- Reaction score
- 11
Nikos Tsarouchas
Διαχειριστής
Re: Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;
Originally Posted by DOL FON
Πλακάκια τέλος, επιθεώρηση δεκτή.
Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται...
Τώρα κανονικά δεν έπρεπε να σου μιλάω. Αφήνεις να νομίζουν όλοι ότι η φασαρία με το Πρόεδρο στο διπλανό Ράντζο έγινε για μια φωτογραφία.
Στη πραγματικότητα, όμως, ποιος ξέρει τι τον ποτίσατε και τι τον ταΐσατε τον χριστιανό στη Θεσσαλονίκη, η αφεντομουτσουνάδα σου και ο έτερος Καπαδόκης o EAR.
Το πλακώσατε στους άσσους και τα μηδενικά, με τόσο μικρή βαθμολογία δεν θα άντεχα ούτε εγώ…
Tώρα σφυρίζεις κλέφτικα και πας για ψάρεμα…Αίσχος!!!
Εντάξει θα πω την αλήθεια αλλά χωρίς πολλές λεπτομέρειες διότι με δεσμεύει η "καρέκλα". Η φασαρία έγινε για μια γυναίκα, μια γυναίκα που μοιάζει με το ανθρωπάκι της michelin. Πρέπει να σου πω δε, ότι εκτός από εμένα, λεπτομέρειες γνωρίζει και ο g.kar.
...
ΖΙΤΩ ΤΩ ΣΧΩΛΗΟ!
Aυτό είναι από το thread "αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;"
:107:
Διαχειριστής
Re: Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;
Originally Posted by DOL FON
Πλακάκια τέλος, επιθεώρηση δεκτή.
Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται...
Τώρα κανονικά δεν έπρεπε να σου μιλάω. Αφήνεις να νομίζουν όλοι ότι η φασαρία με το Πρόεδρο στο διπλανό Ράντζο έγινε για μια φωτογραφία.
Στη πραγματικότητα, όμως, ποιος ξέρει τι τον ποτίσατε και τι τον ταΐσατε τον χριστιανό στη Θεσσαλονίκη, η αφεντομουτσουνάδα σου και ο έτερος Καπαδόκης o EAR.
Το πλακώσατε στους άσσους και τα μηδενικά, με τόσο μικρή βαθμολογία δεν θα άντεχα ούτε εγώ…
Tώρα σφυρίζεις κλέφτικα και πας για ψάρεμα…Αίσχος!!!
Εντάξει θα πω την αλήθεια αλλά χωρίς πολλές λεπτομέρειες διότι με δεσμεύει η "καρέκλα". Η φασαρία έγινε για μια γυναίκα, μια γυναίκα που μοιάζει με το ανθρωπάκι της michelin. Πρέπει να σου πω δε, ότι εκτός από εμένα, λεπτομέρειες γνωρίζει και ο g.kar.
...
ΖΙΤΩ ΤΩ ΣΧΩΛΗΟ!
Aυτό είναι από το thread "αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;"
:107: