CD players με ζεστό, αναλογικό ήχο

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.367
Αναλογικά ζεστά και μαλακά ενεργά; (Εννοείται με πσηφιακή είσοδο)

Καλά, είστε εντελώς γκάου. Δε σας ξαναμιλαω.:p
[DOUBLEPOST=1480635047][/DOUBLEPOST]Μόνο η μέτρικ έχει αναλογικό ζεστό και μαλακό dsp, όχι τα ενεργά.

Μήπως να πάρει μία μέτρικ το παιδί;
[DOUBLEPOST=1480635134][/DOUBLEPOST]Παιδί;

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
87.170
Μόνο η μέτρικ έχει αναλογικό ζεστό και μαλακό dsp, όχι τα ενεργά.
Και ομως ειναι ενα ενεργό που εχει 4 dsp, που προσομοιάζουν και ζεστά και κρύα...δεν θυμάμαι ποιο ρε γμτ

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.367
Γιου νόου καρακτερς; Οκ, λετς τοκ εμπαουτ καρακτερς. Γουορμ, σουίτ εντ βαλβ καρακτερς οφ γιορ τσοϊς, αβέϊλαμπ φορ εβρι τέϊστ, ιβεν φορ νος τιούμπς, γιου νόου νος; Νιου ολντ στοκ. Τόσο νιου, του κουτχιού, αλλά συνάμα ολντ, βέρι βέρι ολντ, χομο χαμπιλις ολντ, μπιφορ χομο ερεκτους, δηλαδή πριν ανεβουν στα δέντρα. Ο νεαντερτάλενσις για να φανταστείτε, ολντ στοκ τις έλεγε, τόσο ολντ.
Μέτρικ, μπαϊ δι πρες οφ ε μπατον, όλ δι ματζικ ιν γιορ φέις.
Να σου βρούμε κι ένα τρανσπορτ. Γουαιρλες, στο σπίτι το τρανσπορτ, στο μαγαζί θα παίζει η μέτρικ.
Όλα γίνονται, μόνο ο ντιμιφουτ δε βγάζει μαλλιά.
(Γι'αυτό υπάρχουν τα περουκίνια. dsp κεφαλής, καλύπτουν τα κενά απόκρισης, εεε, τριχοφυΐας.):D:gotcha:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.367

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.675
Εγω εχω πιο πολλα, ε και;
Αμ αυτό είναι το θέμα.

Επειδή εμείς πράξαμε έτσι νομίζουμε ότι και ο συνομιλητής μας θέλει ή πρέπει να πράξει έτσι.

Αδυνατούμε να μπούμε στη θέση του, να δούμε τα πράγματα από τη δική του σκοπιά και να απαντήσουμε στις ανάγκες του.

Οι απαντήσεις μας είναι προκάτ, περιμένουν στη γωνία και τσουπ, πετάγονται στο εκάστοτε νήμα ανεξάρτητα από το σκεπτικό που έχει αναπτύξει ο ανοίξαντας το θέμα.

Στο τέλος μπορεί να τον πείσουμε, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να μην είναι και πολύ ευχαριστημένος, αλλά εμείς είμαστε ευτυχείς που καταφέραμε να σώσουμε ακόμα ένα "θύμα".

Αφορμή παίρνω από το post σου για να γράψω κάποια πράγματα, η απάντησή μου δεν εμπεριέχει το παραμικρό ψήγμα προσωπικής μομφής ή αντιπαράθεσης την οποία θεωρώ, άλλωστε, μάταιη για θέματα τόσο ήσσονος σημασίας όσο τα μηχανάκια μας.

jnk

Reaction score
97

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
87.170
Όλα γίνονται, μόνο ο ντιμιφουτ δε βγάζει μαλλιά.
Κοίτα ποιός μιλάει :gotcha:

Φαγωθήκατε ρε με τα disc players, ντε και καλά να κάνει το λάθος....
Να πάρε αυτο, ταιριάζει με την περιγραφή σου, "Αγγλική σχολή"
http://www.skroutz.gr/s/432501/Cambridge-Audio-Azur-651C-CD-Player.html

https://www.cambridgeaudio.com/products/hifi-and-home-cinema/azur-651c

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.836
...
Ποιά CD players θα μου προτείνατε;
Μιας και κατανοώ το νόστο που προκύπτει από μια Οδύσσεια στο κενό,προτείνεται το Unico CD.

