- Reaction score
- 4.587
Dac με αντιστάσεις? Κρίμα δεν είναι τόση έρευνα που έχουν κάνει οι εταιρίες για την ανάπτυξη των chip να πάει χαμένη?
ΝΑΙ , Τί λές τώραααα...!!!Dac με αντιστάσεις? Κρίμα δεν είναι τόση έρευνα που έχουν κάνει οι εταιρίες για την ανάπτυξη των chip να πάει χαμένη?
Ότι γουστάρει ο καθένας κάνει..Φοβάμαι ότι θα βγω οφτόπικ, αλλά με 5Κ κάτι μου λέει ότι υπάρχουν λύσεις για dirac live και πολυκάναλο dac.
Καλοριζικο.Κάνα 5άρι χιλιάρικα το Holo Audio May KTE περίπου..!!!
Αλλά ΤΕΛΟΣ , Καθάρισες...
Καί άσε οί άλλοι να παίρνουν τα ΔΗΘΕΝ...!
... Έχω ακούσει τα πάντα από μηχανήματα....
Ευχαριστώ πολύ γιά το 'καλορίζικο'Καλοριζικο.
Για να εχουμε μια πιο ολοκληρωμενη εικονα
μας λες αν θες πως το επελεξες, με τι το εχεις συγκρινει
και με τι συστημα το συνδυασες;
Θέλεις να σταματήσεις να ξοδεύεις τα φράγκα σου σε ( Καί καλά...!!! Δήθεν ...!!! ) εξωτικά DAC's
που στο φινάλε το ξέρεις πάρα πολυ καλά ότι θά κάνεις μ@λ@κι@...!!!
ΑΝ ΝΑΙ...... Πάς καί αγοράζεις ένα: HoloAudio May Kitsune Tuned Edition...!!!!
Που είναι ίσως το καλύτερο DAC πού υπάρχει στην αγορά...!!!! ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ...!!!
KAI γλυτώνεις :
1) Το νεφρό σου, πού θα σου το πάρουν κοψοχρονιά...!
Πόσο το μαλλί;
Κάνα 5άρι χιλιάρικα το Holo Audio May KTE περίπου..!!!
Μη μου δίνεις σημασία, απλά με έχει χτυπήσει το μικρόβιο της ενεργής πολυενίσχυσης σε συνδυασμό με αυτό του dsp και της subwooferίτιδας, οπότε κρασάρει το σύστημα του εγκεφάλου μου τακτικά.Ότι γουστάρει ο καθένας κάνει..
Εγώ έχω συνυφασμένο τον Hi END ήχο μόνο STEREO αδερφέ...!!
Απο παιδί , καί τώρα αισίως πάω στα 52 έτη ( Ζωή νάχω )
Έχω ακούσει τα πάντα από μηχανήματα....
Οπότε...Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα..
Καλή συνέχεια.
Καλά τώρα....!!!! Ντάξει..τόσο κάνει και το ...νεφρό
Ανάλογα τι εννοείς πολλά......!Μη μου δίνεις σημασία, απλά με έχει χτυπήσει το μικρόβιο της ενεργής πολυενίσχυσης σε συνδυασμό με αυτό του dsp και της subwooferίτιδας, οπότε κρασάρει το σύστημα του εγκεφάλου μου τακτικά.
Πίσω και εντός του θέματος, αφού σε ικανοποιεί το εργαλείο, μια χαρά. Αλλά και 5Κ είναι πολλά τα άτιμα!
Ο τζάμπας πέθανε,..... Αλλά και 5Κ είναι πολλά τα άτιμα!
Αν κάποιος δίνει 5 "νεφρά" για καλώδιο και δεν παίρνει ένα καλό DAC με 1 "νεφρό" τότε ναι ... υπάρχει θέμα!Καλά τώρα....!!!! Ντάξει..
Μή το ξεφτιλίσουμε το θέμα , έτσι...;;;
ΑΣΤΟ.....Γιατι ένα μέτρο εξωτικο super high end καλώδιο RCA H XLR μπορεί να στοιχίζει 5-6 νεφρά.....!!!!
Νομίζω ότι κάπου έχουμε χάσει την ουσία των πραγμάτων τελικά....
Πρώτον...Χαίρομαι πάρα πολύ που μόλις έγινε σλόγκαν η ατάκα μου , για την ισοτιμία του νεφρού στη πιάτσα...χαχαχαχαχαχα..,.....Αν κάποιος δίνει 5 "νεφρά" για καλώδιο και δεν παίρνει ένα καλό DAC με 1 "νεφρό" τότε ναι ... υπάρχει θέμα!
Όμως... να... άμα δεις τις προηγούμενες σελίδες, η περισσότερη κουβέντα γίνεται για dacs του διακοσάρικου... οπότε τα 5000 είναι πολλά...
Όπως και να χει... να το χαίρεσαι και καλές ακροάσεις!
Όλα είναι σχετικά. Άμα κάνει 10.000 όλο το σύστημά σου δε δίνεις 5.000 μόνο για το dac. Με βλέπω τελικά να πηγαίνω στη δική μου μάρκα και να μου μείνει και ο προενισχυτής που ήδη έχω για δεύτερο σύστημα. http://www.athensproaudio.gr/en/cyr...AcoMnUJkvFvOdLu0OHl84ZiOWW9dgzUcaAv-zEALw_wcBΚάνα 5άρι χιλιάρικα το Holo Audio May KTE περίπου..!!!
Αλλά ΤΕΛΟΣ , Καθάρισες...
Καί άσε οί άλλοι να παίρνουν τα ΔΗΘΕΝ...!
Αν είναι να πας σε τέτοια ποσά, δες κι αυτό.Όλα είναι σχετικά. Άμα κάνει 10.000 όλο το σύστημά σου δε δίνεις 5.000 μόνο για το dac. Με βλέπω τελικά να πηγαίνω στη δική μου μάρκα και να μου μείνει και ο προενισχυτής που ήδη έχω για δεύτερο σύστημα. http://www.athensproaudio.gr/en/cyr...AcoMnUJkvFvOdLu0OHl84ZiOWW9dgzUcaAv-zEALw_wcB
Η ΨΙΦΙΑΚΙΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.....!!!Αν είναι να πας σε τέτοια ποσά, δες κι αυτό.
Εμ δεν ήθελα να πάω σε τέτοια ποσά, αλλά να δώσω ένα 500άρικο για το dac Magic και να είναι μάπα; Σε ευχαριστώ για την πρόταση.Αν είναι να πας σε τέτοια ποσά, δες κι αυτό.
Εννοείται ότι είναι μάπα...!!!Εμ δεν ήθελα να πάω σε τέτοια ποσά, αλλά να δώσω ένα 500άρικο για το dac Magic και να είναι μάπα; Σε ευχαριστώ για την πρόταση.
Κάτσε ρε παιδιά. Πως το βγάλαμε ότι είναι μάπα; Γιατί απ'ότι ξέρω δεν έχει έρθει ακόμη Ελλάδα. Οπότε λίγο δύσκολο να το έχετε ακούσει.Εννοείται ότι είναι μάπα...!!!