Couriers

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.256
Κι επειδή δεν θυμάται πότε πήγε τελευταία φορά ο φίλος, είναι άχρηστα τα ΕΛΤΑ και καλώς κλείνουν! Βγείτε λίγο από το αθηνοκεντρικό κλουβί σας βρε, καλά σας τα είπε ο @bretsos πιο πάνω...

Ακόμα κι οι γμνς τράπεζες στέλνουν συνέχεια με αυτά τις νέες τους χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες, τέτοιο κόλλημα! Να στην χάσουν και να ψάχνεσαι να μην μπορείς να κάνεις την δουλειά σου ακόμα και ηλεκτρονικά... :geek:

• Like
Reactions: TGD

Reaction score
3.696
Απορώ με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ορισμένοι γκαντέμηδες.
Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες και στην Ελλάδα, όπως
ACS , Box Now Skroutz.gr κλπ.
Μόνο για αγορές από το ebay είχα κάποια θέματα, κυρίως με τη συσκευασία που έκαναν ιδιώτες
Και πάλι, η μεταφορική δεν έφταιγε σε τίποτα.
Ειλικρινά απορώ με όσους περιμένουν το τέλειο αποτέλεσμα απο τους άλλους, ενώ οι ίδιοι όλη μέρα σερφάρουν στα social media εν ώρα εργασίας.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.476
Ειλικρινά απορώ με όσους περιμένουν το τέλειο αποτέλεσμα απο τους άλλους, ενώ οι ίδιοι όλη μέρα σερφάρουν στα social media εν ώρα εργασίας.
Όταν πληρώνεις απαιτείς αυτά που έχεις συμφωνήσει. Το επόμενο επιχείρημα είναι άστοχο.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.256
Αυτά...

"...Η αλήθεια είναι ότι τα ΕΛΤΑ έχουν αποψιλωθεί από προσωπικό τα τελευταία χρόνια και οι υπηρεσίες που παρέχουν στους πολίτες είναι κατώτερες των απαιτήσεων. Παρόλα αυτά έχουν μία ιδιαίτερη σημασία για τις τοπικές κοινωνίες, εξυπηρετούν το ευρύτερο δημόσιο συμφέρον, είναι μέρος των τοπικών οικονομικών και κοινωνικών δικτύων και συμβάλουν στην κοινωνική συνοχή. Έχουν δε μία συμβολική σημασία στο συλλογικό υποσυνείδητο.

Η κλασική συνταγή
Μία επίσκεψη σε ένα υποκατάστημα είναι αρκετή για να πεισθεί οποιοσδήποτε ότι τα ΕΛΤΑ έχουν αφεθεί στην τύχη τους. Η συνταγή είναι κλασική: αφήνεις μία δημόσια υπηρεσία να παρακμάσει δημιουργώντας χώρο για αντίστοιχη ιδιωτική παροχή και όταν τα πράγματα φθάσουν στο απροχώρητο την κλείνεις. Εναλλακτικά την εξυγειαίνεις με κόστος του δημοσίου και την εκχωρείς σε κάποιον ιδιώτη με ευτελές αντίτιμο. Για να δικαιολογηθεί παρουσιάζονται πληθώρα τεχνοκρατικών στοιχείων που παραγνωρίζουν το ευρύτερο κοινωνικό συμφέρον και ενίοτε ανασύρεται το “αμαρτωλό παρελθόν”. Το στοιχείο που έχει βγει από την εξίσωση και τον αντίστοιχο προβληματισμό είναι ο εκσυγχρονισμός της όποιας δημόσιας υπηρεσίας προκειμένου να παραμείνει στο δημόσιο.