Πώς θα μπορούσε επίσης να οριστεί μια ΄΄νόστιμη΄΄ διαστροφή;
Να έχεις συλλέξει τόσα πολλά ασημένια δισκάκια,ώστε να τα έχεις αποθηκεύσει αναγκαστικώς στον επαγγελματικό σου χώρο,αφού στον οικιακό χωράνε μονάχα τα βινύλια και οi σκληροί -όχι εκείνοι του...Miami.:D

Και τί θα γινόταν άμα επιθυμούσες ν'ακροαστείς CD στον οικιακό χώρο;Αναγωγή του περιεχομένου από το υλικό μέσο σε αρχείο μέσω υπολογιστή και ακολούθως άϋλη διοχέτευση στο εκάστοτε DAC.
Έλα, νταξ, σε βρήκα ένα υμπα ζεστό ξύλινο μουρλια, όχι σα του Κόγια το μεταλλικό το ψυχρό. Τι ξερ' αυτός ο άσχιετος..
Ριφαρμπιστ, σα καινούργιο, με εγγύηση. Έλα, κάνε κέφι Hi end λέμε:

http://www.ebay.com/itm/YBA-SPECIAL...108325?hash=item5d678acd65:g:9AQAAOSwU-pXrJMb
Άσε τα ΄΄ψόφια΄΄,ο υλικός αναπαραγωγός οφείλει να μην είναι...δεσποινίδα ετών 39,ώστε ο φακός του laser στο transport να είναι ακόμα ΄΄μάχιμος΄΄.Άσε δε που το δικό σου προτεινόμενο δεν είναι εκείνο με το...μπλε laser-πως λέμε...pitses blue.:roflmao:

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.367
Ριφαρμπιστ βρε στα σιντια σημαίνει πως τ'αλλαξαν λέιζερ. Φρέσκο πράμα, σπαρταραει.

Ρε σλιπ δεν είναι έτσι όπως τα λες.
Δεν αδυνατουμε να μπούμε στη θέση του, ούτε αδυνατουμε να σκεφτούμε όπως αυτός.
Ίσα ίσα, έτσι σκεφτομασταν κάποτε, σε αυτή τη θέση ήμασταν, κι αυτά που ψάχνει ψαχναμε.
Μας θυμίζει τα νιάτα μας.

Δεν είναι θέμα επιλογής, είναι θέμα εξέλιξης.

Εκεί που είσαι ήμουνα και κει που είμαι θα ρθεις.
Πάρε την ευθεία που σου δειχνω, είναι συντομότερη της τεθλασμένης.

Απαντούμε στις πραγματικές ανάγκες του, κι όχι σ'αυτες που νομίζει ότι είναι.

Η βεβαιότητα του "ξέρω τι θέλω, θέλω αυτό" όταν ακούγεται από μωρό παιδί που κλαίει και χτυπιέται για να διεκδικήσει το δίκιο του, μόνο συμπάθεια μας γεννάει, αλλά ξέρουμε ότι απλώς νυσταζει, ύπνο θέλει.. ;)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.367
δεσποινίδα ετών 39
Από τη μία ξέρεις ότι μία σαραντάρα αξίζει όσο δύο εικοσαρες. Βγαίνει και στο κομπιουτεράκι αυτό σωστό, δεν είναι θέμα συζήτησης. :)

Από την άλλη η εν λόγω δεσποινίς που προτείνω, οφείλει τροπον τινά να είναι μιας ηλικίας αντίστοιχης της ηλικίας της του εν λόγω θρεντ νοοτροπίας, ώστε να υπενθυμίζει αυτήν ακριβώς την ηλικία, εξ ου και επελέγη ευστοχως τοιαύτη, και γω σας διασκεδάζω μπουτχιάζοντας ή μπουτχιάζω διασκεδάζοντάς σας, διάλεξε και πάρε. ;)

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.769
- από ακροάσεις έχω καταλήξει σε αυτό ( που ταιριάζει με τις ανάγκες του συνφορουμήτη ) . . .

