοημάτων, κραδασμών και πυροτεχνημάτων, ούτως ώστε τα ηχεία μου να παίξουν ενεργό ρόλο με τον τρόπο που τους αξίζει! Δηλαδή τον στατικό! Τι λέτε; Έχω ελπίδες να τα καταφέρω;:142:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αν θέλετε και όποτε μπορέσετε ακούστε τα ποιό συστηματικά, γιατί η cav έχει κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια χωρίς αυτό φυσικά να προεξοφλεί το αποτέλεσμα!
Δεν λέω συχνά "ποτέ", μόνο... πότε πότε. :114: Παρόλα αυτά, αν οι συγκυρίες το επιτρέψουν φυσικά και θα τα ακούσω.

Στο μεταξύ προχωρώ στην εξέλιξη ενός συστήματος μετάδοσης hi fi μουσικής μέσω γραπτών μηνυμάτων sms, νοημάτων, κραδασμών και πυροτεχνημάτων, ούτως ώστε τα ηχεία μου να παίξουν ενεργό ρόλο με τον τρόπο που τους αξίζει! Δηλαδή τον στατικό! Τι λέτε; Έχω ελπίδες να τα καταφέρω;:142:
Εντάξει και να μην τα καταφέρετε, μιας και έχει αρκετό κρύο, υπάρχει πάντα η λύση του τζακιού. Το έχω κάνει, δοκιμασμένα πράγματα λέμε. :137:

...

Reaction score
11
Eπίσης θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχετε ζήσει, (με τον πληθυντικό εννοώ όλους τους φίλους του site), το breathtaking phenomenon, (πιάσιμο αναπνοής από την ισχύ του αισθητικού αποτελέσματος), που έχω βιώσει στις παρακάτω περιπτώσεις:

1)Mε άγνωστο μουσικό κομμάτι που παιζόταν σε άγνωστο τότε σε μένα σύστημα σε ηλικία 11 ετών. (Αρχή του πάθους).

2)Με το "Let me roll it" από το "Band on the run", και ηχεία τα Celestion Ditton 44 Monitor (τα πρώτα μου).

3)Με το "summer time" του e.z Louis, από επιλογές μπλουζ, με ηχεία τα Β & W 601 συνεπικουρούμενα από το Sunfire true subwoofer..

3)Mε την ορχήστρα "Αγίου Μαρτίνου των Αγρών", (νομίζω), στο Μέγαρο Μουσικής, παίζοντας Μότσαρτ.

4)Με ένα Αυγουστιάτικο φεγγάρι και τον ήχο τρομπέττας από φορητό, που έπαιζε το "σιωπητήριο", στην παραλία στο "κόκκινο λιμανάκι", στο Μάτι.

5)Με το "Εl cascabel", από τα "Latin" toυ Νταλάρα και ηχεία τον Ερμή της A.S. σε studio. (Προηγούμενο μοντέλλο).

6)Με το "Brandenburg Concerto No. 5 in D major I Allegro" και το τρίο του Jacques Loussier, από το "Τhe Bach Book". Ηχεία τα Cav mdx3 στην καλύτερή τους φόρμα.

.....A και μην το ξεχάσω!(Παρά λίγο...). Φυσικά και ακούγοντας ΟΛΗ την γκάμα των ηχείων, που είναι τα καλύτερα χωρίς καμμία εξαίρεση, γνωστής εταιρείας που λειτουργεί ... εκτός συναγωνισμού!

Reaction score
498
.....A και μην το ξεχάσω!(Παρά λίγο...). Φυσικά και ακούγοντας ΟΛΗ την γκάμα των ηχείων, που είναι τα καλύτερα χωρίς καμμία εξαίρεση, γνωστής εταιρείας που λειτουργεί ... εκτός συναγωνισμού!
Ποια εταιρία είναι αυτή εάν επιτρέπεται φίλε μου?

Reaction score
0
Να μπω λιγο στην συζητηση???
Caravelle με τι συνοδα ακους τα CAV???ρωταω επειδη πολλες φορες τα συνοδα αδυνατουν να βγαλουν τις αδυναμιες-ξεγυμνωσουν ενα μουσικο κομματι.Δεν κρινω τα CAV μην παρεξηγηθω. Εναν Α10 που ειχα καποια περιοδο της μουσικης ζωης μου με μια μικρη αλλαγη στις λαμπες επαιζε θαυμασια.
Εξαλου η μουσικη ειναι κατι τοσο προσωπικο, αλλοι θελουν μονιτορ,αλλοι χρωματισμο , αλλοι λαμπα.Εαν εσενα σου αρεσει αυτο που ακους αδιαφορεις για τις γνωμες των αλλων.Αλλα πιστεψε λεω οτι εχω πολυ καλο ηχο, πολλοι φιλοι συμφωνουν, πολλοι απο το φορουμ μου λενε παιζεις πολυ καλα αλλα οταν πηγαινω σε ενα φιλο με magnepan νομιζω οτι εχω ραδιακι.
Ο ηχος ειναι .....αστα να πανε
Μολις ακουσεις οχι το καλο, αλλα το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ξαφνικα αρρωσταινεις και νομιζεις οτι φταινε τ ακαλωδια η ηχογραφηση, το ρευμα, κτλ
Για να μην μακρυλογω :
Πριν κρινεις τα μηχανηματα σου απλα ακουσε καποια αλλα , καλυτερα η χειροτερα δεν εχει σημασια απλα ακουσε.Πολλες φορες θα αισθανθεις οτι στο σπιτι σου ακους καλυτερα, βαρδα μονο μην ακουσεις κατι καλυτερο απο αυτο που εχεις.Απλα πας για δανειο για να το αποκτησεις.Αυτο μαλλον αχουμε ολοι οσοι μας αρεσει εκτος απο την μουσικη και ο καλος ο ηχος

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.870
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef