CD players με ζεστό, αναλογικό ήχο

dcure

Επαγγελματίας
Reaction score
355
Με αρέσεις!
Σωστόοοος!

Eλεος με την ατακα παρε ενα dac ενα σκληρο που την ακουω απο πολλους με το συμπαθειο δεν θα παρω γιατι στη τελικη εχω 300-500 η και 1000 cd και θελω να τα ακουω καλυτερα και οχι να τα πεταξω γιατι τα εχω πληρωσει και μπορει με καποια απο αυτα να εχω δεθει συναισθητικα οπως συμβαινει και με τα βινυλια,Αυτοw που ψαχνει εδω μεσα cd player ξερει τι ζηταει,Στη τελικη ειναι σαν να ψαχνω να αγορασω αυτοκινητο και εσυ μου λες παρε μηχανη,Ας αφησουμε τον καθε ανθρωπο να ψσχνει αυτο που ζηταει και οχι να λεμε παρε ενα dac,και εγω που τα γραφω εχω dac και σιγα ενας σκληρος δισκος που αμα τα παιξει παπαλα η μουσικη, και οι κοποι να μαζεψεις ολα αυτα τα τραγουδια,και μονο που το σκεφτομαι μην χαθει η μου χαλασει τρεμω και βαλε και αλλον ενα σκληρο δισκο ακομη να ειμαστε σιγουροι.CD δαγκωτο και φυσικα Βινυλιο!

dcure

Επαγγελματίας
Reaction score
355
Στα χρήματα που δίνεις και στόν χαρακτήρα που ψάχνεις ,εάν βρείς σε καλή κατάσταση Marantz CD-17 mk3 Kis αξεπέραστο ακόμη και σήμερα!
Ισως εδώ;
http://www.audio-markt.de/_markt/it...audioauktion=8168c6a4fa22c9d557612fa73419ca6d

QUOTE="sledgehammer, post: 2126809, member: 38613"]Καλησπέρα,

Ψάχνω ένα CD player για ένα συστηματάκι που φτιάχνω για το γραφείο. Το βασικό μου κριτήριο είναι: ζεστός, μαλακός, αναλογικός ήχος, με έμφαση στις μεσαίες για ξεκούραστες ακροάσεις. Έχω το Rega Apollo και άνετα θα το ξαναέπαιρνα αλλά σκέφτομαι να δοκιμάσω κάτι άλλο, στην ίδια λογική όμως. Έχω ακούσει κάποιο Micromega (Stage 3 αν θυμάμαι καλά; ) και μου άρεσε πολύ. Σκέφτομαι επίσης και το Musical Fidelity A1 CD PRO που πιστεύω ότι είναι στο ίδιο ύφος.

Ποιά CD players θα μου προτείνατε;[/QUOTE]

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.363
Που το θυμήθηκες το Κις;
Πω πω, δε ξέρεις τι μου θυμίζεις... Τα παιδικά μου χρόνια! ;)

Reaction score
594
Το Cary 303/300 που εχω ισως ειναι αυτο που ζητας.
Εχει λαμπα 12AU7, πολλες ρυθμισεις στη δειγματοληψια και μπορει να γινει απο πολυ λαμπατο εως αρκετα μοντερνο.
Ειναι ομως πιο πανω απ το μπατζετ σου δυστυχως...

don

Reaction score
33
Εγώ θα πρότεινα και Arcam. Από προσωπική εμπειρία, έχουν μαλακό και ζεστό ήχο χωρίς ψηφιακίλα.
Το CD 17 είναι και οικονομικό αν μπορείς να το βρείς ακόμα.

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.694
Eιχα μαραντζ το 42 το 57mk2 και το φονεα γιγαντων cd 63 kiss
Oλα πουληθηκαν εδω μεσα πηρα το advance acoystic mcd to 2 οχι το απλο (να ξερεις εχει διαφορα)
ειχα κανα χρονο και το 63 kiss και το advance στο ρακ μου οπου κατεληξα να πουλησω και το kiss
και να κρατησω το advance κατεληξα οτι ο ηχος του advance ηταν καλυτερος!

Αξιοπρεπες μηχανημα θα το βρεις κανα 300 που σημαινει οτι εχεις ρεστα να το αναβαθμισεις οσο θελεις εχει εξοδους αναλογικες ψηφιακες και unballance εγω αλλαξα και της λαμπες του με tungsol δεν μου αρεσε δεν σημαινει ομως οτι δεν θα αρεσει και σε σενα εξαρταται τη μουσικη ακους αλλος ακουει house αλλος ροκ αλλος χεβΙ μεταλ με πολλα οργανα και αλλος κλασικη με πνευστα και πιανα σε ενημερωνω για να ακουσεις οτι και να παρεις μην νομιζεις οτι ενα μηχανημα θα κανει τα παντα καλα, ειναι σαν μια μοτοσυκλετα superbike να περιμενεις να παει και εντουρο καταλαβες βεβαια αν αλλαξεις της λαμπες αλλαζει και ο ηxιτικος χαρακτηρας του!

Να ξερεις οτι παιζει τα παντα αν και δεν αναφερετε στο μανιουαλ cd-scd-mp3- hdcd ακομα και dvd
το σερβις το εχει ο σακης πετροπουλος επομενος εχεις το κεφαλι σου ησυχο τα 300 μεταχειρα τα θεωρω fair
ειναι δοκιμασμενο απο πολυ κοσμο δεν εχω ακουσει αρνητικα σχολια το χω 1 χρονο δεν μου χει κανει κιχ

Ψαξτο να το ακουσεις αξιζει!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.509
Members
38.332
Νεότερο μέλος
Chris59