. . . καθώς και όλα τα λαμπάτα που προαναφέρθησαν , το micromega το βαρέθηκα γρήγορα καθ΄ ότι το παρακάνει στα σιρόπια

Reaction score
1.187
Καλησπέρα,

Ψάχνω ένα CD player για ένα συστηματάκι που φτιάχνω για το γραφείο. Το βασικό μου κριτήριο είναι: ζεστός, μαλακός, αναλογικός ήχος, με έμφαση στις μεσαίες για ξεκούραστες ακροάσεις. Έχω το Rega Apollo και άνετα θα το ξαναέπαιρνα αλλά σκέφτομαι να δοκιμάσω κάτι άλλο, στην ίδια λογική όμως. Έχω ακούσει κάποιο Micromega (Stage 3 αν θυμάμαι καλά; ) και μου άρεσε πολύ. Σκέφτομαι επίσης και το Musical Fidelity A1 CD PRO που πιστεύω ότι είναι στο ίδιο ύφος.

Ποιά CD players θα μου προτείνατε;
Θα σού πρότεινα το Advance MCD-203
Εχει ακριβώς τον ήχο που ζητάς. Ζεστός, αναλογικός. Ακόμα και τα mp3 των 128kbps ακούγονται εξαιρετικά σε αυτό το μηχάνημα! Δεν γνωρίζω για τα καινούργια μοντέλα της Advance, δεν τα έχω ακούσει, αλλά αυτό είχε πουλήσει πολύ εδώ στην Ελλάδα οπότε είναι εύκολο να βρεθεί και σε λογική τιμή.

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.675
Σε κάθε περίπτωση, τα περισσότερα σύγχρονα cd player έχουν και υπόσταση dac.
Είναι ένας καλός συμβιβασμός, ένα ενδιάμεσο μεταβατικό στάδιο, ώστε ο παραδοσιακός χομπίστας να δοκιμάσει το καινούργιο, να δει αν του κάνει και ανάλογα να προσανατολιστεί στο μέλλον.

Υ.Γ. Ώρες - ώρες αναρωτιέμαι αν η "υπόθεση dac" θα έπαιρνε τέτοιες διαστάσεις αν δε συνδεόταν έμμεσα ή άμεσα με τη τζάμπα μουσική.

Reaction score
389
+1 για το paganini της audio analogue,το εχω σε δευτερο συστημα κι εχει πολυ καλο ηχο.
Επισης τα cd players της naim ειναι πολυ μουσικα(σαν τα rega με πιο δυναμικο ηχο)

Reaction score
28
Γειά σας και καλή χρονιά.Θα πρότεινα αρκετα από τα παραπάνω[advance,musical fidelity,unico]
και θα πρόσθετα το Audia Flight cd Two.Πιστεύω ότι θα το βρείτε σε αυτά τα λεφτά και τα αξίζει
και ακουστικά και ποιοτικά.Η εμφάνιση είναι θέμα γούστου.Γράψτε,αν μπορείτε,τί επιλέξατε τελικά
και γιατί.

Reaction score
2.556
+1 για το paganini της audio analogue,το εχω σε δευτερο συστημα κι εχει πολυ καλο ηχο.
Επισης τα cd players της naim ειναι πολυ μουσικα(σαν τα rega με πιο δυναμικο ηχο)
Ασχετο αλλά το ξερατε ότι τα βιολιά Paganini απαγορεύονται στις ορχήστρες;
CD Players Beethoven δεν υπάρχουν;

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