- Reaction score
- 11.354
Όχι.
Όχι.
Δλδ σε αρχεία (mp3) 320Kbps θα έπρεπε να δείχνει 320Κ ?
Που είναι ρε παιδιά η θωράκιση στο τροφοδοτικό και δε τη βλέπω?View attachment 152150
Το τροφοδοτικό της είναι θωρακισμένο, χρησιμοποιούνται μεταλλικοί πυκνωτές πολυπροπυλενίου για τον έλεγχο του ηχητικού σήματος και πολλές τοπικές σταθεροποιήσεις
- εννοεί το σασίΠου είναι ρε παιδιά η θωράκιση στο τροφοδοτικό και δε τη βλέπω?
ΠφχχχχχχχχχχχSignal/Noise ratio: > 95dB (A-Weight)
Distorsion: < 0,3%
και οπως πολυ ευστοχα ειδα σε ενα σαιτ (δεν θυμαμαι ποιο....),δεν κανει για αλκοολικους.Αν το βαλεις ορθιο ειναι σαν μεταλλικο φλασκι.....
Δεν ξέρω τι χρήση σκοπεύεις να κάνεις αλλά ίσως θα πρέπει να σφιχτείς λίγο και να πας στο M300 Mk2.Ήμουν έτοιμος να πατήσω τη σκανδάλη για smsl 10th και μετά είδα ...αυτό:
WolfX700 Measurement of SMSL Sanskrit 10th AK4493 Edition
As previously suggested by the RME ADI-2 replacing the AK4490 with the AK4493, a lot of news said whether the AK company has discontinued the 4490. So I contacted some domestic manufacturers to find out if they have similar product strategies --- -Replaced 4490 with 4493. SMSL gave a positive...www.audiosciencereview.com
ωπ , ανανεώθηκε κ αυτό;Δεν ξέρω τι χρήση σκοπεύεις να κάνεις αλλά ίσως θα πρέπει να σφιχτείς λίγο και να πας στο M300 Mk2.
Απαντάω μόνος μου...τη φωνή από που θα ρυθμίζω με το Μ300;
Ένα δίκαιο το έχεις, αν πάντως δεν πας σε xlr εξόδους (για τη ρύθμιση της έντασης απάντησες μόνος σου, έχουν remote, πάντα είχαν) τότε κοίτα το topping dx3 pro που έχει και αξιόλογο headlamp. Μιλάμε πάντα σε θέμα οδήγησης και ευκολιών κι όχι απόδοσης ήχου, εκεί δεν νομίζω πως υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε Μ100, Μ300, Μ500 ή DX3 τέτοιες που να καταλήγεις στο ένα σε σχέση με τα άλλα.ωπ , ανανεώθηκε κ αυτό;
Εγώ να σφιχτώ... τη φωνή από που θα ρυθμίζω με το Μ300;
Από την rca έξοδο δεν έχω πρόβλημα, υπάρχει passive attenuator... αλλά υποτίθεται το παίρνεις (και) για τα xlr...
Και αν συνυπολογίσω (και για τα 2 dac που μιλάμε) και έναν ενισχυτή ακουστικών.... το M300+amp αγγίζει την τιμή του Μ500 που τα χει όλα....
Και κάπως έτσι ξεκινάς για ένα ντακάκι των 80-100 και φτάνεις στα 300+++
το Μ100 μου είχε διαφύγει σαν επιλογή.... θα πρέπει να αντικαταστήσω το 10th με το Μ100 σαν τη φτηνότερη από τις επιλογές μου λες;Ένα δίκαιο το έχεις, αν πάντως δεν πας σε xlr εξόδους (για τη ρύθμιση της έντασης απάντησες μόνος σου, έχουν remote, πάντα είχαν) τότε κοίτα το topping dx3 pro που έχει και αξιόλογο headlamp. Μιλάμε πάντα σε θέμα οδήγησης και ευκολιών κι όχι απόδοσης ήχου, εκεί δεν νομίζω πως υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε Μ100, Μ300, Μ500 ή DX3 τέτοιες που να καταλήγεις στο ένα σε σχέση με τα άλλα.