- Reaction score
- 5.588
Unico CD...ναι ναι ναι...από προσωπική εμπειρία μιλώ.....με συντροφεύει τα τελευταία χρόνια...
Eλεος με την ατακα παρε ενα dac ενα σκληρο που την ακουω απο πολλους με το συμπαθειο δεν θα παρω γιατι στη τελικη εχω 300-500 η και 1000 cd και θελω να τα ακουω καλυτερα και οχι να τα πεταξω γιατι τα εχω πληρωσει και μπορει με καποια απο αυτα να εχω δεθει συναισθητικα οπως συμβαινει και με τα βινυλια,Αυτοw που ψαχνει εδω μεσα cd player ξερει τι ζηταει,Στη τελικη ειναι σαν να ψαχνω να αγορασω αυτοκινητο και εσυ μου λες παρε μηχανη,Ας αφησουμε τον καθε ανθρωπο να ψσχνει αυτο που ζηταει και οχι να λεμε παρε ενα dac,και εγω που τα γραφω εχω dac και σιγα ενας σκληρος δισκος που αμα τα παιξει παπαλα η μουσικη, και οι κοποι να μαζεψεις ολα αυτα τα τραγουδια,και μονο που το σκεφτομαι μην χαθει η μου χαλασει τρεμω και βαλε και αλλον ενα σκληρο δισκο ακομη να ειμαστε σιγουροι.CD δαγκωτο και φυσικα Βινυλιο!
Εχω! Philips cd950. Ψυγείο! Αυτο έφερε το χαμηλό βαρομετρικό!Στο τέλος θα ψάχνουμε για CD player με "ψυχρό, ψηφιακό ήχο" και δεν θα βρίσκουμε, χα χα!