Εάν κανείς μπει στον κόπο να επισκεφθεί μερικά υποκαταστήματα, ειδικά σε μέρες αιχμής θα διαπιστώσει άδειες θέσεις πίσω από τα γκισέ, και θα δει πολίτες να ταλαιπωρούνται και να διαδραματίζονται οι γνωστές γραφικές σκηνές με γκρίνιες και διαπληκτισμούς μεταξύ υπαλλήλων και πελατών. Παρά τα προβλήματα όμως οι κάτοικοι των περιοχών θα συμφωνούσαν όχι στο κλείσιμο των υποκαταστημάτων αλλά στην βελτίωση των υπηρεσιών, ακόμη και εάν αυτό μεταφραζόταν σε αύξηση του κόστους των υπηρεσιών που καταβάλλουν εκείνη την ώρα...."

Reaction score
3.696
xfader, post: 3317361, member: 6720"]

Όταν πληρώνεις απαιτείς αυτά που έχεις συμφωνήσει. Το επόμενο επιχείρημα είναι άστοχο.

Στο skroutz.gr με 4€ το μήνα έχω δωρεάν μεταφορικά.
Δεν πληρώνω τίποτα και σε 1-2 ημέρες το πακέτο βρίσκεται 100 μ. μακριά απο το σπίτι μου, ή 500 μ από το εξοχικό αναλόγως.
Στο σπίτι αποφεύγω να λαμβάνω πακέτα γιατί συνήθως λείπουμε όλη μέρα.

Μακάρι όλοι να είχαν μόνο αυτά τα προβλήματα

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.302
Απορώ με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ορισμένοι γκαντέμηδες.
Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες και στην Ελλάδα, όπως
ACS , Box Now Skroutz.gr κλπ.
Μόνο για αγορές από το ebay είχα κάποια θέματα, κυρίως με τη συσκευασία που έκαναν ιδιώτες
Και πάλι, η μεταφορική δεν έφταιγε σε τίποτα.
Και γω στη Αθήνα μια χαρά ευχαριστημένος είμαι, για έλα όμως στο χωριόμ να δεις τι γίνεται... Μεγάλες καθυστερήσεις, ενώ τις έχεις πληρώσει τις υπηρεσίες.
Το next day delivery στη Αθήνα είναι τη επόμενη μέρα, στο χωριόμ είναι μετά από 3 ημέρες στη καλύτερη.
Όσο για το box now, 2 φορές χρειάστηκα τη υπηρεσία, τη πρώτη όλα καλά, τη δεύτερη πήγαν όλα στραβά, πήγε το πακέτο σε λάθος λόκερ και παραδόθηκε μετά από 2 εβδομάδες, έψαχναν το πακέτο σε όλα τα λόκερ της περιοχής, δεν ήξεραν που το έστειλαν, με πήραν μέχρι και τηλ. να τους κάνω περιγραφή του πακέτου... Τραγικοί!!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.476
Στο skroutz.gr με 4€ το μήνα έχω δωρεάν μεταφορικά.
Το ίδιο κι εγώ.

Δεν πληρώνω τίποτα και σε 1-2 ημέρες το πακέτο βρίσκεται 100 μ. μακριά απο το σπίτι μου, ή 500 μ από το εξοχικό αναλόγως.
Στο σπίτι αποφεύγω να λαμβάνω πακέτα γιατί συνήθως λείπουμε όλη μέρα.

Κι εδώ μαζί σου. Μία από τα ίδια.

Το συγκεκριμένο post το έκανα για να δείξω ότι η express παράδοση "την επόμενη μέρα" που επέλεξα για κάτι που χρειαζόμουν σύντομα, έγινε μετά 4 μέρες κι όταν αδειάσει το Skroutz Point.

Αυτό το σκεπτικό δεν το συμμερίζομαι. Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι με σοβαρότερα προβλήματα. Άρα να μη μας απασχολούν τα δικά μας τα ταπεινότερα;

