CAV MDX-III

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Επειδή μάλλον ο Κος Μαρκουλής δεν πρόσεξε τις τιμές των υλικών, και συγκεκριμένα των αντιστάσεων, θα σου πω ότι ο κλάδος του γούφερ είναι δεύτερης τάξης όπως και ο κλάδος του μεγαφώνου των μεσαίων όσον αφορά το βαθυπερατό τμήμα του.

Θεωρώ πως το όλο πανηγύρι ρωτάω εδώ ρωτάω εκεί έχει κουράσει και ουσιαστικά δεν ενδιαφέρει κανέναν.

Reaction score
11
Θεωρώ πως το όλο πανηγύρι ρωτάω εδώ ρωτάω εκεί έχει κουράσει και ουσιαστικά δεν ενδιαφέρει κανέναν.
Δεν καταλαβαίνω την λέξη "πανηγύρι", νομίζω αντιμετωπίζω εσένα και το site σοβαρά, και το "έχει κουράσει". Εγώ εδώ μέσα διασκεδάζω και το ίδιο κάνουν και οι άλλοι! Μήπως ενοχλώ;

Με την ευκαιρία είδα ότι σου εύχονται οι φόλοι σου χρόνια πολλά!
Χρόνια πολλά λοιπόν και από εμένα!

:107:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Σε ευχαριστώ πολύ για τα χρόνια πολλά.

<<Το κουράζει>> έχει να κάνει με το μηρυκασμό ενός θέματος που αφορά το ηχείο σου και μόνο, πόσο μάλλον το κροσόβερ του.

Το πόσο σοβαρά αντιμετωπίζεις το σάιτ τη στιγμή που κάνεις και αλλού τις ίδιες ερωτήσεις και σε περίπτωση διαφορετικής απάντησης αναφέρεις το θέμα ξεκινώντας με το: Και μια εκπληξούλα... ειλικρινά δεν ξέρω.

Reaction score
11
Το thread αυτό, την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, έχει 8822 αριθμό επισκεψιμότητας. Απ΄ότι βλέπω είναι ένα από τα λίγα που φθάνει τέτοιο νούμερο, χωρίς να ανήκει στους υπεύθυνους του site. Άρα ενδιαφέρει, την στιγμή μάλιστα που δεν έχει ξεφύγει από την κεντρική ιδέα που είναι αναφορές πάσης φύσεως σχετικές με το συγκεκριμένο ηχείο.

Όσο για τις ερωτήσεις δεν τις κάνω "ΑΛΛΟΥ", αλλά στους πλέον αρμόδιους, (κατασκευαστή, αντιπρόσωπο), προκειμένου να ακουστεί και η άλλη άποψη με τρόπο υπεύθυνο και σοβαρό, δεδομένου ότι σε ότι εγώ δεν είμαι γνώστης θεωρώ πως είναι σκόπιμο να αντλώ την πλέον έγκυρη πληροφόρηση, η τουλάχιστον αυτή που την συγκεκριμένη στιγμή θεωρώ τέτοια.

Άλλωστε παρατηρώ το φαινόμενο της ειρωνείας έναντι ανθρώπων που, όπως εγώ, δεν είναι γνώστες κάποιων αντικειμένων και προσπαθούν αυθαίρετα να στηρίξουν κάποιες θέσεις, με αποτέλεσμα την γελιοποίησή τους. Έτσι λοιπόν αποφάσισα ότι ο μόνος τρόπος να μην υποστώ την ανώφελη αυτή διαδικασία, που δεν οδηγεί πουθενά, θα ήταν να προσκομίζω στοιχεία και όχι ανερμάτιστες απόψεις, που θα έχουν κάτι να προσφέρουν στο site σας, (μας;).

Φίλε PeterMeni, κάποτε ένας Αμερικανός καθηγητής βραβεύτηκε στην διατριβή του επειδή "απέδειξε" ότι εμείς οι Έλληνες σταθήκαμε τελικά κατώτεροι των περιστάσεων. Ένα από τα βασικά στοιχεία του πολιτισμού μας, εκτός των άλλων, είναι η και αντίληψη περί του ότι θα πρέπει ο καθένας να μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Το συγκεκριμένο site βέβαια, σαν δημόσιο μέσο επικοινωνίας και άσχετα από το σε ποιόν, (ποιούς), ανήκει, επιτελεί ΚΑΙ ένα τέτοιο σκοπό! Μήπως κάνω λάθος;

Reaction score
141
τι ενοεις οτι εμεις οι Ελληνες σταθηκαμε τελικα κατωτεροι των περιστασεων.Τελικα,και ποιων περιστασεων.

Reaction score
11
τι ενοεις οτι εμεις οι Ελληνες σταθηκαμε τελικα κατωτεροι των περιστασεων.Τελικα,και ποιων περιστασεων.
Στάσου να ξεκαθαρίσουμε κάτι: εκείνος το είπε και εκείνος το εννοεί, γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε και το "απέδειξε" εντός εισαγωγικών.

