- Reaction score
- 13.515
Ένα αξιόλογο 15ιντσο δεν έχει σασί από λαμαρίνα και το κόστος του είναι τουλάχιστον +100 ευρώ.Το μπουμπούνησες? Έχω αγωνία να μου πεις πος παίζει με class D ενησχητη αν έχεις κάτι παρόμοιο με αυτό που έφτιαξα.
Υποθέτω ότι τα 8ωμ θα είναι καλύτερα.
Και να έχουν και μια ευαισθησία υψηλή για εντάσεις.Ε?
Σκεφτόμουνα κάτι σε 15"
![]()
Audien SP-15101-21 Woofer 15" Ισχύος 280Watt RMS / 8ohm - Μεγάφωνα 15" στο dbmelectronics.gr
Audien SP-15101-21 Μεγάφωνο 15” χαμηλών και μεσαίων συχνοτήτων χάρτινου κώνου με σκληρή ανάρτηση ισχύος 280Watt RMS / 560Watt Max στα 8Ω Διαθέτει διάμετρο πηνίου φωνής 3” με απόκριση συχνότητας από 35Hz έως 3 5KHz Τεχνικά Χαρακτηριστικά woofer 15 Cloth-edge paper cone Μαγνήτης 70oz Πηνίο 3dbmelectronics.gr
![]()
Audio Master FH-1503H Επαγγελματικό Woofer 15'' Ισχύος 250Watt RMS - Μεγάφωνα 15" στο dbmelectronics.gr
Επαγγελματικό Woofer (15’’-38cm) Ισχύος 250Watt RMS @ 8Ω (Θερμική ισχύς 200Watt). Ευαισθησία 97dB, απόκριση συχνότητας 42Hz-4kHz.dbmelectronics.gr
Αυτά που ανέβασες στραβώνουν μόλις τα γκαζώσεις λίγο.
Λοιπόν στο 8ωμο τρίδρομο P.A. τα πήγε μια χαρά ο ενισχυτής. Ακόμα και σε εντάσεις απαγορευτικές για το χώρο.
Οτιδήποτε 4ωμο ηχείο του συνέδεσα έκλεινε και μάλιστα σχετικά νωρίς. Ιδίως όταν το πρόγραμμα δυσκόλευε, ο ενισχυτής χάνει τον έλεγχο εύκολα. Έχουν μεγάλη ανάδραση αυτοί οι ενισχυτές που περιορίζει το ρεύμα τους. Και η τροφοδοσία που τους έχω δεν είναι από παλμοτροφοδοτικά.