Άσε που το συγκεκριμένο δεν είναι απλό πρόβλημα αλλά κοροϊδία.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.256
Και γω στη Αθήνα μια χαρά ευχαριστημένος είμαι, για έλα όμως στο χωριόμ να δεις τι γίνεται... Μεγάλες καθυστερήσεις, ενώ τις έχεις πληρώσει τις υπηρεσίες.
Το next day delivery στη Αθήνα είναι τη επόμενη μέρα, στο χωριόμ είναι μετά από 3 ημέρες στη καλύτερη.
Όσο για το box now, 2 φορές χρειάστηκα τη υπηρεσία, τη πρώτη όλα καλά, τη δεύτερη πήγαν όλα στραβά, πήγε το πακέτο σε λάθος λόκερ και παραδόθηκε μετά από 2 εβδομάδες, έψαχναν το πακέτο σε όλα τα λόκερ της περιοχής, δεν ήξεραν που το έστειλαν, με πήραν μέχρι και τηλ. να τους κάνω περιγραφή του πακέτου... Τραγικοί!!
Εσύ φταις, που επιστρέφεις στο χωριό... βρε όλοι στις πόλεις, βασικά σε δύο, ή μάλλον μία, κέντρο Αθήνα! :roflmao: :geek: :lolsign:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.302
Όπου φύγει φύγει Σώτο, σήμερα 05:30 ήμουν στο σύνταγμα, κάποιο πάρτυ είχε προφανώς και ήταν όλοι μασκαρεμένοι στο παλμό του χάλουγιν, εγώ έπαθα σοκ, δεν καταλάβαινα τι συμβαίνει, έχασα το χρόνο, νόμιζα ότι έχουμε αποκριές. Τότε ξάφνου άκουσα να λένε, χρόνια πολλά, καλό χάλουγιν... Μιλάμε φίλε με κουνήθηκε το μυαλό, μπήκα στο όχημα και έφυγα σφαίρα για τη Λάρσα.
Είναι τρελοί αυτοί οι Αθηναίοι, γιορτάζουν το χάλουγιν... :roflmao:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.136

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
8.415
Ε ναι... πως θα μαζέψουν 15 άτομα σε ένα γραφείο με 7 υπολογιστές όπως παλιότερα σε τμήμα του υπουργ. πολιτισμού;

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.256
Όλη σχεδόν η δουλειά του 'ταχυδρόμου' γίνεται ομως από συμβασιούχους, αυτούς θα τους διώξουν; Κι αν ναι ποιοι θα πηγαίνουν τα 'γράμματα', οι υπάλληλοι γραφείου που μπορεί ούτε δίπλωμα να μην έχουν (πέρα από το τι γνωρίζουν για τις περιοχές που θα τους δοθουν); Την απάντηση για τους συμβασιούχους την δίνει ο ίδιος βέβαια σε αυτή την συνέντευξη...

"Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε πως κανένας μόνιμος υπάλληλος των ΕΛΤΑ δεν θα χάσει τη δουλειά του, αν και αναγνώρισε ότι κάποιοι συμβασιούχοι ενδέχεται να επηρεαστούν. "

Όπου "επηρεαστούν" είναι η light εκδοχή του θα διωχθούν (και με την έννοια επίσης ότι όταν τελειώσουν οι συμβάσεις τους, δεν θα υπάρξουν προφανώς άλλες προσλήψεις στις ίδιες θέσεις).

Παρεμπιπτόντως, τα ΕΛΤΑ "κάνουν πίσω" στο κλείσιμο των καταστημάτων στην περιφέρεια από Δευτέρα, κλείνουν μόνο αυτά αστικών κέντρων. Τα υπόλοιπα παιρνουν παράταση 3 μηνών λέει, για να... επικοινωνηθεί το κλεισιμο τους στον κόσμο των περιοχών αυτών! Με λίγα λόγια, θα έρθει σε δόσεις το αγγούρι! :geek: :roflmao:

Reaction score
3.696
Μακάρι να κλείσουν τα ΕΛΤΑ σε ολόκληρη τη χώρα και να ακολουθήσει αυστηρή αξιολόγηση του προσωπικού.
Έχω πολύ κακές εμπειρίες από το προσωπικό σε διάφορα σημεία παρουσίας των ΕΛΤΑ. Πολύ κακό το επιπεδο εξυπηρέτησης μόνο γλώσσα και βαρεμάρα απ' όλους εκεί μέσα.

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.533
Members
38.569
Νεότερο μέλος
2xwria