Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
δηλαδη μονο σε εμενα εμφανιζει αυτο?unforgiven said:Μα στο λινκ του dpreview λέει ότι πέρα από το face detection και το IR δεν έχει άλλη αλλαγή από την 30...eNeRGy said:ε, δες το λινκ που σου εδωσα χρυσε μου!unforgiven said:Δεν νομίζω ότι έχει τόσες αλλαγές:eNeRGy said:καινουριο βελτιωμενο αισθητηρα...
καινουριο βελτιωμενο επεξεργαστη...
και το καλυτερ face detection της αγορας...
και IR com
και διαφορες αλλες μικροαλλαγες
αυτες ειναι οι αλλαγες!
Από dpreview.com :eliasgk74 said:η f31 ποτε ερχεται?
energy, ήρεμα παρακαλώ, δεν χρειάζεται να διαπληκτίζεσαι.eNeRGy said:δηλαδη μονο σε εμενα εμφανιζει αυτο?
Real Photo Processor II and new Super CCD HR VI
κατι που ουτε το πρωτο υπαρχει (new prossesor) στην 30 ουτε το NEW super ccd hr VI
μπορουμε να διαβαζουμε και τα specs που και που...! :shock:
Συμφωνώ, να διαβάζουμε και τα specs πού και πού! :?eNeRGy said:μπορουμε να διαβαζουμε και τα specs που και που...! :shock:
ενσταση κ.προεδρε!!!!ak1s said:energy, ήρεμα παρακαλώ, δεν χρειάζεται να διαπληκτίζεσαι.
Αν δεις εδώ θα δεις ότι τα ίδια έχει ΚΑΙ η F30.
"FinePix F30 features the newly developed sixth generation Super CCD and Fujifilm’s groundbreaking Real Photo Processor II."
"FinePix F30 Zoom features at a glance
* Real Photo Processor and new Super CCD HR VI"
Μήπως θα έπρεπε να διαβάζεις εσύ τα specs λίγο καλύτερα πριν να την λες στον κόσμο;
In any case, φιλικά συζητάμε παιδιά, αν κάτι έχει γραφτεί, να το μοιραστούμε με όλους.
πραγματι την εχει πολυ φθηνα 285€ αλλα δεν εχει ετοιμοπαραδοτες.Στα fnac ειχε 400€!unforgiven said:Δεν έχω δει κάτι παρόμοιο με μεγαλύτερο ζουμ.
Προσωπικά αγοράζω από το www.katerelos.gr που έχει εξαιρετικές τιμές και άψογη εξυπηρέτηση. Σημείωσε ότι κάνει δικές του εισαγωγές και δίνει δική του εγγύηση. Ποτέ δεν έχω ακούσει παράπονο!