Reaction score
141
Στάσου να ξεκαθαρίσουμε κάτι: εκείνος το είπε και εκείνος το εννοεί, γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε και το "απέδειξε" εντός εισαγωγικών.

και εκεινοι τον βραβευσαν ε;:112:

Reaction score
11
Kαι για του λόγου το αληθές:

ΣΕ διαγωνισμό που έγινε στην Ουάσινγκτον, (περί το 1930), για τον καταλληλότερο χαρακτηρισμό ενός λαού, εκείνου που θα παρουσιάζει καλύτερα την ψυχολογία του, έλαβαν μέρος περίπου ένα εκατομμύριο άτομα. Δεκαπενταμελής επιτροπή από επιστήμονες επέλεξε ομόφωνα και βράβευσε τον δικαστή Ν. Κέλλυ για τον επιτυχημένο χαρακτηρισμό του Έλληνα.

«Ενώπιον του Δικαστηρίου της Αδέκαστης Ιστορίας, γράφει ο δικαστής, ο Ελληνας αποκαλύφθηκε πάντοτε κατώτερος των περιστάσεων, αν και από διανοητικής απόψεως, κατείχε πάντοτε τα πρωτεία.

Ο Έλληνας είναι ευφυέστατος αλλά και εγωιστής, δραστήριος αλλά και αμέθοδος, φιλότιμος αλλά γεμάτος προλήψεις, θερμόαιμος, ανυπόμονος αλλά και πολεμιστής.

Έκτισε τον Παρθενώνα και αφού μέθυσε από την αίγλη του, τον άφησε αργότερα να γίνει στόχος των ερίδων, ανέδειξε τον Σωκράτη για να τον δηλητηριάσει, θαύμασε τον Θεμιστοκλή για να τον εξορίσει, υπηρέτησε τον Αριστοτέλη για να τον καταδιώξει, γέννησε τον Βενιζέλο για να τον δολοφονήσει.

Έκτισε το Βυζάντιο για να το εκτουρκίσει, έφερε το `21 για να το διακυβεύσει, δημιούργησε το 1909 για να το λησμονήσει.

Τριπλασίασε την Ελλάδα και παραλίγο να τη θάψει.

Κόπτεται τη μία στιγμή για την αλήθεια και την άλλη μισεί αυτόν που αρνιέται να υπηρετήσει το ψέμα.

Παράξενο πλάσμα, ατίθασο, περίεργο, εγωπαθές και σοφόμωρο, ο Έλληνας. Λυπηθείτε τον, θαυμάστε τον αν θέλετε. Κι αν μπορείτε προσπαθήστε να τον ταξινομήσετε».

:110:

Reaction score
498
Επειδή κάπου εδώ το έχω χάσει, το ρεζουμέ ποιό είναι?

Πως σε όσους δεν μας αρέσουν τα CAV είμαστε κατώτεροι των περιστάσεων? :114:

Reaction score
10

Μικρέ χαζούλη, πόσα λίγα ξέρεις τελικά...:142:

Reaction score
11

"Διαφωνώ με αυτό που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες". Από το αρχαιοελληνικό "πάταξον μεν άκουσον δε". Μήπως σήμερα, ενώ έχουν αυξηθεί τα μέσα, έχει μειωθεί η διάθεσή μας να καταλάβουμε;

Reaction score
141
"Διαφωνώ με αυτό που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες". Από το αρχαιοελληνικό "πάταξον μεν άκουσον δε". Μήπως σήμερα, ενώ έχουν αυξηθεί τα μέσα, έχει μειωθεί η διάθεσή μας να καταλάβουμε;

εγω θα ελεγα:να προσπαθησουμε να καταλαβουμε.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Το thread αυτό, την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, έχει 8822 αριθμό επισκεψιμότητας. Απ΄ότι βλέπω είναι ένα από τα λίγα που φθάνει τέτοιο νούμερο, χωρίς να ανήκει στους υπεύθυνους του site. Άρα ενδιαφέρει, την στιγμή μάλιστα που δεν έχει ξεφύγει από την κεντρική ιδέα που είναι αναφορές πάσης φύσεως σχετικές με το συγκεκριμένο ηχείο.

Όσο για τις ερωτήσεις δεν τις κάνω "ΑΛΛΟΥ", αλλά στους πλέον αρμόδιους, (κατασκευαστή, αντιπρόσωπο), προκειμένου να ακουστεί και η άλλη άποψη με τρόπο υπεύθυνο και σοβαρό, δεδομένου ότι σε ότι εγώ δεν είμαι γνώστης θεωρώ πως είναι σκόπιμο να αντλώ την πλέον έγκυρη πληροφόρηση, η τουλάχιστον αυτή που την συγκεκριμένη στιγμή θεωρώ τέτοια.

Άλλωστε παρατηρώ το φαινόμενο της ειρωνείας έναντι ανθρώπων που, όπως εγώ, δεν είναι γνώστες κάποιων αντικειμένων και προσπαθούν αυθαίρετα να στηρίξουν κάποιες θέσεις, με αποτέλεσμα την γελιοποίησή τους. Έτσι λοιπόν αποφάσισα ότι ο μόνος τρόπος να μην υποστώ την ανώφελη αυτή διαδικασία, που δεν οδηγεί πουθενά, θα ήταν να προσκομίζω στοιχεία και όχι ανερμάτιστες απόψεις, που θα έχουν κάτι να προσφέρουν στο site σας, (μας;).

Φίλε PeterMeni, κάποτε ένας Αμερικανός καθηγητής βραβεύτηκε στην διατριβή του επειδή "απέδειξε" ότι εμείς οι Έλληνες σταθήκαμε τελικά κατώτεροι των περιστάσεων. Ένα από τα βασικά στοιχεία του πολιτισμού μας, εκτός των άλλων, είναι η και αντίληψη περί του ότι θα πρέπει ο καθένας να μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Το συγκεκριμένο site βέβαια, σαν δημόσιο μέσο επικοινωνίας και άσχετα από το σε ποιόν, (ποιούς), ανήκει, επιτελεί ΚΑΙ ένα τέτοιο σκοπό! Μήπως κάνω λάθος;

Αγαπητέ φίλε από όσο πολύ καλά γνωρίζεις η εγγραφή στην ιστοσελίδα αυτή δεν απαιτεί κανενός είδους γνώσεις ως προϋπόθεση.

Ο καθένας δε που θέτει κάποιο ερώτημα, αναλόγως των γνώσεων και των εμπειριών που υπάρχουν, παίρνει μια απάντηση, άσχετα αν τον ικανοποιεί ή όχι.

Θεωρώ πως σε ελάχιστες, και μεμονωμένες, περιπτώσεις υπήρξαν ειρωνικά σχόλια σε θέμα που ετέθη με τον πρέπον τρόπο.
Γίνεται πιστεύω κάθε προσπάθεια να μην επαναληφθούν αλλά είναι και η ανθρώπινη φύσης στη μέση.

Αυτό που σου καταλογίζω είναι πως από τη στιγμή που θεωρείς αξιόπιστη και αξιόλογη πηγή πληροφοριών για το θέμα σου τον κατασκευαστή και τον αντιπρόσωπο, και πολύ καλά κάνεις κατά τη γνώμη μου, δεν βλέπω το λόγο να θέτεις παράλληλα το ίδιο ερώτημα εδώ. Πόσο μάλλον που μετά, σε περίπτωση διαφορετικής απάντησης σχολιάζεις με <<ιδιαίτερο>> τρόπο.

Και μια γενική παρατήρηση μιας και έγινε αναφορά και σε ιστορικά στοιχεία.

Ουκ εν το πωλώ το ευ... έλεγαν οι πρόγονοι μας που σημαίνει πως ο μεγάλος αριθμός θεάσεων δεν κατοχυρώνει και τη ποιότητα του αντικειμένου.

Reaction score
11
Απάντηση: Re: CAV MDX-III

Σινικό, ελαστικό, τείχος! (Για near field ακροάσεις, που για το συγκεκριμένο ηχείο είναι τα 2m - 2 1/2 m που ακούω εγώ.).

Απαραίτητο για μεταξένια πρίμα! (Τον προαναφερόμενο διαχύτη τον κατάργησα!).
Πολλές οι εικασίες περί του γιατί, αλλά προτιμώ να μείνουν μετέωρες!

Και η πλήρης δικαίωση από την CAV! Το νέο ΜD-X3 S εφοδιασμένο με .... Σινικό τείχος !!!

Reaction score
11
Απάντηση: CAV MDX-III

Επανέρχομαι με μία

Ανακοίνωση:

Πρόσφατα ανακάλυψα κάποια βελτίωση που μπορεί να γίνει στα ηχεία αυτά, (CAV md-ex3g), με κόστος 1 (ένα) € και μέσα σε πέντε λεπτά από κάθε ειδικό η μη.

Οι διάφορες κατά καιρούς βελτιώσεις έχουν αποδώσει από 1% έως 5% (ας πούμε).

Εδώ μιλάμε για βελτίωση 50%! (90% θα ήθελα να πω αλλά δεν το λέω για να μην φανώ ακόμα περισσότερο γραφικός.).

Για να μην ταλαιπωρώ τους συμφορουμίτες, δεν προχωράω σε εξηγήσεις. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ευχαρίστως να το παρουσιάσω είτε εδώ η με pm.

Σας ευχαριστώ.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef